Postavljanje Vodovodne Instalacije

/Postavljanje Vodovodne Instalacije

Postavljanje vodovodne instalacije rade najbolji majstori našeg servisa. Postavljanje vodovodne instalacije ne može se uraditi isti dan već u razumnom roku. Brza usluga kod popravke kvarova na vodovodnim instalacijama.  Za hitne intervencije kao I redovne dostupni smo tokom cele godine svakoga dana 24 sata. Nudimo povoljne cene vodoinstalaterskih usluga.

Postavljanje vodovodne instalacije

Postavljanje vodovodne instalacije

Servis SUPER MAJSTOR sa kvalifikovanim i iskusnim vodoinstalaterima radi postavljanje vodovodne instalacije u kupatilu ili kuhinji. bilo da je u pitanju poslovna ili stambena jedinica. Zahvaljujuci višegodišnjem iskustvu u radu na vodoinstalacijama naši majstori  pružaju kvalitetnu I profesionalnu uslugu

Ukoliko gradite nov ili adaptirate postojeći stambeni ili poslovni prostor, a  treba vam nova vodovodna instalacija, potrebno je   da  vodite računa  da ona  bude  postavljena   planski, na pravi način, kvalitetno i što se tiče usluge I materijala. Ovo su radovi koji moraju posebno da se planiraju, kako bi se na kraju kvalitetno realizovali.

Kada primetite problem sa vašim cevima u kupatilu ili kuhinji pozovite servis Super Vodoinstalater. Naši majstori će doći u najkraćem roku, otkloniti kvar, kako bi  sprečili nastajanje veće štete po Vas i vaše komšije.

U zavisnosti od planiranih sanitarnih uredjaja I njihovog rasporeda, zavisi kako će se postaviti vodovodna instalacija.

Postavljanje  vodovodne instalacije Cena

Postavka vodovodnih instalacija nije posao od jednog dana. Na vaš poziv dolazimo  na adresu, gde ćemo na licu mesta  utvrditi pravo stanje, šta je potrebno izvesti od radova I koliko je potrebno vremena da se obavi posao, na postavljanju cevi za vaše kupatilo. Cena usluge zavisi da li se radi adaptacija kupatila ili se radi postavljanje vodovodne instalacije na novom objektu.

Postavljanje cevi za kupatilo

Pre postavljanja novih cevi za kupatilo treba znati raspored elemenata u kupatilu ili kuhinji. Treba imati u vidu gde se radi ugradnja ventila za vodu u kupatilu, bojler, veš mašina sanitarije ( wc šolja, vodokotlić za wc šolju, ugradni vodokotlić za wc šolju bide, lavabo) Kao i ogledalo, rasveta, ormarić za kupatilo, kada ili tuš kabina. Cevi se postavljaju pre postavljanja pločica u kupatilu. Postavljanjem plastičnih cevi na pravi način, dobićete sigurnost da neće dolaziti do kvarova ili poplave u kupatilu.

Postavljanje vodovodne instalacije za kuhinju je važno pravilno uraditi zbog ugradnje kuhinjskih elemenata. Da bi se postavio frižider sa ledomatom, mašina za pranje sudova I uradila montaža sudopere, potrebno je izvesti pravilno vodoinstalacije. Danas se  najčešce postavljaju plastične cevi koje imaju duži vek trajanja i ispunjavaju ekološke standard, pri čemu voda zadržava svoj kvalitet.

Hidroizolacija kupatila

Hidroizolacija kupatila se radi pre postavljanja tuš kabine ili kade. Time bi ste sprečili stvaranje vlage i zidovi bi ostali suvi. Kada radite adaptaciju kupatila u stanu ili kući treba prvo zatvoriti glavni ventil za vodu. Ako je glavni ventil star naša preporuka je da se zameni, kako bi se sprečili mogući problemi u toku izvodjenja radova. Danas proizvodjači vodovodnih elemenata kao što su odvod za mašinu za sudove I veš mašinu, ventili, slavine sve više posvećuje pažnju njihovom izgledu. Tako elementi u poslednje vreme izgledaju kao ukrasi u kupatilu ili kuhinji.

Osim postavljanja vodovodne instalacije vršimo svaku vrstu odgušenja vodovodnih I kanalizacionih cevi ručno ili mašinskim putem.

Pozovi 069 623 301