Ugradnja Sanitarija

/Ugradnja Sanitarija

Ugradnja sanitarija, kade, tuš kabine, wc šolje, mono bloka radimo svakoga dana tokom godine. Servis Super Vodoinstalater po pozivu dolazi isti dan . Ugradnja sanitarija kao i sve popravke kvarova vršimo kvalitetno u najkraćem roku. Za hitne intervencije otpušavanja nudimo najbolje cene.  Brza usluga i najbolji majstori su naša najbolja preporuka klijentima.

ugradnja sanitarijaMontaža sanitarije cene

Cena za montažu sanitarije iznosi od 1.500 dinara do 12.000 dinara. Konačna cena zavisi od vrste sanitarija koju treba ugraditi u kupatilo ili kuhinju. Ukoliko se vrši ugradnja više elemenata sanitarija pravi se jedinstvena cena usluge. Osim povoljnih cena poštuju se svi standardi za postavljanje sanitarija. Cena za montaže sanitarija koju Vam saopštimo pre početka ugradnje je konačna i nema skrivenih troškova.

Ugradnja sanitarija – Usluge

Ugradnja Wc šolje

Montaža tuš kabine

Montaža slavine

Ugradnja sudopere

Montaža vodokotlića

Montaža česme

Montaža baterije 

Montaža tuš baterije za kadu

Montaža lavaboa 

Postavljanje sifona

Zamena kade

Ugradnja kade

Montaža monobloka

Montaža ugradnog monobloka

Montaža hidromasžnih kada

Zidanje kada u pločicama

Montaža wc šolje. kade, tuš kabine

Zamena sifona na sudoperi

Ugradnja sanitarija  za kupatilo

Kada se uradi adaptacija kupatila na kraju je neophodna je ugradnja sanitarija za kupatilo. Posle postavke grejnih tela, kupatilskih ormarića, prekidača, utikača na red dolazi i sanitarija.  Za montažu sanitarija potreban Vam je odgovoran i iskusan vodoinstalater. Postavljanje sanitarije od strane neprofesionalnog lica može dovesti do nefunkcionisanja kupatila. Takodje loše montirana kada ili umivaonik mogu dovesti do havarije u kupatilu ili celom objektu. Nekvalitetna ugradnja čini novu sanitariju neupotrebljivom. Da bi ste izbegli neprijatnosti i uživali u svom kupatilu pozovite naš servis Super Vodoinstalater. Svaki vodoinstalaterski  posao kao i ovaj obavićemo u najkraćem roku na efikasan način.

Montaža sanitarija

Sve sanitarije bilo da se nalaze u kupatilu ili kuhinji kako bi se svakodnevni život odvijao normalno moraju da funkcionišu besprekorno. Kvalitetna montaža sanitarija je prvi uslov da slavina, tuš baterija, lavabo, kada, wc šolja, tuš kabina budu u funkciji. Bitno je da se postavljanje sanitarija uradi pravilno kao i da se povezivanje na odvode obavi po pravilima. Zato montažu sanitarija treba da radi obučen i kvalifikovan vodoinstalater. Savetujemo da ovaj vid posla ne radite sami jer ćete doći u situaciju da nešto krene po zlu što dovodi do većih troškova. Oblik i veličinu sanitarije ne treba da kupujete po želji i estetici već morate voditi računa da ona može da se uklopi u kupatilo. Konsultacija sa našim vodoinstalaterom je najbolja opcija kako bi ste dobili maksimalno funkcionalno kupatilo.

Ugradnja sanitarija po najboljoj ceni

Ugradnja mono bloka, tuš kabine, wc šolje, montaža bojlera klasičnog ili protočnog, umivaonika, bidea, vodo kotlića spada u redovne usluge servisa. Ugradnja sanitarija po najboljoj ceni. Kada birate sanitariju za kupatilo treba da uskladite elemente sa prostorom kako bi on bio funkconalan. Vršimo i ugradnju modernih  tuš kabina sa masažerom i mlaznicam. Kakvu god sanitariju izaberete mi ćemo uraditi ugradnju, kako bi ste sa zadovoljstvom uživali u kupatilu. Tokom ranijih godina uradili smo nebrojano puta ugradnju svih tipova sanitarija. Ukazano poverenje klijenata opravdali smo uvek.

Postavljanje vodovodne i kanalizacione mreže

Pored montaže sanitarija u kupatilu radimo i hidroizolaciju tuš kabine kao i postavljanje vodovodne i kanalizacione mreže. Postavljamo sve vrste baterija, slavina i česmi za kupatilo bilo da su one stojeće ili zidne. Radimo zamenu ventila za vodu, odgušenje wc šolje, sudopere, vertikale i horizontale u zgradi mašinskim ili ručnim putem. Usluge pružamo svim fizičkim I pravanim licima. Za sve vodoinstalaterske usluge dostupni smo svakoga dana u toku cele godine. Nakon intervencije za sobom ostavljamo uredan i čist prostor.

Pozovi 069 623 301