Odgušenje Kade Beograd

/Odgušenje Kade Beograd

Odgušenje kade Beograd, otpušavanje tuš kabine, wc šolje, kanalizacije, sudopere radimo kvalitetno i profesionalno. Odgušenje kade Beograd obavljamo sajlom ručno i mašinski. Vodoinstalater Beograd pruža redovne usluge i hitne intervencije na celoj teritoriji grada svakoga dana u toku cele sedmice. Povoljna cena za odgušenje cevi odvoda iz sanitarija. Brza i kvalitetna usluga.

odgušenje kade beograd

Kolika je cena za odgušenje kade?

Ukoliko je za otklanjanje blokade odvodne cevi kade potrebno ručno odgušenje sajlom cena usluge iznosi 2.500 dinara. Za mašinsko odgušenje kade cena usluge se formira kada vodoinstalater sgleda kompletnu situaciju. U slučaju da je blokada odvodne cevi nalazi duboko u odvodu i da se zagušenje kade često dešava potrebno je snimanje cevi specijalnom kamerom.

Odgušenje kade Beograd

Posle svakog kupanja ili tuširanja u kadi potrebno je očistiti slivnik od dlaka i isprati ga vrelom vodom. Kada bi se svi toga pridržavali zagušenje odvoda kade se ne bi nikada dogadjalo. Medjutim u realnom životu toga se retko ko pridržava pa je zagušenje kade veoma česta pojava. Kada primetite da voda sporo otiče iz kade ili se predugo zdržava u sanitariji nakon kupanja jasan je znak da će se začepljenje brzo desiti. Da bi izbegli komplikovano i skupo odgušenje kade potrebno je da regujete na prve znake zagušenja odvoda i pozovete vodoinstalatera.

Otpušavanje kade Beograd – Hitne intervencije

Prljava sanitarna voda koja se vraća iz odvoda slivnika kade može ugroziti vaše zdravlje. Čim primetite ovu pojavu pozovite nas. Hitne intervencije za otpušavanje kade radimo u najkraćem vremnskom roku. Bilo da se zagušenje kade desilo u toku dana ili noći  za odgušenje kanlizacije i odvoda iz sanitarija možete se obartiti našem vodoinstalaterskom servisu.

Odgušenje djakuzi kade Beograd

Svako savremeno opremljeno kupatilo poseduje djakuzi kadu. Održavanje čistoće slivnika i masažera ove sanitarije je veoma važno da u nekom vremenu ne dodje do zagušenja. Ukoliko se nakon kupanja u kadi zadržava voda u visini od 10. cm i slabo otiče u odvod kontaktirajte nas. Po vašem pozivu brzo dolazimo i efikasno radimo odgušenje djakuzija. Jednom godišnje potrebno je raditi čišćenje preventivno čišćenje odvoda djkuzi kade.

Čime se radi odgušenje kade?

Kada čujete zvuk klokotanja vode u odvodu kade ili osetite neprijatan miris iz slivnika kade to se formira čep koji će napraviti blokadu cevi odvoda. Naslage masnoće i dlaka na zidovima cevi su uzrok da voda nesmetaono otiče iz sanitarije. Ako se tada ne reaguje u nekom ternutku nastaje blokada protoka vode iz kade u kanlizaciju. Kod malog stepena zagušenja ili ukoliko se začepljenje nalazi u slivniku kade problem se rešava vakum gumom ili hemijskim sredstvom. Ako je zagušenje kade većg inteziteta pristupa se odgušenju putem sajle. Sajlom se uklanja čep koji je stvorio bokadu i na taj nači se dobija čist odvod koji omogućava normalan protok vode uz sanitarije.

Odgušenje kade Beograd

Vodoinstalater uslugu odgušenje kade Beograd pruža na opštinama: Voždovac, Stari Grad, Novi Beograd, Vračar, Zvezdara, Palilula, Savski Venac. Vodoinstalaterske usluge pružamo kvalitetno, odgovorno i profesionalno. Posedujemo sav potreban alat i opremu kako bi odgušenje sudopere, kade, tuš kabine i ostalih sanitarija bilo uradjeno efikasno. Ručnom čeličnom sajlom za odgušenje ili sajlom na elektro pogon uklonićemo sve masnoće, dlake i prljavštinu sa zidova cevi odvoda. Posle intervencije naših majstora vaše cevi odvoda prljave sanitarne vode biće prohodne i zagušenje se neće vraćati u skorijem periodu. Garanciju dajemo na sve vodoinstalaterske usluge. Pozovite nas već danas.

Pozovi 069 623 301