Odgušenje Wc Šolje Kragujevac

/Odgušenje Wc Šolje Kragujevac

Odgušenje wc šolje Kragujevac kao i ostale vodoinstalaterske usluge pružamo svakoga dana u toku cele godine. Kvalitetna i profesionalna usluga. Povoljna cena za odgušenje wc šolje Kragujevac. Redovne usluge i hitne intervencije radi obučeni vodoinstalater sa velikim iskustvom. Kada Vam treba otpušavanje kanalizacije, kade, sudopere, umivaonika, bidea slivnika pozovite nas.

odgušenje wc šolje kragujevac

Otpušavanje wc šolje Kragujevac – Cena

Cena za otpušavanje wc šolje je od 3.000 dinara. Cena je za odgušenje sajlom ručnim putem. U cenu je uračunat dolazak majstora na vašu adresu. Ukoliko je potrebno mašinsko odgušenje kanalizacije cena se saopštava na licu mesta. Tek kada se složite sa cenom, vodoinstalater pristupa poslu. Nakon što se završi odgušenje cevi prostor gde se izvodi intervencija ostavljamo urednim i čistim.

Kada je potrebno uraditi odgušenje wc šolje?

Sporo oticanje vode iz wc šolje ukazuje da je nastao problem u odvodu kanalizacije. Ukoliko reagujete odmah možete spečiti nastanak veće havarije. Čim primetite da voda slabo otiče iz wc šolje i ne pozovete vodoinstalatera da reši problem može doći do izlivanja fekalne vode iz odvoda. Kada konstatujete zagušenje wc šolje ne čekajte da se problem sam od sebe reši jer duže čekanje može otežati rešavanje problema. Zagušena wc šolja i fekalna voda koja preliva iz šolje može biti pretnja ne samo da poplavi kupatilo već i po zdravlje.

Kako da sprečim za zapušenje wc šolje?

Zapušenje koje je direktno u wc šolji može biti uzrokovano ubacivanjem uložaka, pelena, valžnih maramica, veće količine toalet papira ili nekog čvrstog predmeta koji se zaglavio u sifonu wc šolje. Zagušenje wc šolje može nastati i u odvodnoj kanalizacijonoj fekalnoj cevi. Ako je zapušenje u sifonu šolje ili na početku cevi odvodne fekalne kanalizacije problem se rešava brzo. U slučaju da je začepljenje u samoj fekalnoj kanalizaciji mora se skinutu wc šolja kako bi se uradilo odčepljenje kanalizacije. Nikako sami ne pokušavajte da rešite problem. Nestručnim rukovanjem sajlom stanje može samo da se pogorša. Da izbegnete začepljenje u wc šolju ne bacajte ostatke hrane, masti iz šerpi, vatu, štapiće za uši i ostale predmete za higijenu. Savetujemo da osveživače za wc šolju u korpicama ne koristite već aplikatore koji se lepe za wc šolju. Korpica sa osveživačem može da sklizne u wc šolju kada se pusti voda i izazove zagušenje.

Odgušenje wc šolje Kragujevac

Voda ne može razložiti higijenske predmete, hranu, masnoće koje se ubacuju u wc šolju. Iz tog razloga formira se čep koji blokira protok vode. Ukoliko živite u zgradi i desi vam se začepljenje wc šolje ne mora da znači da je problem kod vas. Fekalna vertikala može zapušiti bilo gde u zgradi a da se problem javi u vašem kupatilu. Kako bi se problem rešio potrebno je uraditi odgušenje vertikale. Često zagušenje  fekalne vertikale u zgradama i zagušenja većeg inteziteta su veliki problem. Da bi se uspešno i kvalitetno otklonilo zagušenje vertikale treba uraditi snimanje cevi specijalnim kamerama. Na taj način će se locirati tačno mesto zagušenja i utvrditi problem zašto se fekalna vertikala često zapušava. Mašinsko odgušenje kanalizacije je najefikasnija metoda za otpušavanje wc šolje i fekalne vertikale. Bilo da su Vam potrebne hitne intervencije za odgušenje wc šolje, kanalizacije, tuš kabine u Kragujevcu možete računati na iskusne, brze, kvalitetne i profesionalne vodoinstalatere našeg servisa.

Pozovi 069 623 301