Mašinsko Odgušenje Kanalizacije Novi Sad

/Mašinsko Odgušenje Kanalizacije Novi Sad
vodoinstalater čukarica

Mašinsko odgušenje kanalizacije Novi Sad i čišćenje kanalizacionih cevi radimo kvalitetno i brzo. Mašinsko odgušenje kanalizacije u Novom Sadu vršimo svakoga dana tokom cele godine. Povoljna cena za otpušavanje kanalizacije mašinskim putem. Odgušenje kade, wc šolje, sudopere, tuš kabine, vertikale, glavane kanalizacione linje vodimo kao hitne intervencije koje obavljamo u najkraćem vremenskom roku.

mašinsko odgušenje kanalizacije novi sad

Mašinsko odgušenje kanalizacije Novi Sad – Cena

Cene vodoinstalaterske usluge za mašinsko odgušenje kanalizacije su iste na celoj teritoriji grada Novog Sada. Bilo da vodoinstalater intervnciju obavlja u naseljima Liman, Sremska Kamenica, Telep, Petrovaradin, Vetrnik i drugim delovima Novog Sada cena otpušavanja kanlizacije se formira na licu mesta. Metoda kojom se radi odgušenje kanalizacije, intezitet zagušenja i mesto gde je nastala blokada cevi su faktiori na osnovu koga se odredjuje cena vodoinstalaterske usluge za otpušavanje.

Cenovnik usluga možete pogledati na linku odgušenje kanalizacije Novi Sad cena

Mašinsko otpušavanje kanalizacije sajlom na električni pogon Novi Sad

Razni otpaci, dlake, masnoća koje se bacaju u odvodne cevi su najčešći uzrok zagušenja kanalizacije većeg inteziteta. Za odgušenje cevi promera od fi 35. do fi 150. naš majstor vodoinstalater primenjuje metodu mašinsko odgušenje kanalizacije sajlom na električni pogon. Sajla za odgušenje kanalizacije prečnika od 16. do 22. mm polako se spušta u kanalizacionu cev. Vibracije koje mašina na struju pravi gura sajlu napred a rotirajuće galave na vrhu sajle probijaju blokadu u kanalizacionoj cevi. Primenom ove metode osmi uklanjanja blokade čiste se sve masnoće koje su se nataložile na zidovima cevi. Ponavaljanjem postupka nekoliko puta dobija se čista i prohodna cev kanalizacije za sanitarnu i fekalnu vodu na duži vremenski period. Odgušenje sajlom mašinskim putem se efikasno rešava zagušenje vertikale, wc šolje, sudopere, glavne kanalizacione cevi, slivnika i celokupne kanalizacione mreže.

Mašinsko odgušenje kanalizacije pod visokim pritskom vode Novi Sad

Voda nakon tuširanja, pranja sudova, umivanja, upotrebe wc šolje odlazi u kanalizaciju. Ukoliko je cev kanalizacije zapušena to može imati brojne neprijatne posledice. Izlivanje vode iz sanitarija i plavaljenje kupatila, kuhinje ili dvorišta su posledica zagušene kanalizacije. Kako bi sanitarna voda i fekalije nesmetaono oticale u gradsku kanalizaciju cevi kanalizacije moraju biti čiste i prohodne. Zagušenje može biti lokalno ali i ne tako često i u glavnoj liniji kanalizacije. Kada gradska kanlizacije ne može primiti sve otpadne vode iz stambenog ili poslovnog objekta zagušenje se dogodilo u glavnoj kanalizacionoj cevi. Tad je jedino rešenje problema uraditi mašinsko odgušenje kanalizacije pod visokim pritiskom vode. Visok pritisak vode od 150. bari će sa lakoćom očistiti kanalizacionu cev od svih masnoća, kamenca i predmeta koji su se našli u njoj. Naš vodoinstalaterski servis poseduje specijalno vozilo pomoću kog se brzo i efikasno radi mašinsko odgušenje kanalizacije pod pritiskom vode. Nakon čišćenja kanalizacije pod pritiskom kanalizaciona mreža će funkcionisati besprekorno.

Mašinsko odgušenje kanalizacije Novi Sad

Sporo oticanje vode, vraćanje vode iz kanlizacije u sanitariju, visok nivo vode u wc šolji su zanci koji Vam ukazuju da je došlo do začepljenja kanalizacionih cevi. Čim primetite ove simptome ne odlažite rešavanje problema već odmah pozovite vodoinstalaterski servis. Po dolasku na lice mesta vodoinstalater će dijagnostikovati mesto i intezitet zagušenja. Ako je nastala totalna blokada u kanalizacionoj cevi i izazvala izlivanje feaklija i otpadne vode jedino ispravno rešenje je mašinsko odgušenje kanalizacije. Angažovanjem naših iskusnih i stručnih majstora za otpušavanje kanalizacije dobićete kvalitetnu, profesionalnu i brzu uslugu. Ukoliko je potrebno uraditi pregled cevi kamerom možemo Vam ponuditi i tu vrstu usluge. Bilo da se radi otpušavanje sajlom ili odgušenje mašinskim putem posao trebate poveriti stručnim licima. Posedujemo profesionalnu opremu i neophodan alat kako bi rešili svako zagušenje kanalizacije. Dostupni smo na celoj teritoriji Novog Sada za mašinsko odgušenje kanalizacije i sve ostale vodoinstalaterske usluge. Garanciju dajemo na sve izvršene radove.

Pozovi 069 623 301