Renoviranje Kupatila Niš

/Renoviranje Kupatila Niš

Renoviranje kupatila Niš. Povoljna cena, brza i profesionalna usluga. Vodoinstalater Niš vam je dostupan za renoviranje kupatila svakoga dana tokom cele godine osim nedeljom. Kada vam treba kompletna adaptacija kupatila pozovite nas. Garanciju dajemo na kvalitet pružene usluge.

renoviranje kupatila nišRenoviranje kupatila Niš

Izgled kupatila je ogledalo stana, kuće, poslovnog prostora. Nakon dugogodišnjeg korišćenja kupatila za održavanje lične higijene u nekom trenutku potreno je njegovo renoviranje. Demontaža sanitarija, skidanje pločica sa zidova i poda, uklanjanje vodovodne i kanalizacione instalacije je prvi korak u adaptaciji kupatila. Pre nego što se počne sa radovima u kupatilu potrebno je osmisliti njegov novi izgled koji će osim estetike biti i fukcionalan. Treba dobro isplanirati gde će se uraditi montaža tuš kabine ili kade, wc šolje, lavaboa, bojlera, bidea, veš mašine kako bi se maksimalno iskoristio prostor. Naši majstori dugi niz godina rade renoviranje kupatila u Nišu i njegovoj okolini. Veliki broj zadovoljnih klijenta su naša najbolja preporuka. Keramičar, električar i vodoinstalater će svaku vašu zamisao koja se tiče renoviranja sprovesti u delo. U zavisnosti od kvadrature kupatila, renoviranje traje od 10 do 15 dana.

Renoviranje kupatila cena

Navešćemo kolika je cena renoviranja kupatila:

Kompletno postavljanje vodovodne i kanalizacione instalacije sa ugradnom sanitarija bez tuš kabine od 300 eura.

Postavljanje hidro izolacije 5 eura po kvadratu

Postavljanje keramičkih pločica od 10 do 15 evra po kvadartu

Električarski radovi od 80 eura

Prikazana cena renoviranja kupatila odnosi se na rad majstora. Cene nisu fiksne, tačna cena za adaptaciju kupatila biće vam saopštena kada majstor sagleda sve aspekte posla. U cenu nisu uračunate pločice, sanitarija, kupatilski nameštaj, tuš baterija, slavina, rasveta, razbijanje kupatila i odvoženje šuta.

Adaptacija kupatila Niš

Bilo da želite moderno ili tradicionalno kupatilo po vašem ukusu angažovanjem naših majstora dobićete profesionalnu uslugu. Zahvaljujući iskustvu, zananju i stručnosti isplanraće sve potrebne radove kako bi dobili kupatilo za korišćenje u što kraćem roku. Sve potrebne informacije koje se tiču adaptacije kupatila a odnose se na profile cevi za odvod i vodu, potrebnu sanitarije, ventile za vodu dobićete od naših majstora. Savetujemo da za adaptaciju koristite keramičke pločice svetlijih boja jer je u Nišu tvrda voda puna kamenca pa na pločicam tamijih nijiansi ostaju fleke od vode. Kada vam treba adaptacija kupatila Niš stojimo vam na usluzi.

Pozovi 069 623 301