Odgušenje kanalizacije

//Odgušenje kanalizacije

Kako radimo odgušenje kanalizacije? SUPER MAJSTOR – vodoinstalater sa pouzadnim i obučenim vodoinstalaterima daće Vam odgovor na ovo pitanje. Ako Vam je zapušena tuš kabina, sudopera, kada, wc šolja, slivnik, lavabo, ili Vam je potrebno hitno odgušenje glavnog kanalazcionog odvoda dolazimo u najkraćem roku na Vaš poziv.

Brzo i efikasno otpušavanje kanalizacije-najbolje cene.

Vodoinstalateri popravke Beograd

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu nudimo profesionalno odgušenje kanalizacije Beograd. Pružamo uslugu svih vrsta odgušenja u stanovima, kućama, restoranima, kafićima, poslovnim prostorima i objektima. Prilikom začepljenja cevi treba brzo reagovati da ne bi došlo do veće štete u objektu.

Popravke isti dan

Sporo oticanje vode iz kade, tuš kabine, sudopere, wc šolje ili vraćanje vode iz slivnika je znak da je došlo do zagušenja kanalizacije. Sve otpadne vode i fekalije treba da odlaze u glavnu gradsku kanalizacionu mrežu ili septičku jamu. Odgušenje se radi i mašinama pod jakim pritiskom vode. Ovaj vid čišćenja koristi se kod čišćenja horizontala i vertikala, odvodnih kanala i  prilikom odgušenja kišne i fekalne kanalizacije. Delovanjem vode pod pritiskom  razbiće se sve tvrde naslage i kamenac na zidovima cevi i skinuti sva masnoća i prljavština untar cevi.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE KAMERAMA

Specijalne kamere za snimanje kanalizacionih cevi koje u svojoj opremi za odgušenje kanalizacije imaju naši majstori čine da se problem zagušenja lako otrkije. U zavisnosti mesta gde se desilo zapušenje, odlučuju da li će se koristiti mašinsko odgušenje kanalizacije ili ručno odgušenje kanalizacije čeličnim sajlama. Od načina koja se tehnika primenjuje, odredjuje se cena odgušenja kanalizacije. Podrazumeva se da majstori ostave uredan i čist prostor nakon završetka radova.

Vodoinstalaterske hitne intervencije

Odgušenje kanalizacije cena:

Čišćenje sifona za umivaonik                

Čišćenje sifona za bide

Čišćenje sifona za sudoperu                  

Čišćenje slivnika u kupatilu

Čišćenje slivnika u dvorištu                    

Čišćenje sifona za veš mašinu

Odgušenje kanalizacione cevi odvoda sudopere, umivaonika, bidea, kade, wc šolje, slivnika, veš mašine, tuš kabine do glavne cevi

Odgušenje kanalizacione cevi kuhinjske vertikale i horizontale zgrade

Odgušenje kanalizacione cevi fekalne vertikale i horizontale zgrade

Kod manjih začepljenja cevi i slivnika možete sami pokušati nekim hemijskim sredstvom za čišćenje odvoda koje imate da kupite u svakoj prodavnici da otklonite zagušenje.

Pozovi 069 623 301