Vodoinstalater Novi Beograd

/Vodoinstalater Novi Beograd

Vodoinstalater Novi Beograd pruža kvalitetno, profesionalno, brzo sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Kvalifikovan i dobar vodoinstalater Novi Beograd vrši odgušenje wc šolje, kade, sudopere, kanalizacije, vertikale, tuš kabine kao i hitne intervencije u najkraćem vremenskom roku. Bilo da Vam je potrebna usluga montaža sanitarija, zamena ventila za vodu, snimanje cevi, popravke u kupatilu pozovite nas. Povoljne cene vodoinstalaterske usluge.

Vodoinstalater novi beograd

Vodoinstalater Novi Beograd cenovnik

Cenovnik vodoinstalaterske usluge se formira na osnovu posla koji treba da uradi vodoinstalater Novi Beograd. Cena usluge za manje popravke u kupatilu iznosi od 1.500 dinara. Za složenije intervencije kao što je mašinsko odgušenje kanalizacije ili otpušavanje kanalizacije pod pritiskom vode  cena usluge je od 5.000 do 12.000 dinara. Majstor vodoinstalater neće započeti intervenciju sve dok ne saopšti cenu usluge. Kada se složite sa cenom i odobrite posao vodoinstalater će pružiti svoju uslugu. Garanciju dajemo na sve izvedene radove.

CENE USLUGE VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD

Vodoinstalater Novi Beograd – Hitne intervencije

Dežurni vodoinstalater Novi Beograd dostupan je svakoga dana u toku cele godine za hitne intervencije. U hitne intervencije vodoinstalatera na Novom Beogradu spadaju usluge koje mogu umanjiti ili sprečiti nastajanje materijalne štete. Hitne intervencije uključuju curenje vode u zidu i plafonu, pucanje vodovodnih i kanalizacionih cevi, pucanje ventila za vodu, odgušenje kanalizacije, pregrevanje bojlera. Kada nas pozovete u najkraćem vremenskom roku dolazimo na vašu adresu i rešavamo nastali problem.

Vodoinstalater Novi Beograd popravke u kupatilu

Zamena wc šolje, sanacija curenja vode, popravka monobloka, zamena zvona na vodokotliću su deo naše usluge koje vodimo kao popravke u kupatilu. Kada vodokotlić, wc šolja, tuš kabina curi ili je drugi kvar u pitanju stojimo Vam na raspolaganju. Odgovorno rešavamo svaki problem bez obzira na nastali kvar. Vodoinstalater Novi Beograd je dostupan za sve popravke u kupatilu svakoga dana tokom cele sedmice.

Vodoinstalater Novi Beograd odgušenje kanalizacije

Odgušenje kanalizacije, sudopere, wc šolje, lavaboa, kade, tuš kabine, vertikale, slivnika je naša specijalnost. Bilo da je potrebno otpušavanje sajlom ručnim putem, odgušenje mašinama na elektro pogon ili odgušenje kanalizacije pod visokim pritiskom vode sve obavljamo brzo i efikasno. Blok 45, 75, 44, 22, Ušće, Beogradska arena, Hala sportova, Hoteli Hayat, Kraun plaza, Palata federacije, Delta city, Blok 65, Blok A, Geneks kula, Airport city, Stundetski Grad su neke od lokacija gde vodoinstalter Novi Beograd pruža uslugu odgušenja. Ako osetite neprijatan miris iz kanalizacije ili voda sporo otiče iz sanitarija pozovite naš vodoinstalaterski servis kako bi se zagušenje rešilo na vreme i sprečilo izlivanje snaitarne i fekalne vode.

Vodoinstalater Novi Beogra servis bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd uslugu servis bojlera vrši za sve modele svih kapaciteta. Zamena grejača na bojleru, čišćenje kamenac iz bojlera, montaža bojlera, zamena termostata, brinoks creva, instalacija, sigurnosnog ventila su usluge koje radimo u sklopu servisa bojolera. Čim primetite da bojler ne zagreva vodu, nema dovoljno tolple vode, curi, zuji ili postoji drugi kvar na bojleru pozovite nas.

