Otpušavanje Slivnika Niš

/Otpušavanje Slivnika Niš

Otpušavanje slivnika Niš radimo u dvorištima, stambenim i poslovnim objektima. Otpušavanje kanlizacije, sudopere, wc šolje, pregled cevi kamerom su vodoinstalaterske usluge koje pružamo svakodnevno. Otpušavanje slivnika Niš obavlja stručan vodoinstalater. Bilo da vam je potrebno mašinsko otpušavanje kanlizacije ili ručno odgušenje sajlom pozovite nas. Povoljna cena, brza, kvalitetna i profesionalna usluga.

otpušavanje slivnika niš

Otpušavanje slivnika Niš – Cena

Cena za odgušenje slivnika se formira na licu mesta kada se utvrdi stepen zaprljanosti podnog odvoda. Cena za ovaj tip usluge iznosi od 2.000 dinara. Ukoliko se otpušava spoljni gajger slivnik i potrebno je mašinsko otpušavanje kanalizacije cenu će saopštiti majstor pre početka intervencije. Odgušenje podnog odvoda se neće započeti sve dok se ne složite sa cenom i date odobrenje.

Otpušavanje slivnika – Niš

Kada nastane zagušenje podnog slivnika dolazi do izlivanja vode po podu kupatila. Kako postoje slivnici raznih dimenzija za odgušenje slivnika koriste se sajle odgovarajuće veličine. U zavisnosti kog je inteziteta zagušenje problem se rešava ručnim ili mašinskim sajlama. U slučaju da je zagušenje preveliko koristi se metoda gde se vrši odgušenje slivnika pod pritiskom vode. Ako je odvodna cev slivnika veličine fi 32 do fi 75 koristi se sajla debljine 16.mm. Odvodne cevi slivnika dimenzija od fi 75 do fi 110 otpušavaju se sajlom debljine 22.mm. Zagušen slivnik ne samo da može napraviti poplavu već se izlivanjem vode iz podnog slivnika stvaraju nehigijenski uslovi koji mogu ugroziti zdravlje. Iz tog razloga odgušenje slivnika spada u hitne intervencije.

Zašto nastaje zagušenje slivnika?

Zagušenje slivnika u kupatilu koji je povezan sa odvodom kade ili tuš kabine, umivaonikom, mašinom za pranje veša najčešće se dešava zbog nakupljanja dlaka, sapunice i ostataka praška za veš. U podni slivnik kupatila mogu dospeti zemlja i pesak koju unosimo obućom. Tada se u kombinaciji i masnoćom stvara blokada koja sprečava normalan protok vode iz sanitarija.

Odgušenje slivnika – Niš

Slivnik je najniža tačka odvoda prljave sanitarne vode u kupatilu. Takvim položajem je podložan zagušenju jer se u njega sliva sva voda iz svih sanitarija u kući. Čak i kada je slivnik čist iz njega voda može da preliva ako je začepljenje nastalo u bilo kojoj sanitariji. Najčešće se odgušenje slivnika radi mašinski sajlom na elektro pogon a veoma retko ručnom sajlom ili crevom pod pritiskom. Ne pokušavajte sami da otpušavate slivnik već taj posao prepustite da uradi profesionalan vodoinstalater koji ima alat i veštinu da svako zagušenje uspešno otkloni. Odgušenje wc šolje i slivnika je najtraženija usluga u našem servisu. Kako je obavljamo svakodnevno budite uvereni da ne postoji zagušenje slivnika koje ne rešavamo uspešno. Na uslugu odgušenja podnog i dvorišnog slivnika dajemo garanciju.

Pozovi 069 623 301