Zamena Kade

/Zamena Kade

Zamena kade i uzidjivanje  plitkih, dubokih, plastičnih, hidromasažnih i emejliranih kada radimo svakoga dana 24 sata tokom cele godine. Nudimo povoljne cene usluga za sve vodoinstalaterske radove. Zamena kade je samo jedna od mnogih usluga servisa Super Vodoinstalater. Za hitne intervencije dolzimo u najkraćem roku. Vršimo i odgušenje kade kao i svih vodvodnih i kanalizacionih cevi.

zamena kade

Zamena kade svih modela

Zamena kade svih modela radimo prilikom adaptacije kupatila ili izgradnje novog kupatila za sve stambene i poslovne objekte. Danas je izbor kada veliki, počevši od dimenzija do materjiala od kojih se prave. Odabir treba biti uskladjen sa prostorom gde se one postavljaju. Kada odaberete sve sanitarije za kupatilo ostaje Vam da pronadjete kvalitetnog vodinstalatera. Stručnog i iskusnog majstora možete dobiti u našem servisu.  Do sada smo puno puta izveli ugradnju kade kao i ostale sanitarije za kupatilo. Zamena kade  svih modela i popravka kade nije nepoznanica za naše vodoinstalatere. Usluge smo pružali mnogim hotelima, sportskim objektima, hostelima, kućama i stanovima.

Uzidjivanje kade

Kada Vam je potrebno uzidjivanje kade bilo da je ona plitka ili duboka od emajla ili plastike možete nas kontaktirati. Osim što radimo uzidjivanje kade radimo i montažu tuš kabina kao i vadjenje starih kada. Da bi kada bila u funkciji bez kvarova potrebno je kvalitetno uraditi uzidjivanje, izolaciju i postavti je na vodovodne instalacije. Kod uzidjivanja i postavljanja hidromasažnih kada treba se strogo držati tehničke dokumentacije za struju, vodu i kanalizaciju. Nestručnim radom na sanitarijama može se ugroziti vaše kupatilo. Ne gubite više vreme tražeći vodinstalatera. Pozovite naš servis i dobićete sve vodinstalaterske usluge na jednom mestu. Kod nas se možete posavetovati šta je najbolja opcija za Vas pri opremanju kupatila.

Zamena kade cena

Zamena kade bez obzira kog je tipa radimo po povoljnim cenama. Osim ugradnje sanitarija pružamo i ostale vodoinstalaterske usluge. Odgušenje sudopere, odgušenje tuš kabine, wc šolje i svaki drugi vid odgušenja radimo ručno ili mašinskim putem.  Zamena ventila za vodu, zamena EK ventila kao i za sve druge popravke smo Vam dostupni svakoga dana 24 časa tokom cele godine.  Nakon završene intervencije prostor ostavljamo čistim i urednim. Usluge pružamo svim fizičkim i pravnim licima.

Pozovi 069 623 301