Odgušenje Lavaboa Čačak

/Odgušenje Lavaboa Čačak

Odgušenje lavaboa Čačak. Sve vodoinstalaterske usluge na jednom mestu. Povoljna cena odgušenja kanalizacije, wc šolje, sudopere, slivnika, vertikale. Majstor vodoinstalater sa velikim iskustvom. Kada vam treba otpušavanje lavaboa u stanu, kući ili poslovnom prostoru možete nas pozvati svakoga dana u toku sedmice osim nedeljom. Brza, kvalitetna i profesionalna usluga vodoinstalatera.

odgusenje lavaboa čačakOdgušenje lavaboa Čačak cena

Cena za odgušenje lavaboa u Čačku je već od 2.500 dinara. Ukoliko se otpušavanje umivaonika vrši van grada cena usluge se uvećava za troškove puta do adrese klijenta.

Odgušenje lavaboa Čačak

Zadržavanje ostataka sapuna, kaladonta, pene za brijanje i dlaka posle brijanja u odvodu lavaboa mogu izazvati zagušenje. Činjenica je da ljudi pokušavaju sami da otpuše lavabo, medjutim naš je savet da to prepuste stručnom licu. Profesionalni vodoinstalater će uspešno otkloniti čep koji je nastao u odvodu i koji sprečava normalno oticanje vode. Nije redak slučaj da zagušenje lavaboa nastane u sifonu koji se nalazi ispod sanitarije. Tada majstor mora skinuti sifon, očistiti ga od nečistoća i vratiti na svoje mesto. Odgušenje lavaboa se najčešće radi ručno pomoću čelične sajle. U slučaju da je začepljenje odvoda većeg inteziteta i duboko u cevi, odgušenje lavaboa se radi sajlom na elektro pogon. Zhvaljujući rotirajućim glavama koije se postavljaju na vrh sajle sa zidova cevi odvoda se uklanjaju sve nakupljene masnoće i nečistoće.

Odgušenje umivaonika

Lavabo se nalazi u svakom kupatilu i u toku dana se koristi više puta. Sporo ili nikakvo oticanje vode iz lavaboa, neprijatan miris iz slivnika u lavabou, zvuk klokotanja vode su jasni znaci da je nastalo začepljenje. Čim primetite da voda ne otiče iz lavaboa kao uobičajeno, ako ne regaujete odmah sanitarija se može napuniti vodom brzo i izazvati poplavu u kupatilu. Osim materijalne štete stvaraju se nehigijenski uslovi. Problem zaagušenja umivaonika se ne može rešiti sam od sebe već je potrebno pozvati vodoinstalaterski servis. Odgušenje umivaonika manjeg inteziteta možete uraditi vakum gumom ili hemijskim sredstvom koje je namenjeno za otpušavanje odvoda. Činjenica je da će ovo bite rešenje na kratak vremenski period. Zato je najbolje svaku vrstu zapušenja otkloniti ili ručnom sajlom ili mašinskim putem. Dugi niz godina u Čačku uspešno otklanjamo sve vrste odgušenja. Odgovoran pristup poslu, povoljna cena, adekavatan alat i oprema, stručni majstori i veliki broj zadovoljnih klinjenata su garancija kvaliteta usluge koju pružamo.

Pozovi 069 623 301