Popravke U Kupatilu

/Popravke U Kupatilu

Za popravke u kupatilu kao i hitne popravke nudimo povoljne cene. Brza i kvalitetna vodoinstalaterska usluga.  Hitne intervencije. Kada nas pozovete dolazimo u najkraćem roku. Servis Super Vodinstalater vrši popravke u kupatilu i ostale vodoinstalaterske usluge svakoga dana 24 sata tokom cele godine. Najbolji majstori servisa  stoje  Vam na raspolaganju za svaki savet ili sugestiju.

popravke u kupatilu

Popravke u kupatilu – Cena

Cena za sitne popravke iznosi od 1.500 dinara. Ukoliko je potrebna zamena ventila, dela vodovodne, kanalizacione cevi ili popravka nekog većeg oštećenja u kupatilu cena se formira na licu mesta. Kada se utvrde svi aspekti vodoinstalater će vam saopštiti kolika je tačna cena popravke u kupatilu.

Popravke u kupatilu – Usluga

Popravka vodokotlića

Zamena wc šolje

Montaža popravka odvodne cevi wc šolje

Zamena gumice na slavini

Popravka slavine

Popravka monobloka

Zamena zvona na vodokotilću

Pronalaženje kvara u kanalizacionim cevima

Zamena popravka napukle cevi u kupatilu

Popravka kade

Sanacija curenja vode

Dovodne cevi i ventil za vodokotlić

Zamena mešačke glave na jednoručnoj bateriji

Silikoniranje tuš kabine i kade

Zamena vodokotlića

Popravke sanitarija

Popravke svih santarija i elemenata u kupatilu vršimo za sva pravna i fizička lica. Za sve vrste vodoistalaterskih poslova možete nas pozvati u bilo koje doba dana i noći. Sanitarije u kupatilu kao i ostali elementi treba da budu ispravni da bi se odvijala normalna svakodnevnica u poslovnim i stambenim jedinicama. Ali koliko god se trudili da održavate kupatilo, ne tako često dolazi do manjih ili veći kvarova u njemu. Iz tog razloga uvek Vam je potreban kvalitetan vodoinstalater koji će odgovoriti brzo na svaki vaš poziv. Ako ste dosada imali loše iskustvo sa majstorima dozvolite našem servisu SUPER VODOINSTALATER da Vas uveri da postoje kvalitetni vodoinstalateri. Servis će Vam po vašem pozivu poslati  odgovorne, stručne,  kvalifikovane i iskusne majstore za svaku vrstu vodoinstalaterske usluge.  Kada kvar zahteva hitnu intervenciju poput odgušenje kanalizacije dolazimo u najkraćem vremenskom roku.

Popravka bojlera u kupatilu

Popravka bojlera ili njegova montaža i demontaža spada u naše usluge popravke u kupatilu. Radimo servis bojlera klasičnih i protočnih za sva kupatila. Kao i montažu wc šolje, kade, bidea, tuš kabine, umivaonika, mono bloka, vodokotlića. Po potrebi radimo sve vrste odgušenja vodovodnih cevi i kanalizacije ručnim ili mašinski putem. Menjamo sve vrste ventila i virbli. Kada dodje do kvara u vašem kupatilu nemojte gubiti vreme tražeći majstora. Pozovite naš servis koji će dijagnostikovati i rešiti svaki problem i time sprečiti nastanak većih havarija i posledica. Kod pružanja usluge vodoinstalater se trudi da otkloni sve kvarove u razumnom roku. Tako da ne utičemo na vaše normalno funkcionisanje u stambenom ili poslovnom prostoru. Kako smo se dokazali proteklih godina da brzo i efikasno rešavamo sve vodoinstalaterske probleme, svkoga dana dobijamo nove klijente po preporuci starih.

Popravke u kupatilu

Kupatilo je deo stambenog prostora koji treba da bude uvek u funkciji. Tuširanje, umivanje, kupanje uopšte održavanje lične higijene ukoliko sanitarije, kompletna vodovodna i kanalizaciona instalacija nije u redu svakodnevni život je onemogućen. Bilo da je potrebno sanirati curenje vode, zameniti snitariju, gumicu na bateriji, popraviti vodokotlić ili rešiti pucanje cevi naš vodoinstalaterski servis vam je dostupan. Bez obzira da li se radi o sitnom ili složenom kvaru u kupatilu odgovorno i profesionalno pristupamo poslu. Da bi izbegli neprijtnost koje može da izazove pokvarena wc šolja, kada, umivaonik, tuš kabina, ventil za vodu, vodokotlić, tuš baterija savetujemo da s vremena na vreme uradite preventivni pregled svih elemenata u kupatilu. Na taj način sprečićete nastanak kvarova koji u nekom trenutku mogu izazvati poplavu i materijalnu štetu. Usluga popravka u kupatilu može da se zakaže kada to klijentu odgovara.

Zamena ogledala za kupatilo

Pri vršenju redovnih usluga pomoćićemo Vam da postavite ogledalo u kupatiliu i sve druge sitne prateće elemente za vaše kupatilo. Radno vreme servisa je svakoga dana u toku cele godine. Usluge radimo za sva fizička i pravna lica a prostoriije u kojima obavljamo intervenciju ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301