Odgušenje Kanalizacije Pod Pritiskom Beograd

/Odgušenje Kanalizacije Pod Pritiskom Beograd

Odgušenje kanalizacije pod pritiskom Beograd radimo za fizička i pravna lica. Za odgušenje kanalizacije pod pritiskom Beograd kao i za mašinsko otpušavanje kanalizacije možete nas pozvati svakoga dana u toku cele godine. Čišćenje kanalizacije pod pritiskom vršimo u odvodnim cevima fekalnih i sanitarnih voda prečnika od ∅ 40 do ∅ 1000 mm. Povoljna cena vodoinstalaterske usluge u Beogradu za otpušavanje kanalizacije.

Odgušenje kanalizacije pod pritiskom Beograd

Zagušena kanalizacija zna da predstavlja veliki problem. Fekalije i prljava sanitarna voda mogu da se vrate u sanitarije i tako ugroze zdravlje ljudi. U toj situaciji neophodno je brzo reagovati. Kada je čep u kanalizacionoj cevi velikog inteziteta jedino rešenje je odgušenje kanalizacije pod pritiskom. Nekada je vodoinstalater problem zagušene kanalizacije rešavao čeličnom sajlom za otpušavanje. Danas zahvaljujući savremenoj opremi i mašinama i najveći intezitet zagušenja kanalizacije rešavamo efikasno i brzo. Koristeći vodu pod pritiskom od 250. bari malznice koje se nalaze na vrhu creva spiraiju sa zidova cevi i najtvrdokornije masnoće i uklanjaju sve blokade u kanlizacionoj cevi. Ovu metodu odgušenja naši majstori primenjuju dugi niz godina u stambenim, poslovnim i industriskim objektima. Da bi se ovaj vid odgušenja primenio mora se utvrditi tačna lokacija zagušenja kanalizacije. Po potrebi koristimo i specijalne kamere za snimanje cevi kanalizacije pomoću kojih lociramo tačno mesto blokade kanalizacije.

Otpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom vode

Začepljenje kanalizacije nastaje usled bacanja higijenskih uložaka, vlažnih maramica. velike količine toalet papira, bacanjem otpadaka hrane i masnoća. Vermenom taloženjem svih ovih otpadaka stvara se blokada koja ne dozvoljava normalan protok fekalija i sanitarne vode. Do zagušenja glavne kanalizacione cevi može doći i u slučaju kada se ona ošteti ili kada koleno cevi sklizne iz svog ležišta. U toj situaciji zemlja udje u kanalizacionu cev i napravi začepljenje pa se voda koja se koristi za tuširanje, pranje sudova i održavanje lične higijene vraća u sanitarije. Otpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom vode radimo specijalnim WOMA vozilom pomoću koga uklanjamo pesak, korenje, masne naslage sa zidova cevi kanalizacije i svako začepljenje. Vozilo stvara visok pritiska koji gura vodu kroz mlaznicu. Crevo sa mlaznicom se spušta u kanalizaciju. Jak koncetrisani mlaz vode udara u blokadu, razbija je i gura dalje korz kanalizacionu cev.

Odgušenje kanalizacije pod pritiskom – Hitne intervncije

Kada zagušenje kanalizacije preti da napravi poplavu u stambenom ili poslovnom objektu kao i dvorištu potrebne su hitne intervncije vodoinstalatera. Izlivanje fekalne vode ne samo da je opasnost po objekte već može ugroziti i zdravlje ljudi. Poznato je da fekalna voda sadrži bakterije i mikroorganizme koji su štetni po ljude. Kako bi se izbegle neželjene posledice uslugu odgušenje kanalizacije pod pritiskom obavljamo u najkraćem veremnskom roku. Najbolji način da se spreči blokada i izlivanje kanalizacije je prevntivno čišćenje kanalizacije pod pritiskom. Pod pritiskom se ispira kanalizaciona cev i otklanja svaku naslagu koja se zalepila na zidovima cevi. Naši majstori pored stručnosti imaju i višegodišnje iskustvo u otklanjanju bilo kog vida zagušenja. Uslugu pružamo na celij teritoriji grada Beograda u opštinama Stari Grad, Voždovac, Palilula, Zvezdara, Savski Venac i svim drugim. Ukoliko van je potrebno odgušenje lavaboa, sudopere, kade i ostalih sanitarija kao i mašinsko otpušavanje kanalizacije pod pritiskom pozovite nas.

Pozovi 069 623 301