Otpušavanje Wc Šolje Niš

/Otpušavanje Wc Šolje Niš

Otpušavanje wc šolje Niš kao i odgušenje kanalizacije radimo brzo i kvalitetno u najkraćem vremenskom roku. Kvalifikovani vodoinstalater nudi povoljne cene usluga za otpušavanje wc šolje Niš. Hitne intervencije za odgušenje cevi kanalizacije i redovne vodoinstalaterske usluge pružamo svakoga dana u toku cele godine. Za odgušenje kade, wc šolje, sudopere, slivnika, umivaonika, kanalizacije pozovite nas.

otpušavanje wc šolje niš

Odgušenje wc šolje Niš cena

Cena odgušenja wc šolje ili monobloka biće vam saopštena pre intervencije kada majstor utvrdi stepen zagušenja. Cena za opušavanje wc šolje zavisi da li se radi odgušenje sajlom ručnim putem ili će biti potrebno mašinsko odgušenje kanlizacije. Ako je zagušenje wc šolje malo i nije potrebno skidati sanitarju cena vodoinstalaterske usluge iznosi 2.000 dinara.

Otpušavanje wc šolje Niš – Hitne intervencije

Zapušena wc šolja nije samo higijenski problem već predstavlja i potenicijalni rizik od nastanka poplave u vašem objektu ili kod komšije ako živite u zgradi. Fekalna voda koja preti da se izlije iz wc šolje po podu kupatila zahteva hitne intervencije vodoinstalatera. Na najmanji znak da će doći do zagušenja wc šolje reagujte odmah. Sporo oticanje vode u odvod kanalizacije ili kada iz kazančeta pustite vodu i dolazi do porasta nivoa vode u wc šolji su razlozi da pozovete majstora.

Odgušenje wc šolje sajlom

Kada se formira čep u odvodu wc šolje i voda ne može nesmetano oticati u kanalizaciju odgušenje kanalizacije sajlom je najefikasnija metoda za rešavanje problema. Čelična sajla bilo da se koristi ručno ili na elektro pogon efikasno će otkloniti blokadu u odvodu kanlizacije. Naš vodoinstalater pomoću sajle rešiće efikasno i kvalitetno nastalo začepljenje u wc šolji.

Kako sprečiti zagušenje wc šolje?

Blokada odvoda wc šolje se dogadja kada u sanitarju odlažete nešto što ne bi trebalo. Zato budite pažljivi i u wc šolju ne bacajte tufere, higijenske uloške, štapiće za uši, vlažne maramice, ostatke hrane i masnoću. Bacanjem svih navednih stvari možete izazvati zagušenje u sifonu wc šolje ili u odvodnoj cevi fekalne kanlizacije. Ako živite u zgradi vašim nemarom može se zagušiti glavna fekalna vertikala. Tada problem ne nastaje samo kod vas već i drugim kupatilima u zgradi. Odgušenje fekalne vertikale može biti jako zahtevno i skupo.

Kako da sam uradim odgušenje wc šolje

Otpušavanje wc šolje ne preporučujemo da radite sami. Nestručnim rukovanjem sajlom možete pogoršati situaciju. Ne samo da postoji mogućnost da oštetite sanitariju već možete napraviti kvar na odvodnoj cevi kanlizacije. Tada se problem začepljenja komplikuje a troškovi intervncije povećavaju.

Otpušavanje wc šolje Niš

Kada Vam je potrebno odgušenje wc šolje možete nas pozvati. Vodoinstaltersku uslugu za odgušenje tuš kabine, sudopere, lavboa, kuhinjske verikale, kanlizacije i ostalih odvoda sanitrija pružamo na celoj teritoriji grada Niša i okolini. Intervencija za otčepljenje wc šolje mora biti izvedena brzo uz pronalaženje pravog uzroka problema. Oklanjanjem uzroka blokade odvodne fekalne cevi wc šolje dolazi se do trajnog rešenja. Ukolio se zagušenje wc šolje često dešava možemo uraditi snimanje kanalizacione cevi kamerom kako bi se otkrio problem blokade odvodne kanlizacije. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu za naše majstore ne postoji ne rešivo zagušenje. Kada obavimo odgušenje wc šolje kupatilo ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301