Detekcija Curenja Vode Novi Sad

/Detekcija Curenja Vode Novi Sad

Detekcija curenja vode Novi Sad, dolazimo na vašu adresu u najkraćem mogućem vremenskom periodu. Snimanje kanalizacije i detektovanje curenja vode vršimo sa najsavremenijom opremom posledenje generacije. Povoljna cena vodoinstalaterske usluge za detekciju curenja vode na vodovodnim i kanalizacionim cevima u kući, stanu ili poslovnom objektu. Vodoinstalater Novi Sad vam stoji na usluzi.

Detekcija curenja vode Novi Sad

Vlaga na podu ili zidu u objektu ukazuje da je došlo do curenja vode na instalaciji. Ovaj kavr može naneti veliku materijalnu štetu i stvoriti nehigijenske uslove za život u vidu pojave budji. Ako su vodovodne i kanalizacijone instalacije stare više od 15. godina podložne su pucanju zbog svoje dotrajalosti. U poslednje vreme zbog nestručne i neadekvatno postavljene instalacije i u novim objektima se javalja curenje vode. Da bi se otkrio razlog zašto se voda pojavljuje na zidu, podu ili dvorištu najbolje je da se obavi detekcija curenja vode. Naš vodoinstalaterski servis Novi Sad ima stručne majstore da otkriju svako nastalo curenje vode uz pomoć termalne kamere i specijalnog aparata za vlagu. Snimanjem utvrdjujemo mesto gde je nastalo:

Pucanje kanalizcione i vodovodne cevi

Curenje na rashladnim i grejnim sistemima

Poziciju vodovodnih i kanalizacionih cevi

Pojavu budji i vlage

Detekcija curenja vode Novi Sad cena

Cena za detekciju snimanja vode iznosi od 5.000 do 8.000 dinara. Cena se formira u zavisnosti od mesta gde je nastalo curenje vode kao i metode koja se primenjuje za otkrivanje nastalog problema. Nakon završene intervencije dobijate fiskalni račun za pruženu uslugu. Cena vodoinstalaterske usluge je ista na celoj teritoriji Novog Sada i bližoj okolini. Ukoliko majstor vodoinstalater izlazi van Novog Sada cena se uvećava za putne troškove.

Detekcija curenja vode u zidu

Kada nastane curenje vode u zidu uz pomoć najsavremenjije tremoviziske kamere brzo otkrivamo sa stopostonom sigurnošću tačno mesto gde je nastalo oštećenje vodovodne cevi. Zahvaljujući savremenoj opremi koju posedujemo nije potrebno obijati pod ili zidi da bi se utvrdilo mesto gde curi voda. Dijagnostikovanje mesta kvara je najvažniji korak da bi se problem na instalaciji sanirao brzo i efikasno. Naš vodoinstalater će predložiti adekvatnu intervenciju kako bi se što manje izlagali novačnom trošku i uradilo minimalno razbijanje zida ili poda.

Snimanje curenja vode

Šuštanje vode u zidu ukazuje da je nastalo pucanje vodovodne instalacije. Ako se suočavate sa ovom situacijom pružamo uslugu hitne intervencije vodoinstalatera. U najkraćem mogućem vremnskom roku bićemo na vašoj adresi i obaviti snimanje curenja vode. Za otkrivanje mesta ge curi voda, u zavisnosti od lokacije intervencija traje oko 30. minuta. Snimamo sve vrste cevi bez obzira na njihov promer i vrstu materija od koga su proizvedene. Snimanje curenja vode radimo kako za fizička ta komi za pravna lica. Do sada smo uspešno obavili detekciju curenja vode u mnogim stambenim zgradama, kućama, halama, prodavnicasma čime smo stekli veliki broj zadovoljnih klijenata. Pristupačna cena, odgovoran pristup poslu, stručni majstori sa višegodišnjim iskustvom su naša najbolja preporuka.

Snimanje pozicije vodovodne i kanalizacijone instalacije

Ukoliko radite zamenu sanitarija u kupatilu ili rekonstrukciju u objektu a ne znate gde je položaj vodovodnih ili kanalizacionih cevi možete nas pozvati. Snimanjem cevi termalnom kamerom će se odrediti njihov tačan položaj što će pomoći da ne dodje do njihovog oštećenja tokom radova koji se izvode. Na taj način sprečavate nastanak štete koji zahteva sanaciju i lupanje pločica.

snimanje curenja vodedetekcija curenja vode novi sad

snimanje vodovodnih cevi

Pozovi 069 623 301