Vodoinstalater Kragujevac

/Vodoinstalater Kragujevac

Vodoinstalater Kragujevac je servis koji pruža kvalitetnu vodoinstalatersku uslugu na celom području grada. Vaš Vodoinstalater Kragujevac dolazi po pozivu odmah isti dan.  Najbolje cene za vodoinstalaterske usluge u Kragujevcu i okolini. Za pravna i fizicka lica. Iskusni majstori, brza usluga.

Vodoinstalater Kragujevac Cene

DOBAR VODOINSTALATER U KRAGUJEVCU

Ako Vam trebaju usluge vodoinstalatera na dobrom ste mestu. Naši majstori u servisu, imaju dugogodišnje iskustvo i iza sebe veliki broj zadovoljnih klijenata. Garanciju dajemo na sve vodoinstalaterske radove. Kvalitet i cena vodoinstalaterske usluge je naša preporuka za Vas.

Odgušenje kanalizacije – Kragujevac

Zagušenje kanalizacije i odvoda na sanitarijama nije prijatna situacija koja vas može zadesiti. Od stepena zagušenosti i mesta gde je nastala blokada odvoda ili kanalizacione cevi odgušenje kanalizacije u Kragujevcu radimo na više načina. Kod manjeg inteziteta zagušenja koristimo metodu ručno odgušenje kanalizacije. Ako je blokada u cevi odvoda većeg inteziteta radi se mašinsko odgušenje kanalizacije ili otpušavanje pod visokim pritiskom vode. Čep u odvodima i kanalizacionoj cevi ne dozvoljava protok sanitarne i fekalne vode što za posledicu može imati vraćanje prljave vode u sanitarije. Tada je potrebno odmah regovati kako bi se problem rešio. Bilo da Vam je potrebno odgušenje sudopere, wc šolje, kade, slivnika, vertikale, umivaonika, glavne kanalizacione cevi možete nas pozvati.

Vodoinstalater Kragujevac – Servis bojlera

Servis bojlera radimo za sve modele svih kapaciteta. Ukoliko bojler zuji, pucketa, ne greje vodu, brzo potroši toplu vodu, curi ili je u pitanju neki drugi kvar na bojleru kada nas pozovete popravka bojlera se radi u najkraćem vremenskom roku. Čišćenje kamenca u bojleru, zamena termostata bojlera, grejača, instalacije, creva, sigurnosnog ventila kao i montaža bojlera su usluge koje pružamo. Vodoinstalater Kragujevac popravku i servis bojlera radi za sva fizička i pravna lica.

Ugradnja sanitarija

Ako se ugradnja sanitarija ne uradi kvalitetno može doći do curenja vode u kupatilu ili kuhinji. Montaža tuš kabine, lavaboa, sudopre, slavine, tuš, baterije, wc šolje i ostalih sanitarija radimo bro i profesionalno. Bilo da je ptrebna montaža sanitarije za celo kupatilo ili samo baterije za umivaonik, vodokotlića stojimo Vam na raspolaganju.

Zamena ventila za vodu – Kragujevac

Naš vodoinstalaterski servis u Kragujevcu pruža uslugu zamena ventila za vodu. Na svakoj vodovodnoj instalaciji u kući ili poslovnom objektu nalaze se ventili za vodu. Ukoliko glavni ventil za vodu, EK ventil ne funkcioniše ispravno može doći do njegovog pucanja a samim tim i do poplave u objektu. Ukoliko primetite da ventil za vodu curi, kaplje, promeni boju ili postoji oštećenje na njemu odmah pozovite vodoinstalatera. Svako odlaganje zamene ventila može prouzrokovati materijalnu štetu. Kada nas pozovete profesionalni vodoinstalater spreman je u svakom trenutku da odgovori na svaki vaš zahtev koji se tiče zamene ventila za vodu.

Iza naših majstora mesto na kom se izvode radovi ostaje čisto i uredno.

Vaš vodoinstalater Kragujevac vrši sve vrste vodoinstalaterskih usluga:
Zamena i popravka baterija, tuš kabina, česmi, zamena bojlera, mono bloka, tuševa, zamena vodokotlića, montaža sanitarnih uređaja, snimanje vodovodne instalacije, ručna i mašinska odgušenja wc šolje, umivaonika, sudopere, kade, odgušenje vertikale u stanovima, kanalizacionih cevi, odgušenje cevi u kupatilu i kuhinji, slivnika , priključenje sudomašine , priključenje veš mašine i sve što spada u vodoinstalaterske usluge.

Vodoinstalater Kragujevac Vam je na raspolaganju 24 sata.

Servis ima svu savremenu vodoinstalatersku opremu za snimanje cevi i kanalizacije kako bi se kvar u najkraćem roku detektovao i sanirao na vodovodnoj instalaciji.

Radno vreme je svaki dan u nedelji, a kada Vam zatrebaju naše vodoinstalatreske uslge radimo i noću ili praznikom. Ispoštovaćemo Vaše vreme kao i dogovorene rokove.

