Odgušenje Kade Kragujevac

/Odgušenje Kade Kragujevac

Odgušenje kade Kragujevac. Brza, kvalitetna i profesionalna usluga. Povoljna cena za otpušavanje kade na celoj teritoriji grada Kragujevca. Profesionalni vodoinstalater Kragujevac vrši odgušenje odvoda za fizička i pravna lica svakoga dana tokom cele godine. Kada nastane zagušenje kade, tuš kabine pozovite nas. Na vašoj adresi bićemo u najkraćem vremenskom periodu.

Odgušenje kade Kragujevac

Osećaj dok stojite u kadi a voda vam dodiruje članke jer sporo otiče u odvod je neprijatna situacija. Da do toga ne bi došlo potrebno je nakon tuširanja i pranja kose redovno čistiti slivnik kade od dlaka. Nakupljene dlake u kombinaciji sa ostacima sapuna i šampona lepe se u odvodnoj cevi i nakon nekog vremena stvaraju blokadu odvoda. Većna ljudi koristi hemijska sredstva za odgušenje kada primete da voda slabo otiče u kanalizaciju. To je trenutno i privrmeno rešenje koje vam ne prporučujemo. Najbolje je pozvati profesionalni vodoinstalaterski servis koji će uspešno otkloniti začepljenje kade. Odgušenje kade u Kragujevcu radimo ručnom čeličnom sajlom ili pomoću sajle na elektro pogon. Cena odgišenja kade iznosi od 2.500 dinara. Tačna cena usluge odgušenja će biti saopštena kada vodoinstalater sagleda stepen kao i mesto gde je nastalo zagušenje. Cena otpušavanja kade zavisi i od izbora metode koji se mora primeniti za otklanjanje blokade u odvodnoj cevi.

Otpušavanje kade Kragujevac

Dlake sa tela i glave nakon kupanja završavaju u odvodu. Vremenom se nakupljaju čime se smanjuje normalan protok vode u kanalizaciju. Ukoliko ne regujete na zvuk klokotanja u odvodnoj cevi kade kao i na sporo oticanje vode nakon izvesnog vremena doći će do totalnog zagušenja kade. Ako je stepen začepljenja veliki jedino rešenje je mašinsko odgušenje kanalizacije. Korišćenjem sajle na elektro pogon koja na vrhu ima rotirajuću glavu prodire se duboko u odvod i čisti se sva nakupljena masnoća i prljavština koje su dovele do blokade. Otpušavanje kade na teritoriji grada Kragujevca uspešno radimo dugi niz godina. Garanciju dajemo na svako uradjeno odgušenje bilo da je u pitanju kada, tuš, kabina, slivnik, wc šolja ili lavabo. Angažujte nas u uverite se u kvalitet našin usluga. U slučaju da zbog zagušenja može doći do poplave u stanu, kući ili poslovnom prostoru uslugu hitne intervencije vodoinstalater pruža odmh bez odlaganja.

Pozovi 069 623 301