Odgušenje Wc Šolje Beograd

/Odgušenje Wc Šolje Beograd

Odgušenje wc šolje Beograd brzo, kvalitetno i profesionalno. Odgušenje wc šolje i ostale vodoinstalaterske usluge obavlja kvalifikovan vodoinstalater. Povoljna cena odgušenja wc šolje kao i za otpušavanje kanalizacije, kade, slivnika, tuš kabine, sudopere, vertikale, umivaonika. Hitne intervencije i redovne usluge vodoinstalatera su Vam dostupne svakoga dana u toku cele godine.

Odgušenje Wc šolje, monobloka. Cena od 3.000 dinara. Otpušavanje Wc šolje električnim mašinama Rotemberg, Rigid. Kvalitetna i profesionalna usluga. BRZ DOLAZAK na vašu adresu. Pozovite nas 069-623-301. Problem zagušenja Wc šolje rešavamo ODMAH. Vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom. Garancija na uslugu. Kupatilo posle završenog otpušavanja Wc šolje ostavljamo ČISTIM I UREDNIM.

Otpušavanje Wc šolje: Novi Beograd, Čukarica, Vračar, Dorćol, Voždovac, Senjak, Stari Grad, Banovo Brdo, Savski Venac, Palilula, Zvezdara i na celoj teritoriji grada Beograda. Uslugu za odgušenje Wc šolje radimo za restorane, hotle, kafiće, sportske objekte, preduzeća, poslovne prostore, kuće i stanove. 

odgušenje wc šolje beograd

Cena odgušenja wc šolje

Cena odgušenja wc šolje je od 3.000 dinara. Cena otpušavanja wc šolje zavisi od toga da li se radi klasično odgušenje sajlom ili se mora uraditi mašinsko odgušenje kanalizacije. U cenu intervecije je uračunat dolazak vodoinstalatera na vašu adresu. Kada sagleda ceo problem vodoinstalater će Vam saopštiti konačnu cenu usluge. Nakon što se završi odgušenje cevi wc šolje, kupatilo ostavljamo čistim i urednim.

Odgušenje wc šolje Beograd

Wc šolja zna da napravi veliki problem kada je zgušena i može doći do njenog izlivanja. Kada pustite vodu iz vodokotlića a nivo vode u wc šolji se podiže i voda ne otiče uobičajeno trebate odmah reagovati. Zagušenje u wc šolji se može rešiti na nekoliko načina a to zavisi od mnogo faktora. Začepljenje može nastati u samoj wc šolji ili duboko u cevi kanalizacije. U zavisnosti od inteziteta začepljenja problem se rešava vakum gumom, ručnom čeličnom sajlom ili sajlom na mašinski pogon. Ukoliko imate problem sa zagušenom wc šoljom ili monoblokom možete nas pozvati. Odgušenje wc šolje radimo brzo, profesionalno i kvalitetno na celo teritoriji grada Beograda.

Da li treba da uradite sami otpušavanje wc šolje?

Ako imate sajlu možete probati da odgušite wc šolju. Iz iskustva Vam možemo reći da problem možete rešiti privermeno jer će se zagušenje vratiti ukoliko se ono ne obavi stručno. Takodje čeličnom sajlom za odgušenje treba znati rukovati kako se ne bi oštetila wc šolja ili odvodna cev kanalizacije. Savetujemo da uvek pozovete kvalifikovanog majstora koji će otpušenje wc šolje uraditi na profesionalan način. Cena vodoinstalaterskih usluga nikada nije velika u odnosu kakva se šteta može napraviti neadekvatnim rukovanjem sajle.

Kada treba uraditi odgušenje wc šolje?

Kada ispirate šolju i nivo vode u wc šolji se podiže jasan je znak da je nastalo začepljenje. Ukoliko ne reagujete na sporo oticanje vode iz wc šolje i ne pozovete vodoinstalatera u nekom trenutu može nastati totalna blokada odvoda wc šolje. Tada postoji opasnost da dodje do izlivanja fekalne vode iz šolje. Voda koja se preliva iz wc šolje ne predstavlja samo problem u vidu poplave već može ugroziti i zdravlje. U vašem je interesu da problem zapušene wc šolje rešite što pre.

Njačešći uzrok zapušenja wc šolje

Vodeći računa da savesno koristite wc šolju smanjićete mogućnost da dodje do njenog zapušenja. Većim komadima vate, štapićima za uši vlažnim maramicama, pelenama, ulošcima nije mesto u wc šolji. Sve ove higijenske proizvode bacajte u korpu a ne u wc šolju ili monoblok. Takodje ostatke hrane i masnoće iz tiganja i šerpi nikako ne odlažite u šolju jer i nataložena masnoća na zdidovima odvodne cevi može napraviti čep. Plastične korpice sa osveživačem wc šolje često mogu da skliznu sa zida šolje i da se zaglave u sifonu. Iz tog razloga savetujemo da koristite osveživaće u vidu aplikatora koji se lepe na unutrašnjost wc šolje.

Profesionalno odgušenje wc šolje

Otpušenje wc šolje je usluga koju naši majstori obavljaju svakodnevno. Zahvaljujući svojoj stručnosti i korišćenju savremene opreme svako zagušenje rešavaju brzo i efikasno. Posle vašeg poziva vodoinstalater će u najkraćem mogućem roku biti na vašoj adresi. Bez obzira kog je inteziteta zagušenje ovu uslugu vodimo kao hitne intervencije. Ukoliko začepljenje nije u samoj wc šolji već u fekalnoj kanalizaciji postupak odgušenja podrazumeva skidanje wc šolje. U zgradama ova intervencija može biti komplikovana ako se ispostavi da je zagušenje wc šolje nastalo zbog blokade u fekalnoj vertikali. Da bi se problem uspešno rešio tada se mora obaviti odgušenje vertikale. Ukoliko se začepljenje wc šolje dešava često potrebno je snimanje cevi fekalne vertikale specijalnim kameram kako bi se utvrdio razlog stalnog zapušenja.

Odgušenje wc šolje Beograd

Vračar, Novi Beograd, Voždovac, Dorćol, Zvezdara, Stari Grad, Palilula su neke od opština gde pružamo uslugu odgušenje wc šolje. Čim primetite da voda iz wc šolje ili monobloka ne otiče i preti opasnost da dodje do havarije pozovite nas. Izlivanje vode iz wc šolje svako ne želite da vam se dogodi. Bilo da je u pitanju začepljenje u vidu higijenskih predmeta, masnoće ili fizičke prepreke svako ćemo rešiti uspešno. Iskustvo, moderna oprema i alati koje koristimo tokom odgušenja su garancija će vaše odvodne cevi biti prohodne i čiste. Wc  šolja je sanitarija koja uvek mora da bude u funkciji kako bi se omogućio normalan svakodnevni život. Reagujete odmah na problem ne gubite vreme već nas odmah pozovite.

Pozovi 069 623 301