Ako Vam pukne cev u kupatilu ili kuhinji, desi se da Vam je poplava u kupatilu, hitne intervencije obavljamo u najkraćem roku. Imamo mogućnost da odmah dodjemo po pozivu i rešimo bilo koji kvar koji podrazumeva hitna intervencija, a odnosi se na vodoinstalaterske usluge

Grad Kragujevac

6. maja 1818. godine u manastiru Vraćevšnica, sazvana je narodna skupština gde se na predlog Miloša Obrenovića, a odobravanjem svih nahijskih knezova prihvata da Kragujevac bude prestonica Srbije. Tada Srbija počinje obnovu
državnosti. Kragujevac počinje da se razvija kao glavni centar kulturnog, privrednog I političkog života u Kneževini Srbije.

Danas se Kragujevac sastoji od pet opština Aerodrom, Pivara, Stari Grad, Stragari, Stanovo. U njemu živi blizu 180.000 hiljada stanovnika i glavni je grad Šumadijskog okruga. Svrstava se u zdravstveni, privredni, kulturni i obrazovani centar cele Šumadije. Regionalni je centar za opštine Kraljeva, Užica, Kruševca, Čačka, Smedereva,Jagodine, Požarevca.

Istorija

Prema Turskom popisu iz 1476. godine prvi put se spominje ime grada. Upravljanjem gradom smenjivali su se Turci i Austrougari. Za vreme Prvog srpskog ustanka 4. Aprila 1804 pa sve do1813. gradom upravlja Karadjordje.
1815 godine za vreme Drugog srpskog ustanka ponovo je oslobodjen. U Kragujevcu je izglasan I stupio na snagu Sretenjski ustav. Tokom Prvog svetskog rata u Kragujevcu se nalazila Vrhovna komanda vojske Srbije. Zbog ubistva nemačkih vojnika 1941. godine za vreme Drugog svetskog rata za tri dana 19, 20. i 21. Oktobra došlo je do streljanja 7.000 kragujevčana medju kojima se nalazilo 300. kragujevačkih djaka.

Kultura grada

Kragujevac ima veliki broj institucuja od nacionalnog značaja za umetnost I kulturu. Počele su se osnivati u Kneževini Srbiji I do danas su zastupljene u kulturnom životu grada. Prvo- osnovani je Knjaževsko-Srpski Teatar 1835.godine,a za njim 1866.
godine Narodna biblioteka Vuk Karadžić, Narodni muzej osnovan je 1949g, koji poseduje preko 1000 slika srpskih slikara .

U gradu još postoji kuća Svetozara Markovića, konak Kneza Mihaila, Amidžin konak, Stara skupština Petrova vodenica u Grošnici. Najstarije kulturno umetnićko društvo u Srbij Abrašević osnovano 1904 godine I dan danas postoji.

Kragujevac ima veliki broj školski i univerzitetskih ustanova.

Prva kragujevačka gimnazija počela je sa radom 1833. godine, zgrada je danas najlepša gradjevina u gradu. Univerzitet u Kragujevcu postoji od 1976 godine. U okviru Univerziteta se nalaze Ekonomski , Filološko-umetnički, Pravni, Medinciski, Inžinjerski I Prirodno-matematički fakultet.

Ceo park Šumarice je podsetnik na žrtve tokom Drugog svetskog rata. Spomen park Kragujevački oktobar, u svom sadržaju ima spomenike Otpora I slobode, Sto za jednoga, Spomenik streljanim djacima i profesorima i Spomenik bola i prkosa.

Sport u gradu

U Kragujevcu funkcioniše 111 klubova podeljenih u 29 sportskih organizacija. Prvi fudbalski klub u Kragujevcu nastao je 14. septembra 1903. god. Osnovao ga je Danilo Stojanović I dao mu ime Šumadija 1903. Danas se fubal u gradu igra na gradskom stadionu Čika Dača koji je nazvan po Danilu Stojanoviću. Perjanica fudbala u gradu je fudbalski klub Radnički, koji je igrao dugo godina u prvoj ligi Jugoslavije. Danas igra Prvu ligu Srbije. Sportsko društvo Radnički sa velikim uspehom predstavljaju Odbojkaški klub Radnički, ženski I muški Rukometni klub Radnički kao I Vaterpolo klub. Klub malog fudbala Ekonomac miljenik je gradjana Kragujevca. Sedmostruki je osvajač titula u domaćem prvenstvu I redovno igra ligu šampiona malog fudbala. Svoje utakmice odigrava u sportskoj hali Jezero.

Privreda u gradu

Posle Drugog svetskog rata Kragujevac u privredi postaje vodeći grad na Balkanu. Otvara se fabrika Zastava ( fabrika automobila I oružja), Filip Kljajić ( proizvodnja lanaca), 21. Oktobar ( delovi za Zastavu I Fiat) Crvena Zvezda ( prehrambena industrija), Ratko Mitrović ( gradjevinska industrija). Uvodjenjem sankcija sva preduzeća se zatvaraju. Danas je slika privrede drugačija I bolja. Kragujevac se ubraja u prva četri grada po privrednoj razvijenosti u Srbiji. Sada su tu svetske kompanije poput Fijata i Simensa , sedište imaju I domaće kompanije Forma Idealewww.formaideale.rs , Com Trade www.comtradeshop.com , Zastava
Oruzje www.zastava-arms.rs i druge.

Poznate ličnosti grada

Branislav Ciga Jerenić glumac

Zvonko Pantović Čipi rok muzičar

Stevan Pletinkosić srpski reprezentativac u streljaštvu

Latinka Perović istoričarka

Pozovi 069 623 301