Montaža Slavine

/Montaža Slavine

Montaža slavine u veoma kratkom roku. Isti dan po pozivu. Montaža slavine, baterija i česmi na sanitarijama u kuhinji i kupatilu vršimo 24 sata svakoga dana vikendom i praznicima tokom cele godine. Dežurni vodoinstalateri za hitne intervencije otpušavanja i za hitne popravke. Najbolja cena za postavljanje vodovodne instalacije kao i brza usluga u servisu Super Vodoinstalater.

montaža slavine

 

Kako se radi montaža slavine?

Montaža česme, montaža slavine, montaža slavine za bide, tuš kabinu, kadu, umivaonik ili montaža slavine za sudoperu je posao za servis SUPER MAJSTOR –vodoinstalater. Na pravom ste mestu. Pozivom našeg servisa dobijate obučene majstore za sve tipove I vrste slavina bilo da se radi demontaža ili zamena slavine. Brzina dolska, cena I kvalitet vodoinstalaterskih usluga je preporuka da pozovete servis Super Vodoinstalater. Kada se završi montaža slavine ili bilo koja druga vodoinstalatrska usluga prostorije za našim majstorima ostaju čiste I uredne.

Prilikom opremanja vašeg kupatila osim sanitarija potrebne su Vam I slavine za kupatilo. Kako je slavina često u upotrebi treba voditi računa kakve se slavine I baterije kupuju. Pored kvaliteta trebaju biti lake za održavanje, jednostavne za rukovanje, lepe na izgled I da im je vek trajanja dug.

Montaža slavine za umivaonik

Kada birate I hoćete da zamenite slavine za umivaonik treba  znati kakav Vam je priključak na vodovodnoj instalaciji u kupatilu  za slavinu. Prema priključku se kupuje stojeća ili zidna slavina. Za lavabo u kupatilu se ranijih godina najčešće koristio zidni priključak gde se slavina montira iznad njega, danas se izvode instalacije gde je predvidjena montaža stojeće slavine. Stojeća baterija (slavina) montira se direktno na umivaonik a povezuje se crevima na ventile koji se nalaze ispod slavine. Na umivaonik možete postaviti jednoručnu ili dvručnu slavinu.

Pri kupovin kuhinjskih slavina naophodno je znati da li topla voda dolazi sa malog ili velikog bojlera. Ako topla voda dolazi iz malog (prelivnog) bojlera treba uzeti slavinu sa baterijom za malolitražni bojler. Kao I kod kupatilskih slavina I kuhinjske slavine se dele na stojeće I zidne. Za zidne slavine u kuhinji se postavlja visokomontažni protočni bojler, a za stojeću slavinu niskomontažni protočni bojler, stim da se za stojeću slavinu dva creva povezuju u bojler a trće crevo se priključuje na EK ventil.

Postavljanje jednoručne baterija

Postavljanje jednoručne baterije I njeno funkcionisnje je prosto. Podizanjem ručice gore ili dole kontrolišete jačinu pritiska vode u slavini. Pomeranjem ručice desno ili levo odredjujete temperaturu vode. Jednoručne I dvoručne baterije se prave sa keramičkim diskom koji su otporni na nečistoće I kamenac iz vode I traju duže nego ulošci sa gumicama.

Slavine za ležeće kade I tuš kabinu se razlikuju u tome ako je tuš kabina mala postavljaju se slavine koje imaju samo tuš crevo I ručicu,  dok  kod slavine za kadu imate mogućnost da vodu pustite na slavinu ili prebacivačem vodu usmerite u tuš.

Ako se desi da Vam treba odgušenje kanalizacije, ili slavina kaplje, curi ili se jednostavno pokvari, pozovite naš servis Super Vodoinstalater. Naše radno vreme je od 0-24 sata svakim danom I praznicima  tokom cele godine. Na sve vodoinstalaterske usluge I zamenjene delove dobijate garanciju.

Pozovi 069 623 301