Čišćenje Odvoda U Kupatilu

/Čišćenje Odvoda U Kupatilu

Čišćenje odvoda u kupatilu, profesionalna, kvalitetna i brza usluga. Ukoliko imate začepljenje lavaboa, kade, slivnika, tuš kabine možete nas pozvati. Profesionalni vodoinsatalater za odgušenje kanalizacije biće na vašoj adresi u najkraćem mogućem vremenskom periodu. Povoljna cena odgušenja bilo da se radi sajlom na elektro pogon to jest mašinsko odgušenje kanalizacije ili ručnom sajom.

Čišćenje odvoda u kupatilu

Kupatilo koristimo više puta u toku jednog dana za održavanje lične higijene. Pranje ruku, umivanje, kupanje dece, jutarnje tuširanje su svakodnevne aktivnosti. Delići sapuna, dlake sa tela i glave, pasta za zube lako mogu dospeti u odvod sanitarija, zalepiti se za zidove cevi i u kombinaciji sa kamencem iz vode u nekom trenutku prvo smanje protok vode a zatim nastane zagušenje. Neprijatan miris u kupatilu koji dolazi iz odvoda sanitarija ili slivnika je prvi zank da će nastati začepljenje. Čim osetite miris kuvanih jaja kada udjete u vaše kupatilo reagujet odmah i pozivite vodoinstalaterski servis. Ako vam je potreban dobar majstor za čišćenje odvoda u kupatilu možete nas pozvati. Dugogodišnje iskustvo, profesionalan alat za otčepljenje kanalizacije, povoljne cene, veliki broj zadovoljnih klijenta su razlog da nam ukažete poverenje. Svakoj intervenciji koja se tiče otpušavanja wc šolje, kade, lavaboa, tuš kabine, slivnika prilazimo na odgovoran način. Nakon završenog posla kupatilo ostavljamo uredno i čisto.

Kako da očistim odvod u kupatilu?

Problem sa odvodima u kupatilu iz kojih se širi neprijatan miris možete pokušati da rešite sami. Soda bikarbona i alkoholno sirće pokazali su se kao dobro rešenje za čišćenje odvoda u sanitarijama. Sipajte sodu bikarbonu u dovod a zati nalite 200 ml alkoholnog sirćeta. Pustite da se stvori reakcija koja će skinusti sve masne naslage sa zidova cevi u odvodu. Posle 20. minuta ulite lonac vruće vode u sanitariju. Na taj način problem treba da bude rešen. Ukoliko niste uspeli ponovite postupak još jednom.

Do zagušenja odvoda u kupatilu dolazi isključivo vašom krivicom. Zato savetujemo da nakon savkog završenog kupanja, umivanja, pranja zuba, brijanja, tuširanja pokupite sa rešetke na sanitariji dlake i ostatke hemije koju koristite za ličnu higijenu.

U slučaju da ne možete sami rešiti nastalo začepljenje posao prepustite stručnom licu. Naša vodoinstalaterski servis stoji vam na usluzi.

Održavanje odvoda u kupatilu

Zagušenje lavaboa, kade, bidea, tuš kabine, slivnika može biti manjeg ili većeg inetziteta. Koliko puta ste primetili sporo oticanje vode u odvod a da tome niste pridavali značaj. Kada se suočite sa ovom situacijom odmah reagujte. Redovno održavanje odvoda u kupatilu na sanitarijama sprečiće nastanak začepljenja kanalizacije većeg inteziteta. Samim tim nećete imati trošak za angažovanje vodoinstalatera za uslugu otpušavanje kanalizacije. Sada znate da se odvodi mogu lako zapušiti ali se nadamo da su vam naši saveti pomogli da do toga ne dodje.

Pozovi 069 623 301