Snimanje Kanalizacije Novi Sad

/Snimanje Kanalizacije Novi Sad

Snimanje kanalizacije Novi Sad, profesionalna usluga, povoljna cena. Pregled cevi kamerom vršimo na celoj teritoriji grada Novog Sada i široj okolini. Obučeni vodoinstalater za snimanje cevi kamerom dostupan je fizičkim i pravnim licima svakoga dana tokom cele godine. Snimanje kamerom kanalizacije kao i odgušenje kanalizacije je naša specijalnost. Dolazimo isti dan.

snimanje kanalizacije novi sadSnimanje kanalizacije kamerom cena

Sve klijente najviše zanima kolika je cena za snimanje kanalizacije kamerom. Cena za snimanje cevi kamerom iznosi od 4.5000 dinara. Ako je potrebno snimiti odvod kanalizacije duži od 10. metara cena vodoinstalaterske usluge se saopštava na licu mesta. U cenu je uračunato snimanje kanailzacije i dolazak vodoinstalatera na vašu adresu. U slučaju da se monotoring kanalizacije vrši van opštine Novi Sad cena  snimanja cevi kanalizacje kamerom se uvećava za putne troškove.

Snimanje kanalizacije Novi Sad

Odvodne cevi kanalizacije predstavljaju važan deo svakog objekta. Medjutim kanalizacione cevi izložene su priprodnom procesu starenja koje još više podpomaže njihovo neredovno održavanje, izlivanje masnoća u odvode, bacanje papirne galanterije i predmeta za higijenu. Na stanje glavne odvodne kanalizacione cevi isto utiče kornje drveća kao i loši gradjveinski zahvati. U kakvom je stanju kanalizacija može se znati jedino ukoliko se izvrši pregled cevi kamerom. Snimanje kanalizacije kamerom se može ustanoviti tačno stanje odvodnih cevi promera od fi50 do fi 1000 pa i više. Ukoliko se zagušenje kanalizacije, sudopere, vertikale, slivnika pojavljuje često pre odgušenja treba utvrditi razlog ovog problema. Ako se suočavate sa ovim problemima možete nas pozvati. Snimanje kanalizacije u Novom Sadu je jedna od mnogobrojnih vodoinstalaterskih usluga koje pružamo klijentima.

Kada se radi snimanje kanalizacije kamerom?

Uradili ste odgušenje kanalizacije a posle nekoliko dana začepljenje se povratilo! Voda curi po plafanu ili u vertikali zgrade! Došlo je do sleganja zemljišta van objekta, pojavila se fekalna voda i sumnjate da se oštetila glavna kanalizaciona cev! Svi navedeni primeri su razlog da se uradi snimanje cevi kanalizacije kamerom.

Šta može ustanoviti pregled cevi kamerom?

Kamera koja se spušta u odvodnu cev kanalizacije ima veliku rezoluciju. Pomoću dobijenog snimka može se utvrditi tačno mesto gde je cev odvoda oštećen ili se locirati mesto nastalog zagušenja kao i njegov razlog. Snimak iz kanalizacije pomaže vodoinstalateru da donese pravu odluku na koji nači treba sanirati nastali problem. Ujedno to će biti svakako i najeftinija opcija za klijenta jer nema nepotrebnog kopanja zida ili dvorišta da se reši zagušenje ili naprsnuće kanalizacione cevi. Jedina pouzdana i profesionalna metoda provere stanja horizonatlnih ili vertikalnih kanalizacionih cevi je pregled cevi kamerom.

Snimanje kanalizacije kamerom Novi Sad

Ako ste nekad imali zapušen ili oštećen odvod kanalizacije sigurno ste svesni koje posledice mogu nastati. Neprijatan miris iz kanalizacije, izlivanje fekalija, otpadnih voda može ugroziti zdravlje ljudi. Upravo zato je potrebno održavati čiste odvoidne cevi kanalizacije i redovno proveraviti njihovo stanje. Snimanje kanalizacije kamerom omogućava da se vidi i najmanja pukotina u svakoj cevi. Zahvaljujući snimku može se doći di srži problema i ukloniti ga brzo i efikasno. Bilo da vam je nastalo zagušenje wc šolje, kade, lavaboa, sudopere ili imate curenje vode iz knalizacionih cevi za snimanje kanalizacije kamerom u Novom Sadu i okolini možete nas angažovati. Posedujemo najsavremenije kamere za snimanje kanalizacije. Višegodišnje iskustvo, obučeni i stručni vodoinstalateri, kvalitetna i profesionalna oprema za mašinsko odgušenje kanalizacije su garancija kvaliteta naše usluge.

Pozovi 069 623 301