Zamena Sifona Na Sudoperi

/Zamena Sifona Na Sudoperi

Zamena sifona na sudoperi je vodoinstalaterska usluga koju pružamo svakim radnim danom i subotom. Zamenu sifona na sudoperi radi profesionalni vodoinstalater u gradovima Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac. Povoljna cena, kvalitetna i brza usluga. Kada vam treba zamena sifona za sudoperu, kadu, lavabo, tuš kadicu možete nas pozvati. Dolazimo isti dan, najkasnije sutra.

Zamena sifona na sudoperi cena

Cena usluge zamena sifona na sudoperi iznosi od 2.000 dinara. Ako je u pitanju zamena sifona na lavabou, kadi ili tuš kadici cena usluge je ista kao i za sudoperu. U prikazanu cenu je uračunat dolazak majstora na vašu adresu. Sifon koji se menja nije uračunat u cenu usluge već se posebno plaća. U slučaju da pored zamene sifona ima dodatnih radova konačna cena usluge biće vam saopštena kada vodoinstalater sagleda sve aspekte posla. Zamena sifona se neće započeti dok se vi ne složite sa cenom i odobrite radove.

Zamen sifona za sudoperu

Sifon je sastavni deo sudopere. Kroz sifon protiče voda od pranja sudova koja otiče u odvodnu cev kanalizacije koja se nalazi u zidu. U sifonu se zadržava deo vode i ona služi kao čep da iz kanalizacije kroz sudoperu nedopiru neprijatni mirisi. Curenje vode iz sifona, klokotanje vode su znaci da treba zameniti ovaj deo. Skidanje starog i postvaljanje novog sifona nije zahtevan posao koji možete obaviti i sami. Ukoliko niste sigurni da to možete uraditi naš savet je da za ovu intervenciju pozovete vodoinstalaterski servis. Ako nemate kome da se obradite za vodoinstalatersku uslugu, možete nas pozvati. Zamena sifona za sudoperu je usluga koju pružamo skoro svakoga dana. Majstor vodoinstalater kada dodje na vašu adresu sa sobom ima svaki tip sifona. Odgovorno i profesionalno pristupamo poslu bez obzira što je ova vrsta intervencije jednostavna. Nakon što zameni sifon, vodoinstater će detaljno proveriti da sanitarni element funkcioniše besprekorno. Garanciju dajemo na kvalitet pružene vodoinstalaterske usluge.

Koliko vremenski traje zamena sifona na sudoperi?

Odlaganje zamene sifona može dovesti do natapanja vodom kuhinjskog dela ili da se voda nakuplja izmedju pločica i zida pa se stvara velika vlaga. Da bi se zamenio stari sifon i postavio novi našem majstoru je potrebno najviše 30. minuta. Iskustvo i odgovarajući alata kao i povoljna cena su razlozi da nas anagažujete.  Ukoliko vam je potrebna hitna zamena sifona na sudoperi možete se osloniti na naš vodoinstalaterski servis.

Da li se sifon od sudopere može očistiti?

Vraćanje vode iz sudopere ne mora odmah značiti da je nastalo zagušenje odvoda već da se stvorio čep u sifonu pa voda ne može oticati normalno iz sudopere. Potrebno je skinuti sifon, uzeti šrafciger ili komad žice i iz sifona ukloniti nakupljenu prljavštinu. Nakon toga isperite sifon vrućom vodom kako bi se uklonile masne naslage u njemu. Savetujem da pre skidanja sifona postavite ispod njega neku posudu koja će prihvatiti prljavu vodu. Čišćenje sifona sudopere treba raditi barem jednom u toku godine.

Zamena sifona

Sifon na sudoperi, kadi, lavabou ili tuš kadici je vrlo važan sanitarni element. Ovaj deo na sanitarijama mora uvek biti funkcionalan. Ako voda curi iz sifona ili se preliva lako može načiniti veliku materijalnu štetu naročito ako živite u zgradi. Ljudi često ne primete da sifon curi pa se u nekom trenutku pojavi voda na plafonu kod komšije ispod. Zato čim primetite da sifon curi ili voda u sanitarijama ne odlazi u odvod kao uobičajeno regaujte odmah. Zamena sifona za kadu, lavabo, sudoperu, tuš kadicu je za naše majstore rutinski poso. Dovoljno je da nas konatktirate, obajsnite o kom sifonu se radi, možete očekivati stručnu zamenu sifona u najkraćem mogućem vremenskom periodu.

Savet: Ako sami menjate sifon na sanitarijama on mora biti postavljen tako da ima oblik latiničnog slova U. Ukoliko se sifon ne postavi adekvatno voda se neće zadržati u njemu i iz kanalizacije će dopirati neprijatni mirisi.

Pozovi 069 623 301