Otpušavanje kanalizacije Niš

/Otpušavanje kanalizacije Niš

Otpušavanje kanalizacije Niš radimo za fizička i pravna lica. Povoljna cena vodoinstalaterskih usluga za otpušavanje kanalizacije Niš. Vodoinstalater hitne intervencije za odgušenje kanalizacije izvodi u najkraćem vremenskom roku. Odgušenje wc šolje, kade, tuš kabine, sudopere, slivnika, umivaonika radimo sajlama na elektro pogon, pod pritiskom i ručno odgušenje sajlom. Brza i kvalitetna usluga.

otpušavanje kanalizacije niš

Otpušavanje kanalizacije Niš – Cena

Cena za otpušavanje kanalizacije u Nišu i njegovoj oklini iznosi od 2.000 dinara. Kolika će biti cena za uslugu odgušenje cevi kanalizacije saopštiće majstor za kanalizaciju Niš kada utvrdi stepen i mesto zagušenja. U zavisnosti od metode koja se koristi za otpušenje kanalizacije formira se cena vodoinstalaterske usluge.

Odgušenje kanalizacije sajlom – Niš

Odgušenje kanalizacije kod manjeg stepena zaprljanosti odvoda i odvodnih cevi kanalizacije se vrši ručno čeličnom sajlom. Ako je blokada kanalizacije velikog inteziteta radi se mašinsko otpušavanje kanalizacije. Sajla na elektro pogon za odgušenje kanalizacije efikasno će ukoniti svaku blokadu i očistiti zidove cevi od naslaga masnoće i prljavštine.

Odčepljenje kanalizacije pod visokim pritiskom

Odčepljenje kanalizacije pod visokim pritiskom od 250. bari je najefikasnija metoda kod najtežih oblika zagušenja kanalizacije. Nakon otpušavanja kanalizacje pod pritiskom vode ukoliko ima potrebe radi se ispiranje kanalizcionih cevi. Čišćenje kanalizacije ovom metodom ukloniće se prljavština i nakupljene masti sa zidova cevi a cev kanalizacije na duži vremenski rok će imati normalan protok fekalne i prljave sanitarne vode.

Snimanje cevi kanalizacije

Ako se zagušenje kanalizacije javlja veoma često da bi se lociralo mesto nastanka začepljenja i razlog potrebno je snimanje cevi kanalizacije specijalnim kamerama. Pomoću kamere osim što se utvrdi mesto zagušenja može se videti stanje kanalizacione cevi. Zagušenje kanalizacije se dogadja ako je došlo do naprsnuća cevi ili je koleno spalo iz svog ležišta.

Zašto nastaje zagušenje kanalizacije?

Bacanjem vlažnih maramica, uložaka, veće količine toaletnog papira, tufera u wc šolju dolazi do zagušenja kanalizcije. Takodje prosipanjem masti, ostataka hrane u sudoperu vremnom se odvodi kanalizacije zagušuju. Neprijatan miris iz kanalizacije, sporo oticanje vode iz sanitarija su znaci da se u kanalizaciji formira čep koji će u jednom  trenutku napraviti blokadu. Ako ne regujete odmah i dodje do kompletne blokade kanalizacije fekalna i prljava sanitarna vode može se vratiti u sanitarije i izliti po kupatilu ili kuhinji. Da bi se sprečilo zagušenje kanalizacije vodite računa o higijeni odvodnih cevi.

Kada je potreban vodoinstalater za otpušavanje kanalizacije?

Čim primtite sporo oticanje vode iz kade, sudopere, wc šolje, umivaonika ili čujete klokotanje vode iz odvodnih cevi vreme je da pozovete majstora. Ne čekajte da vam se otpadna voda izlije i napravi poplavu u objektu već na vreme rešite problem začepljenja kanalizacije. Pravovremenom reakcijom vodoinstalater će sprečiti nastajanje veće materijalne štete. Savetujemo da odčepljenje kanalizacije prepustite stručnom licu jer on najbolje zna kako da reši problem. Adekvatnim čišćenjem kanalizacionih cevi stvoriće se uslovi da protok sanitarne i fekalne vode bude nesmetan u dužem vremenskom periodu.

Otpušavanje kanalizacije Niš

Otpadna voda i fekalije treba nesmetano da odlazi gradsku kanalizaconu mrežu ili septičku jamu. Kad imate problem zagušene kanalizacije možete nam se obratiti. Uslugu otpušavanje kanalizacije u Nišu radimo na opštinama Palilula, Pantelej, Medijana, Crveni Krst, Niška Banja. Manja zagušenja u cevima kanalizacije rešavamo ručnim putem. Ako je čep u kanalizacionoj cevi duboko uradićemo mašinsko odgušenje kanalizacije. Takodje odgušenje vertikale bilo ona fekalna ili kuhinjska uspešno rešavamo koršćenjem mašine koja pod visokim pritiskom vode čisti vertikalu. Dugogodišnje iskustvo i veliki broj intervencija su garancija kvalitetne i profesionalne usluge koju pružamo. Efikasno radimo odgušenje kanalizacije i dajemo garanciju da se zagušenje neće vraćti u skorijem periodu. Ukažite nam poverenje i pozovite nas već danas.

Pozovi 069 623 301