Odgušenje Lavaboa Kragujevac

/Odgušenje Lavaboa Kragujevac

Odgušenje lavaboa Kragujevac – brza, visokokvalitetna i profesionalna usluga. Nudimo povoljne cene za odgušenje lavaboa u Kragujevcu i okolini. Bilo da Vam je potrebno mašinsko odgušenje kanalizacije, otpušavanje wc šolje, kade, slivnika, vertikale, sudopere pozovite nas. Hitne intervencije vodoinstalater u Kragujevcu pruža u najkraćem vremenskom roku. Odgušenje odvoda sanitarija radimo ručnom sajlom ili sajlom na elektro pogon.

odgušenje lavaboa kragujevacKolika je cena za odgušenje lavaboa?

Cena usluge za otpušavanje lavaboa u Kragujevcu iznosi od 2.500 dinara. Cena zavisi od više faktora, na kom je mestu nastalo zagušenje i kolikog je inteziteta. U zavisnosti kako se rešava otpušavanje odvoda umivaonika cena se formira kada majstor sagleda sve aspekte. Vodoinstalater neće započeti intervenciju dok ne saopšti cenu usluge. Garanciju dajemo da se zagušenje lavaboa neće vraćati u skorijem vremenskom periodu.

Zašto se dešava zagušenje lavaboa?

Ako voda u lavabou sporo otiče u odvod razlog zagušenja je nakupljanje kose, sapuna, pene za brijanje, paste za zube u slivniku sanitarije ili odvodnoj cevi kanalizacije. Kako se lavabo koristi svakodnevno za pranje ruku, zuba, umivanje, održavanje lične higijene to je razlog više da se dešava začepljenje. Ukoliko na slivniku lavaboa nije postavljena mrežica koja hvata dlake i prljvštinu stvara se mogućnost zagušenja. Gnjecav sapun u kombinaciji sa dlakama se lepi na zidove odvoda i cevi čime se formira čep koji sprečava normalno oticanje vode iz lavaboa u kanalizaciju. Čim primetite da voda nema protok u slivnik umivaonika kao ranije treba da regaujete. U slučaju da ignorišete problem zagušenja doćiće do totalne blokade u odvodu lavaboa što može dovesti do prelivanja vode iz sanitarije. Odlaganjem poziva majstoru izložićete sebe stresu i većim troškovima za otpušavanje lavaboa.

Kako se radi otčepljenje lavaboa?

U zavisnosti od stepena zgušenja, otčepljenje lavaboa se radi ručnom sajlom ili mašinskim putem. Ukoliko je začepljenje na početku odvodne cevi za odgušenje se primenjuje metoda odgušenja čeličnom sajlom ručnim putem. U slučaju kada je blokada duboko u cevi odvoda kanalizacije, uklanjanje čepa će se najefikasnije uraditi mašinskim putem. Sajla na elektro pogon se postavlja i gura u cev odvoda a mašina stvara vibrciju na sajli čime se sa zidova cevi otklanja sva masnoća i razbija blokada. Postupak se ponavlja nekoliko puta. Nakon toga se puštanjem vode iz slavine proverava protok i prohodnost otpadne vode. Ponekad začepljenje lavaboa može nastati u samom sifonu. U tom slučaju treba skinuti sifon, očistiti ga od prljavštine, dobro isprati vrelom vodom i vartiti ga na svoje mesto. Postoje tehnike za odgušenje lavaboa koje možete uraditi sami poput sipanja hemijskog sredstva u odvod lavaboa ali Vam mi to ne savetujemo da radite. Ovim postupkom samo trenutno rešavate problem jer se začepljenje brzo vraća.

Odgušenje lavaboa Kragujevac

Kada nastane problem zagušenja lavaboa i potreban Vam je profesionalan majstor za odgušenje pozovite nas. Odgušenje lavaboa, kanalizacije, sudopere, wc šolje, kade radimo na celoj tritoriji opštine Kragujevac za fizička i pravna lica. Iza nas je višegodišnje iskustvo i brojni zadovoljni klijenti. Otpušavanje kanalizacije i odvoda sanitarija u stambenom i poslovnom prostoru radimo tokom cele godine. Povoljne cene usluge odgušenja i odgovoran pristup poslu su naša preporuka.

Pozovi 069 623 301