Zamena Ventila Za Vodu

/Zamena Ventila Za Vodu

Kada pozovete servis Super Vodoinstalater naši majstori dolaze isti dan da bi se uradila zamena ventila za vodu. Brza usluga i povoljne cene za sve hitne intervencije i sve druge vodoinstalaterske usluge koje Vam zatrebaju. Popravke kvarova na vodovodnim cevima kao zamena ventila za vodu radimo svakoga dana 24 časa.

Zamena ventila za vodu

Zamena ventila za vodu bez lupanja pločica u kupatilu

Ukoliko mislite da zamena ventila bez lupanja pločica u kupatilu nije izvodljiva pozovite naš servis da Vas razuverimo i uradimo popravku. Zamena ventila na pločicama ne zahteva razbijanje istih da bi se popravio ventil. Majstori našeg servisa su dovoljno stručni i obučeni za popravku ventila svih vrsta a da pritom ne naprave štetu i naruše izgled vašeg kupatila. Bilo da Vam je kupatilo staro ili novo, ili tek uradjena adaptacija možete nas pozvati da otklonimo svaki kvar na ventilima, a da se ne ošteti kupatilo. Ispravan ventil ima zaštitničku ulogu celog prostora kupatila. Njegova ispravnost štiti da nedodje do poplave u kupatilu. Kada primetite da je ventil vlažan, voda sa njega curi ili kaplje, reagujte odmah i pozovte nas.

Kada se kaže zamena ventila bez lupanja pločica radi se o tome da se radi zamena virble ventila. Pre nego što se radi zamena virble ventila mora se zatvoriti glavni ventil vode. Kad untervenciju radimo u zgradi gledamo da što manje stanara ostane bez vode dok se zamena ne uradi. Ukoliko nije moguće doći do glavnog ventila vode u zgradi zatvorićemo ventil u šahti. Kad se voda zatvori pristupa se zameni virble. Zamena virble zahteva iskusnog vodoinstalatera. Virbla može biti sa krupnijim ili sitnijim navojem a kod starih tipova su potrebne poluloptaste gumice. Kako je virbla napravljena od mesinga mora se voditi računa da ne dodje do pucanja.

Promena ventila za vodu pod pritiskom

Osim promene EK ventila radimo i zamenu ventila za vodu pod pritiskom kao i druge vodinstalaterske usluge. Poput otpušavanja kade, sudopere, slivnika, kanalizacije i svih vodovodnih cevi. Montažu umivaonika, wc šolje, sudopere kao i svih sanitarija za kupatilo. Usluge pružamo svim pravnim i fizičkim licima. Za sve vodoinstalaterske poslove dostupni smo Vam 24 časa vikendom i praznicima tokom cele godine. Ostavljamo čist i uredan prostor nakon završenih radova.

Pozovi 069 623 301