Vodoinstalater Šabac

/Vodoinstalater Šabac

Treba Vam montaža tuš kabine? SUPER MAJSTOR-vodoinstalater Šabac radi sve vodoinstalaterske usluge.

Vodoinstalater Šabac

Zamena I popravka vodovodnih cevi u kupatilu, postavljanje nove vodovodne kanalizacije, postavljanje  vodovodne mreže u objektu, odvod vode za veš mašinu, sudo mašinu, montaža tuša, montaža vodokotlića, mono bloka, zamena baterije, česme, demontaža I montaža sanitarija bidea, wc šolje, montaža sudopere, umivaonika, zamena I popravka ventila u kupatilu I kuhinji, montaža bojlera, odgušenje mašinskim putem ili ručno odgušenje sajlom, odgušenje kanalizacionih sevi, odgušenje  kanalizacione cevi sudopere do do glavne cevi, odgušenje horizontale u zgradama, odgušenje umivonika, wc šolje, bidea, čišćenje sifona, čišćenje slivnika, snimanje kanalizacije I vodovodnih cevi kamerom, hitne intervencije.

Dobar Vodoinstalater Šabac

Servis Vodoinstalater Šabac u svom timu ima obučene vodoinstalatere sa dugogodišnjim  iskustvom I praksom za svaku vodinstalatersku uslugu. Cena usluge, kvalitet usluge I odgovornost na poslu je naša preporuka kod Vas. Svi vodoinstalaterski radovi kao I zamena genzle , mažetne na wc šolji, zamena plovka na vodokotliću I zamena svih potrebnih delova podleže garanciji.

Radno vreme servisa je svaki dan, čak i noću i praznicima cele godine kada god Vam zatrebamo. Uvek  na vaš  pozivi za intervenciju dolazimo u kratkom roku ili kada vama odgovara poštujući vaše vreme I dogovor oko rokova kada se izvode adaptacije kupatila I kuhinje.

Grad Šabac www.sabac.rs

Grad Šabac se nalazi u Mačvanskom okrugu  sa svojim prigradskim naseljima Gornja Vranjska, Majur, Mišar, Pocerski Prčinović, Jelača  broji 110.000 stanovnika. Za reku Savu koja protiče kroz grad kažu da nije nje ni grada ne bi bilo. Strateški i istoriski  značaj grada je bio u prošlosti zbog ukrštanja puteva za Podrinje, Beograd, Srem i Bosnu.

Istorija 

Arheološka nalazišta govore da se život na teritoriji grada i okolini  odvijao u mladjem kamenom dobu, а da su Rimljani bili prisutni od početka nove ere. Za vreme vladavine kralja Dragutina polovinom 13. veka cela Mačva postaje teritorija srednjevekovne srpske države. Prvi srpski ustanak 1804. godine pod vodjstvom Karadjordja izbija u Šapcu. U boju na Mišaru pobedjuju srpski ustanici  tursku vojsku koju je vodio Kulin kapetan. Po završetku Drugog srpskog ustanka gradom upravlja Jevrem Obrenović brat kneza Miloša.

Pod njegovim upravljanjem gradom otvaraju se prve u Srbiji: varoška i okružna bolnica i apoteka, osnovna škola, glavna škola-gimnazija. Tokom Prvog svetskog rata Šabac podnosi najveću žrtvu u državi. Austrougarska vojska ga ruši i pali a stanovništvo streljala. Na planini Cer koja se nalazi u blizini grada odigrala se jedna od najvećih bitki ( Cerska bitka) izmedju Srpske i Austrougarske vojske. Srpskom Vojskom je komandovao general Stepa Stepanović, koji je svojom ratnom taktikom savladao Austrougare  koja mu je kasnije donela čin vojvode.

Kultura

Početkom 19 . veka Šabac je postao  mesto kulturnih dešavanja moderne Srbije. Zadržavši svoj razvoj kulture i danas u gradu funkicionišu kulturne ustanove poput: Šabačkog pozorišta, Šabačke biblioteke, Medjuopštinskog istoriskog arhiva, Narodnog muzeja, Kulturnog centra. Kulturni život grada predstavljaju i kulturno umetnička udruženja: KUD Abrašević, Umetnički ansambl Čivija, Udruženje likovnih stvaralaca, Ansambl narodnih igara Hajduk Stanko.

Sport u gradu

Največu radost i slavu gradu Šapcu doneo je rukometni klub Metaloplastika.U periodu osamdesetih godina prošlog veka osvojili su više puta prvenstvo i kup Jugoslavije i postali dva puta šampioni Evrope u klubskom rukometu. Tadašnju ekipu koja je svoje utakmice igrala u hali Zorka činili su: Vujović,Bašić, Isaković, Portner, Kuzmanovski,, Bašić. Danas je pored RK Metaloplastika, prvoligaš i Ženski rukometni klub Medicinar koji je osvajač rukometnog prvenstva u Srbiji. Fudbalski klub Mačva nekada prvoligaš, danas igra Treću ligu Srbije.

Privreda grada

Pokretač privrede grada su velikom većinom privatni preduzetnici . Njih 3.000  bave se uglavnom farmaceutskom, metalopreradjivačkom, hemiskom, mašinskom, trgovačkom, gradjevinskom i preradjivačkom industrijom. U privredi grada učestvuju i strane kompanije koje su otvorile svoje pogone a to su: Stada, Alians One Tobaco, Intersel, Jy-es Stil, Alias Internacional.

Poznate ličnosti 

Laza Lazarevic  književnik

Branislav Lečić   glumac

Nina Janković     glumica

Mile Isaković       rukometaš

Šaban Šaulić       pevač narodne muzike

Pozovi 069 623 301