Montaža Monobloka

/Montaža Monobloka

Brza usluga za popravke kvarova kao i montaža monobloka u servisu Super Vodinstalater. Hitne intervencije radimo u najkraćem mogućem roku. Kada Vam treba montaža monobloka, odgušenje svih vrsta cevi kao i montaža sanitarija najbolji majstori su Vam dostupni svakoga dana. Povoljna cena za hitne popravke i sve druge vodoinstalaterske usluge servisa.

Montaža monobloka u kupatilu

Montaža monobloka u kupatilu radimo u svim stambenim i poslovnim objektima. Ako ugradjujete veći broj monoblokova u objektu i potreban Vam je servis koji će omogućiti veći broj majstora pozovite nas. Odlukom da ugradite monoblok dobićete modernije i lepše kupatlo. Samim tim i lakše održavanje kupatila. Postavljamo brzo i efikasno monoblok bilo kojih dimenzija i modela. Do sad smo postavil puno puta monoblokove i nikada nismo dobili reklamaciju za izvedene radove. Vodoinstalaterske usluge pružamo duži vremenski period i tokom godina stekli veliki broj zadovoljnih klijenata. Danas nas oni preporučuju svoji prijateljima i poslovnim partnerima. Montaža monobloka kao i motaža sanitarija zahteva obučene, iskusne i odgovorne majstore. Pri svakom vodoinstalaterskom poslu koristimo neophodan alat i opremu. Loša postavljena sanitarija vremenom počinje da curi i da se kvari. Da bi ste izbegli neželjenu situaciju pozovite servis Super Vodinstalater.

Curenje monobloka

Ne tako često se desi da dodje do curenja monobloka. Neprestano curenje vode može napraviti veliki račun za vodu. Tada je potrebno proveriti koji deo ne funkcioniše i dovodi  do kvara. Dotrajalost  mehanizma za puštanje vode, zvono, plovak su najčešće uzroci curenja monobloka. Kamenac koji se nalazi u vodi može dovesti do nefunkcionisanja monobloka. Nekada je potrebno  zameniti EK ventil ako procuri,  dihtung odvodatakodje može da popusti i mažetna. Osim monoblokova radimo ugradnju i zamenu kao i popravku vodokotlića.

Montaža ugradnog monobloka

Pored ugradnje monobloka radimo i motažu ugradnog monobloka. Ugradni mono blok ima najlepšu estetiku jer se nevidi. Iznad Wc šolje su vidljive samo tipke za puštanje vode. Najičešće se postavlja u kupatila koja nemaju veliki prostor pa samom ugradnjom dobijate slobodan zid. Osim ugradnje monobloka nudimo  Vam i ostale vodoinstalaterske usluge. Radimo i postavljanje vodovodne instalacije, odglušenje wc šolje, sudopere, slivnika tuš kabine i svih vodovodnih i kanalizciskih cevi. Montažu lavaboa, kade, bidea i ostalih sanitarija za kupatilo i kuhinju. Radno vreme servisa je svakoga dana 00-24 sata vikendom i praznicima u toku cele godine. Saradnju nudimo svim pravnim i fizičkim licima. Prostor gde se radi intrevencija nakon završenog posla  ostavljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301