Ugradnja Kade

/Ugradnja Kade

Ugradnja kade , zamena kade i ugradnja sanitarija su samo deo usluga koje pružamo svakoga dana tokom cele godine. Ugradnja kade i ugradnja nove kade u staru radimo za sva fizička i pravna lica. Ukoliko Vam treba popravka kade i popravke u kupatilu po vašem pozivu dolazimo isti dan. Povoljna cena za hitne intervencije.

ugradnja  kade

Ugradnja kade – Renoviranje kupatila

Kada se radi delimično ili celokupno renoviranje kupatila i treba Vam ugradnja kade možete nas pozvati. Bilo da su duboke ili plitke, od emajla, plastike, ugardnju kada radimo za sve stambene i poslovne objekte. Postavlanje kade treba da se uradi kvalitetno kako bi kupatlo moglo funkconisati bez problema. Kada birate kadu treba odabrati  onu koja se uklapa u kupatiski prostor. Pri tome se misli na njenu dimenziju, a oblik kade i njenu boju treba uskladiti za dezenom pločica. Koliko god vam deluje da je postavljanje kade lak posao i u  pravu ste ukoliko to radi profesionalni vodoinstalater. Osim pravilnog postavljanja treba postaviti sifon za odvod vode i na kraju pravilno zaliti silikonom kako ne bi dolazilo do curenja vode iz nje. Loša ugradnja vremenom može stvoriti velike probleme u kupatilu. Kad ste izabrali kadu ostaje samo da nas angažujete kako bi ste dobili kvalitetnu i brzu uslugu.

Izolacija kade

Izolacija kade i uopšte hidroizolacija kupatila su stavke koje treba da se urade prilikom renoviranja ili gradnje novog kupatila. Postavlajnjem hiroizolacije ukoliko dodje do polave u kupatilu ili bilo kakvog curenja komšiji ispod vas neće biti oštećen plafon. Kolika god da je cena postavljanja hidroizolacije mi Vam savetujemo ako ste u mogućnosti da je uradite. Ako imate problem sa tuš kabinom ili kadom možete računati na našu pomoć kako bi se svaki kvar otklonio u kratkom roku. Kvalifikovani smo i obučeni za svako rešavanje problema na sanitarijama u kupatilu i kuhinji. Montaža tuš kabine, wc šolje, sudopere, lavaboa i bilo koja druga vodoinstalaterska usluga da Vam je potrebna možete nas pozvati svakoga dana tokom cele godine. Usluge pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima. Garanciju dajemo na sve pružene usluge i zamenske delove koje nabavljamo vama. Uvek kada završimo sa poslom prostor gde radimo ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301