Montaža Česme

/Montaža Česme

Montaža česme, slavine, baterije za sudoperu, lavabo, kade od vašeg poziva radimo u kratkom vremenskom periodu isti dan. Povoljna cena usluge za popravke kvarova na slavinama. Hitne popravke i hitne intervencije kao i uslugu montaža česme vršimo svakoga dana 24 sata. Servis Super Vodoinstalater nudi brzu uslugu i najbolje majstore za Vas.

Montaža česme za lavabo

Montaža česme za lavabo kao i montaža slavine je posao za vodoinstalatera. Sigurno ste puno puta čitali i gledali snimke na internetu za montžu česme na lavabou. Pomislili ste da je lak i jednostavan posao i upravu ste samo u slučju da ste vešti sa alatom. Ali nije dovoljna smo veština potrebno je i znanje kako funkcioniše česma da bi ste je uspešno montirali na vaš lavabo. Kako se ne bi mučili i potrošili vreme pozovite naš servis Super Vodoinstalater. Poslaćemo Vam obučenog i kvalitetnog majstora da u kratkom roku izvrši zamenu stare i montažu nove česme. Sa pravim vodoinstalterom koji zna šta mu je raditi izbegavate mogućnost nastanka neke havarije. Pri tom dobar majstor Vam neće oduzeti puno vremena. Vaša jedina briga treba da bude izbor kvalitetne česme.

Zamena česme u kupatilu

Zamena česme u kupatilu se izvodi zbog njene dotrajalosti ili ako želite da promenite estetiku kupatila. Naš majstor prilikom zamene česme će prvo zatvoriti ventile za vodu. Viljuškasti ključem će skinuti creva sa ventila. Kada oslobodi creva sa donje strane lavabo će odvrnuti šraf koji drži česmu pričvršćenu za lavabo. Kada sve to uradi skida staru česmu. Na novu česmu postavlja nova creva i navojne šipke. Postaviće novu česmu na lavabo i sve pričvrstiti i proveriti da negde ne curi voda. Posao će biti završen u roku od 20 minuta.

Montaža česme za dvorište

Pored postavljanja česme za kupatilo radimo i montažu česme za dvorište. Sve vodoinstalaterske usluge za pravna i fizička lica obavljamo svakoga dana 24 sata u toku cele godine. Hitne intervencije za otpušavanje kanalizacije i svih vodovodnih cevi. Montaža sanitarija, zamena ventila svih vrsta su neke od usluga servisa. Nakon završene intervencije prostor ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301