Popravke U Kupatilu

/Popravke U Kupatilu

Za popravke u kupatilu kao i hitne popravke nudimo povoljne cene. Brza i kvalitetna vodoinstalaterska usluga.  Hitne intervencije. Kada nas pozovete dolazimo u najkraćem roku. Servis Super Vodinstalater vrši popravke u kupatilu i ostale vodoinstalaterske usluge svakoga dana 24 sata tokom cele godine. Najbolji majstori servisa  stoje  Vam na raspolaganju za svaki savet ili sugestiju.

popravke u kupatilu Popravke sanitarija u kupatilu

Popravke svih santarija i elemenata u kupatilu vršimo za sva pravna i fizička lica. Za sve vrste vodoistalaterskih poslova možete nas pozvati u bilo koje doba dana i noći. Sanitarije u kupatilu kao i ostali elementi treba da budu ispravni da bi se odvijala normalna svakodnevnica u poslovnim i stambenim jedinicama. Ali koliko god se trudili da održavate kupatilo, ne tako često dolazi do manjih ili veći kvarova u njemu. Iz tog razloga uvek Vam je potreban kvalitetan vodoinstalater koji će odgovoriti brzo na svaki vaš poziv. Ako ste dosada imali loše iskustvo sa majstorima dozvolite našem servisu SUPER VODOINSTALATER da Vas uveri da postoje kvalitetni vodoinstalateri. Servis će Vam po vašem pozivu poslati  odgovorne, stručne,  kvalifikovane i iskusne majstore za svaku vrstu vodoinstalaterske usluge.  Kada kvar zahteva hitnu intervenciju poput odgušenje kanalizacije dolazimo u najkraćem vremenskom roku.

Popravka bojlera u kupatilu

Popravka bojlera ili njegova montaža i demontaža spada u naše usluge popravke u kupatilu. Radimo servis bojlera klasičnih i protočnih za sva kupatila. Kao i montažu wc šolje, kade, bidea, tuš kabine, umivaonika, mono bloka, vodokotlića. Po potrebi radimo sve vrste odgušenja vodovodnih cevi i kanalizacije ručnim ili mašinski putem. Menjamo sve vrste ventila i virbli. Kada dodje do kvara u vašem kupatilu nemojte gubiti vreme tražeći majstora. Pozovite naš servis koji će dijagnostikovati i rešiti svaki problem i time sprečiti nastanak većih havarija i posledica. Kod usluge popravke u kupatilu trudimo se da otklonimo sve kvarove u razumnom roku. Tako da ne utičemo na vaše normalno funkcionisanje u stambenom ili poslovnom prostoru. Kako smo se dokazali proteklih godina da brzo i efikasno rešavamo sve vodoinstalaterske probleme, svkoga dana dobijamo nove klijente po preporuci starih.

Zamena ogledala za kupatilo

Pri vršenju redovnih usluga pomoćićemo Vam da postavite ogledalo u kupatiliu i sve druge sitne prateće elemente za vaše kupatilo. Radno vreme servisa je 24 sata svakoga dana u toku cele godine. Usluge radimo za sva fizička i pravna lica a prostoriije u kojima obavljamo intervenciju ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301