Čišćenje Kanalizacije

/Čišćenje Kanalizacije

Čišćenje kanalizacije radimo sajlom na elektro pogon, pod visokim pritiskom vode ili ručnim sajlama. Profesionalna, kvalitetna i brza vodoinstalaterska usluga. Majstor za odgušenje kanalizacije sa velikim iskustvom. Dostupni smo za čišćenje kanalizacije svakoga dana tokom cele godine osim nedeljom. Uslugu čišćenje odvoda sudopere, vertikale, wc šolje, slivnika, kade, lavaboa, glavne kanalizacione linije pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima.

čišćenje kanalizacijeČišćenje kanalizacije

Odvodne cevi kanalizacije treba da besprekorno funkcionišu u svakom stambenom ili poslovnom objektu. Sporo oticanje vode iz sudopere, wc šolje, kade i ostalih sanitarija ukazuje da će nastati zagušenje. Neprijatan miris iz kanalizacije, klokotanje vode u odvodnim cevima kao i vraćanje vode iz odvoda su takodje znakovi da se stvorio čep u kanalizaciji. Kada voda iz sanitarija nema normalan protok u glavnu gradsku kanalizaciju ili septičku jamu može doći do poplave u kupatilu i stvaranja nehigijenskih uslova za život. Da bi se otklonilo nastalo zagušenje biće vam potrebno čišćenje kanalizacije. Za ovu vrstu usluge možete angažovati naš vodoinstalaterski servis. Posedujemo najkvalitetnije mašine i alat za čišćenje kanalizacionih odvoda bez obzira na njihovu dužinu i promer cevi. Kada vodoinstalater sagleda celokupnu situaciju zahvaljujući zananju i stručnostui izabraće najefikasniji metod za odgušenje kanalizacije.

Cenovnik usluga možete pogledati na linku odgušenje kanalizacije cena

Kako se radi čišćenje kanalizacionih odvoda?

Nakupljene masnoće na zidovima odvoda smanjuju protok vode u kanalizaciju. Ukoliko je zagušenje lokalno i manjeg inteziteta pomoću vakum gume ili hemijskog sredstva za čišćenje odvoda problem možete rešiti sami. U slučaju da se čep koji sprečava oticanje vode formirao u duboko u cevi morate potrežiti pomoć stručnog lica. Kada majstor vodoinstalater izadje na lice mesta i utvrdi stepen začepljenja doneće odluku da li će se otpušavanje kanalizacije raditi ručnim ili mašinski putem. Sajla na elektro pogon i odgušenje pod visokim pritiskom vode su najefikasnija metoda da se iz odvoda uklone sve nakupljene prljavštine na duži vremenski period. Ako se zagušenje često javlja da bi se ustanovio razlog tome vrši se snimanje kanalizacije kamerom.

Zašto nastaje zagušenje kanalizacije?

Bacanjem velike količine toalet papaira u wc šolju i ostale papirne galanterije, prosipanje masti, toza od kafe i odlaganje ostataka hrane prilikom pranja sudova u odvod su najčešći razlozi da nastane zagušenje. Naš savet je da budete odgovorni prema svojim odvodima i da sve navedeno odlažete u kantu za smeće. To je najbolja preventiva da do zagušenja u sanitarijama ne dodje.

Čišćenje odvoda kanalizacije

Dugi niz godina uspešno obavljamo čišćenje odvoda kanalizacije. Povoljna cena odgušenja kanalizacije, veliki broj zadovoljnih klijenata, profesionalna usluga i odgovoran pristup poslu su razlozi da angažujete naš vodoinstalaterski servis. Kada nas pozovte trudimo se da u najkraćem mogućem vremenskom roku budemo na vašoj adresi. Bez obzira da li je u pitanju zagušenje manjeg ili većeg inteziteta problem rešavamo efikasno. Garanciju dajemo na kvalitet pružene usluge. Možete nas angažovati ukoliko je potrebno preventivno čišćenje atmosferske ili glavane kanalizacije.

Pozovi 069 623 301