Montaža Sanitarija Čačak

/Montaža Sanitarija Čačak

Montaža sanitarija Čačak, profesionalni majstor sa velikim iskustvom. Vodoinstalater Čačak pruža uslugu ugradnja sanitarija fizičkim i pravnim licima na celoj teritoriji grada i okolini. Povoljna cena vodoinstalaterskih usluga. Dostupni smo svakoga radnog dana i subotom. Brza, kvalitetna i stručna usluga. Ukoliko vam treba montaža sanitarije u kupatilu pozovite nas. Garancija na kvalitet pružene usluge.

Montaža sanitarija Čačak cena

Cena za uslugu montaža sanitaije u Čačku iznosi od 2.000 dinara. Ako se montira veći broj sanitarija formira se jedinstvena cena usluge. Kada nas kontaktirate vodoinstalater će vam saopštiti okvirnu cenu. Nakon što majstor izadje na lice mesta i sagleda sve aspekte posla biće saopštena konačna cena usluge. Kada se složite sa cenom pristupa se izvodjenju radova.

Ugradnja sanitarije Čačak

Duže od 10. godina pružamo vodoinstalaterske usluge na teritoriji grada Čačaka. Posedujemo sav potreban alat, mašine i iskstvo da pružimo visokokvalitetnu uslugu. Ako je potrebna montaža wc šolje, lavaboa, kade, tuš kabine, bidea, slavine, tuš baterije, vodokotlića pozovite nas. U najkraćem mogućem vremeskom roku vodoinstalater će biti na vašoj adresi. Do sada smo uslugu ugradnja sanitarija pružili velikom broju klijenata a da nismo imali nijednu reklamaciju na izvedene radove.

Poslujemo kako sa pravnim tako i sa fizičkim licima.  Povoljna cena vodoinstalatera i stručnost majstora su razlog više da nam ukažete poverenje koje u potpunosti opravdavamo.

Montaža sanitarije Čačak

Kupatlio koristimo svakoga dana za održavanje lične higijene. Kako bi kupatilo bilo funkcionalno neophodno je da se pravilno uradi montaža sanitarije. I najmanja greška pri postavljanju sanitarija dovodi do curenja vode sa istih. Ako se wc šolja ne postavi kako treba ubrzo će se pojavljivati voda ispod sanitarije, to isto važi za tuš kabinu i kadu. Montažu slavine i tuš baterije treba obaviti po svim stadardima kako ne i procurela u nekom trenutku. Da bi izbegli kvarove u kupatlu angažujte nas za postvaljanje sanitarija. Pružićemo vam porfesionalnu vodoinstalatersku uslugu. Bilo da vam je potrebna zamena vodokotlića, ugradnja tuš kabine, wc šolje, umivaonika, bidea kao i postvljanje ostale kupatilske galanterije možete nam se obratiti.

Nakon završene montaže sanitarija kupatilo ostavljamo čistim i urednim. Naš vodoinstalaterski servis posluje na teritoriji grada Čačka i okolini svakog radnog dana od 8 do 18 sati i subotom od 8 do 14 časova.

Pozovi 069 623 301