Odgušenje Kade Novi Sad

/Odgušenje Kade Novi Sad

Odgušenje kade Novi Sad radimo brzo, profesionalno ručnom sajlom i sajlom na elektro pogon. Povoljna cena za odgušenje kade Novi Sad kao i za otpušavanje cevi odvoda kade. Kada Vam je potrebno odgušenje kanlizacije, wc šolje, sudopere, tuš kabine i ostalih sanitarija pozovite nas  Vodoinstalater u Novom Sadu pruža redovne vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije tokom cele godine.

odgušenje kade novi sad

Odgušenje kade Novi Sad cena

Cena usluge za otpušavanje kade iznosi od 1.800 dinara ukoliko je zagušenje manjeg inteziteta. Ako je začepljenje kade većeg stepena i mora se primeniti mašinsko odgušenje odvoda kade cenu usluge će Vam majstor saopštiti kada sagleda celu situaciju. Odvod vode iz kade može biti prigušen ili totalno zagušen. Ukoliko voda sproro protiče kroz odvod kade radi se o prigušenju gde se primenjuje ručno odgušenje sajlom. U slučaju da voda uopšte ne otiče iz kade u pitanju je potpuna blokada odvodne cevi kade. Tada se primenjuje metod mašinskog oodgušenja kako bi odvodne cevi ponovo bile prohodne za oticanje sanitarne vode.

Zašto nastaje zagušenje kade?

Tokom tuširanja i kupanja dlake sa tela, kose i ostaci šampona i komadi sapuna odlaze u slivnik kade. Tokom dužeg vremenskog perioda nakupljene masnoće i dlake u slivniku stvarju čep. Zgušenje može nastati u sifonu ili duboko u odvodnoj cevi kade. Sporo oticanje vode iz sanitarije tokom održavanja lične higijene Vam je upozorenje da trebate reagovati. Postoje mrežice i zaštitne plastike koje se postavljaju na sam odvod u kadi čime se sprečava zagušenje kade. Poželjno je da se posle svakog kupanja mrežica očisti.

Kako se radi odgušenje kade?

Kada vodinstalater dodje na licu mesta utvrdjuje intezitet zagušenja i način na koji će biti uradjeno odgušenje kade. Sajla je najefikasniji alat pomoću kogh se rešava nastali problem. Ubacivanjem sajle u odvod bilo da se radi ručno ili mašinsko odgušenje, osim blokade uklanjaju se  sve nečistoće i masti sa zidova cevi. Ovom metodom cevi odvoda i sam slivnik kade će duži vremenski period ostati prohodan za nesmetano oticanje vode. U slučaju da se zagušenje kade često ponavlja potrebno je uraditi pregled cevi kamerom. Tako će se utvrditi tačna lokacija blokade kao i stanje odvodne cevi i uzrok čestok zagušenja.

Otpušavanje kade Novi Sad

Kao i svaka sanitraija u kupatilu tako i kada zbog svakodnevne upotrebe može da se zapuši. Kada se nakon kupanja u kadi zadržava voda stavraju se nehigijenski uslovi. To je znak da odvod kade ne funkcioniše kako treba. Totalno zagušenje kade ne nastaje odjednom već taj proces traje duži vremenski period. Iz tog razloga na prve znake zapušenja pozovite nas. Ukoliko ste sačekali da blokad odvoda kade postane takva da se voda vraća iz odvodne cevi u sanitariju potrebno je uraditi brzo otpušavenje kade. Ovaj tip usluge vodimo kao hitne intervencije vodoinstalatera. Kako bi normalno funkcionisali i održavali ličnu higijenu svakodnevno odvod kade mora biti sasvim prohodan. Ako nemate dorog vodoinstalatera za odgušenje sudopere, wc šolje, kanalizacije, tuš kabine, možete nas konatktirati. Naši iskusni vodoinstalateri poseduju alat, znanje i veštinu da bilo koji vid zagušenja reše kvalitetno i profesionalno. Garanciju dajemo na sve pružene usluge.

Pozovi 069 623 301