Vodinstalater Novi Beograd zamena ventila za vodu

Zamena ventila za vodu svih dimenzija i namena je usluga koju vodoinstalater Novi Beograd pruža svi fizičkim i pravnim licima. Kada primetite da ventil za vodu curi ili je promenio boju kao i da je oštećen odmah pozovite majstora. Pucanje ventila za vodu može dovesti do velike materijalne štete. Vodoinstalater Novi Beograd Vam je uvek dostupan kada je potrebna zamena EK ventila, ventila u guhinji, glavnog ventila za vodu, zamena ventila na vodomeru….

Vodoinstalater Novi Beograd ugradnja sanitarija

Ako se ugradnja sanitarija ne uradi po standardima i pravilima može doći do curenja vode iz njih. Kako bi ste izbegli vodu po podu kupatila zbog loše montaže snitarija možete nas kontaktirati. Ugradnju sanitarija vodoinstalater na Novom Beogradu uradiće kvalitetno, profesionalno po povoljnim cenama. Montaža tuš kabine, vodokotlića, wc šolje, slavine, ugradnja kade i ostale usluge vodoinstalatera pružamo sedam dana u nedelji.

Vodoinstalaterske usluge Novi Beograd

Za vodoinstalaterske usluge na Novom Beogradu možete nas angažovati u svakom trenutku. Kada se dogodi zagušenje kanalizacije, wc šolje, sudopere, pucanje cevi, ventila ili su poptrebne popravke u kupatilu profesionalni i iskusan vodoinstalater Novi Beograd stoji Vam na raspolaganju. Održavanje kanalizacije i vodovodnih instalacija kao i sve vodoinstalaterske usluge pružamo na celoj teritoriji Novog Beograda. Možete nas angažovati za svaki nastali kvar ili situaciju gde je potrebna intervencija vodoinstalatera. Kada je potrebno zaustaviti curenje vode u kupatilu ili kuhinji, odgušenje kanalizacije ili u slučaju da voda curi na plafonu ispod vašeg stana garantujemo profesionalnu i pouzdanu uslugu vodoinstalatera. Takodje radimo snimanje kanalizacionih cevi kamerom kako bi se otkrilo tačno mesto gde je pukla cev ili nastalo zagušenje. Da bi smo zadovoljili standard vodoinstalaterske usluge prilikom intervencije koristimo svremenu opremu i kvalitetan alat.

Vodoinstalater Novi Beograd

Bilo da živite ili imate preduzeće u ulici Omladiskih brigada, Nehruova, Bulevar Mihaila Pupina, Zorana Djindjića, Milutina Milankovića ili na teritoriji opštine Novi Beograd za vodoinstalaterske usluge možete nas pozvati. Ukazano poverenje u potunosti opravdavamo. Nakon završene intervencije prostor ostavljamo čistim i urednim. Vodoinstalaterske usluge, odgušenje kanalizacije, ugradnja sanitarija, zamena ventila za vodu, snimanje cevi, popravke u kupatilu nudmo po pristupačnim cenama. Trudimo se da po vašem pozivu u najkraćem vremenskom roku dodjemo na vašu adresu. Angažovanjem našeg vodoinstalatera očekujte profesionalnu i kvalitetnu uslugu. Nezgode ne biraju vreme pa iz tog razloga smo spremni da izadjemo na teren u bilo koje doba dana ili noći i obavimo hitne intervencije ili redovne usluge. Bez obzira na vrstu posla nama je najvažnije da klijen bude zadovoljan pruženom uslugom. Na uslugu vodoinstalatera dajemo garanciju. Kada imate problem i potreban Vam je vodoinstalater na Novom Beogradu sada imate kome da se obartite.

Pozovi 069 623 301