Ugradnja Wc Šolje

/Ugradnja Wc Šolje
postavljanje predventila

Ugradnja wc šolje i montaža sanitarija su deo usluge koju pruža naš vodoinstalaterski servis svim fizičkim i pravnim licima. Ukoliko Vam je potrebna montaža wc šolje na zid ili pod pozovite nas. Kada nas pozovete u toku istog dana biće izvršena ugradnja wc šolje. Nudimo povoljne cene vodoinstalaterskih usluga.

ugradnja wc šolje

Ugradnja wc šolje cena

Cena za ugradnju wc šolje iznosi od 2.500 dinara. Ako treba da se zameni guma ispod wc šolje, genzla za wc šolju tačnu cenu za montažu sanitarije saopštiće Vam vodoinstalater na licu mesta.

Ugradnja wc šolje

Kada, bide, umivaonik, tuš kabina i wc šolja doprinose izgledu svakog kupatila. Da bi sanitarije besprekorno funkcionosale njihova montaža mora biti uradjena pravilno. To se odnosi i na wc šolju. Bilo da je u pitanju monoblok, konzolna, samostojeća wc šolja za našeg majstora ugradnja wc šolje je posao sa kojim se svakodnevno susreće. Uz odgovarajući alat, iskustvo, stručnost i veštinu brzo i efikasno po svim pravilima struke pružiće profesionalno uslugu. Ukoliko se postavljanje wc šolje ne obavi adekvatno može doći do curenja vode iz sanitarije po podu kupatila. Prljava fekalna voda ne samo da stvara ne higijenske uslove već može i ugroziti vase zdravlje. Za ugradnju wc šolje bilo kog modela možete nas pozvati svakoga dana u toku cele godine. Profesionalni vodoinstalater će uraditi stručno montažu, povezivanje wc šolje i vodokotlića tako da nikada nećet imati problem sa sanitarijom.

Montaža wc šolje

Montaža wc šolje se mora uraditi na idealnoj ravnoj podlozi. Koja će se šolja postaviti zavisi od mesta odvoda knalizacije. Ako je kanalizacija na podu kupatila što je najčešći slučaj postavlja se simplon wc šolja. U slučaju da se odvod nalazi u zidu montira se baltik wc šolja. Montaža wc šolje izgleda jednostavno i lako. Medjutim iako to nije zahtevan posao treba ga prepustiti stručnom licu. Zato pažljivo birajte vodoinstalaterski servis koji će vam pružiti uslugu. Bilo da renovirate kupatilo, vršite izgradnju novog ili samo menjate sanitarije u kupatilu možete nam se obratiti. Dugi niz godina pružamo uslugu montaže wc šolje i ostalih snitarija. Svako ukazano poverenje u potpunosti smo opravdali. Dokaz za to su brojni zadovoljni klijenti. Povoljna cena vodoinstlaterske usluge, kvalitet i brzina izvodjenja radova su naša najbolja preporuka. Granciju dajemo na svaku pruženu uslugu.

Zamena wc šolje

Wc šolja je sanitarija koja se ne menja često. Dotrajalost wc šolje na kojoj su se pojavile pukotine su načešći razlog za njenu zamenu. Demontaža stare wc šolje može da bude veliki problem. Nekad su se wc šolje lepile za pod pa kod skidanja sanitarije nestručnim rukovanjem mogu se oštetiti pločice na podu. Da bi ste ovo izbegli anagžujte profesionalnog vodoinstalatera koji će zamenu wc polje uraditi stručno i kvalitetno. Takodje se mora voditi računa kod zamene wc šolje da se ona ispravno poveže sa vodokotlićem. Ispirna cev koja ide iz vodokotlića u wc šolju može cureti ukoliko se ne postavi pod dobrim uglom. Isto tako wc šolja se neće ispirati kvaliteno u slučaju da se svi elementi nepovežu kako treba. Zamena stare i ugradnja nove wc šolje pre svega podrazumeva dobro nivelisanje i pravilno povezivanje na odvod. To može izvesti samo iskusan i kvalifikovan vodoinstalater. Zato nas pozovite.

Koliko traje ugradnja wc šolje?

Bez funkcionalne wc šolje svakodnevni život je nezamisliv. Ako su uslovi za ugradnju wc šolje idealni intervencija majstora traje veoma kratko. Ukoliko je pod neravan potrebno je prvo izravnati površinu a zatim postaviti novu wc šolju. U tom slučaju ugradnja wc šolje traje malo duže. Savetujemo da prilkom ugranje wc šolje postavite novu gumu koja se nalazi izmedju snitarije i poda kupatila. Klasična wc šolja se može povezati na ugradni, niskomontažni ili visokomontažni vodokotlić. Sve u cilju da ispiranje wc šolje bude kvalitetno. Čim primetite da wc šolja curi ili se klima, ima pukotine po sebi treba je zameniti. Kontaktirajte nas ukoliko Vam treba ugradnja ili zamena wc šolje. Naši stručni majstori spremni su da u svakom trenutku pruže traženu vodoinstalatersku uslugu.

Pozovi 069 623 301