Odgušenje Slivnika Novi Sad

/Odgušenje Slivnika Novi Sad

Odgušenje slivnika Novi Sad – povoljna cena, kavlitetna i profesionalna usluga. Za odgušenje kanalizacije, otpušavanje wc šolje, sudopere, vertikale, kade, lavaboa u Novom Sadu smo dostupni svakoga dana tokom cele godine. Odgušenje slivnika radimo za fizička i pravna lica. Hitne intervencije vodoinstalater Novi Sad radi u najkraćem vremenskom roku. U slučaju zapušenog slivnika pozovite nas.

odgušenje slivnika novi sad

Odgušenje slivnika Novi Sad – Cena

Cena vodoinstalatera za otpušavanje slivnika je od 2.500 dinara. Ukoliko se radi mašinsko odgušenje kanalizacije to jest slivnika cena će biti saopštena na licu mesta. Odgušenje se neće započeti sve dok se klijentu ne saopšti cena vodoinstalaterske usluge. Kada se klijent složi sa cenom pristupa se intervenciji.

Otpušavanje slivnika

Veliki problem u stambenom ili poslovnom prostoru može izazvati zapušen slivnik. Ukoliko dodjete u tu situaciju reagujet odmah kako se prljava voda iz slivnika ne bi izlila i dovela do polave u kupatilu. Zagušenje slivnika nastaje skupljanjem dlaka i prljavštine koji formiraju čep i nedozvoljavaju noramalan protok vode iz kade, umivaonika, wc šolje. Drugi uzrok začepljenja slivnika može biti upadanje predmeta u njega koji se nalaze na podnim pločicama u kupatilu. Kako je slivnik postavljen u najnižoj tački vodovodne instalacije do izlivanja vode iz njega može doći i kada zapuši wc šolja, sudopera, tuš kada, lavabo. Zato je veoma važno održavati slivnik čistim i voditi računa da se u odvodu slinvnika nenadje prljavština. Ako osetite neprijatan miris u kupatlu koji dolazi iz slivnika odmah pozovite vodoinstalatera. Otpušavanje slivnika uradjeno na vreme odnosno odmah nakon što ste primetili zagušenje sprečiće pojavu poplave i veće štete u kupatilu.

Odgušenje slivnika Novi Sad

Kada nastane zapušenje slivnika dolazi do sporog oticanja vode iz sanitarija. U zavisnosti kolikog je inteziteta zagušenje i mesta gde se formirao čep problem rešavamo čeličnom sajlom ili sajlom na elektro pogon. Za odgušenje slivnika u Novom Sadu možete nas angažovati svakoga dana tokom cele godine. Profesionalni vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom otpušiće vaš slivnik brzo i efikasno. Za odgušenje svih vrsta odvoda bilo da je u pitanju kanalizacija, wc šolja, sudopera, kada posedujemo kavlitetan alat i savremenu opremu. Kod najvećeg stepena zagušenja koristimo metodu odgušenje kanalizacije pod visokim pritiskom vode. Dugi niz godina vodoinstalaterske usluge pružamo na celoj teritoriji grada Novog Sada i okolini. Čim primetite da se voda iz slivnika izlila po podu kupatila pozovite nas. U najkraćem mogućem roku izlazimo na teren i uspešno otklanjamo nastalo zagušenje. Garanciju dajemo na pružene usluge.

Odgušenje spoljnog slivnika

Kako zapušeni unutrašnji slivnik može napraviti probleme isto tako i zagušen spoljni slivnik spečiće oticanje vode u glavni kanalizacionu mrežu. Zagušenje spoljnog slivnika se dešava usled nagomilavanja lišća, papira ili usled oštećenja glavne kanalizacione cevi. Kada su velike količine padavina gajger slivnik ne može primiti svu vodu i odvesti je u kanalizaciju ako je začepljen. Ni slučajno ne pokušavajte da rešite ovaj problem sami jer možete nestručnim rukovanjem sajlom izazvati veću štetu. Odgušenje spoljnog slivnika vodimo kao hitne intervencije i po vašem pozivu izlazmo odmah na lice mesta. Na svaki vaš zahtev za odgušenje kanalizacije i odvoda odgovorićemo u najkarćem vremenskom roku. Nepostoji nijedno zagušenje koji naši profesionalni vodoinstalateri nemogu da reše.

Pozovi 069 623 301