Vodoinstalater Beograd

/Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd nudi za sve vodonstalaterske poslove povoljne cene. Vodoinstalater Beograd vrši sve vrste odgušenja vodovodnih i kanalizacionih cevi, motažu sanitarija, zamenu svih ventila. Za popravke kvarova dolazimo isti dan. Hitne popravke i hitne intervencije radimo u najkraćem vremenskom roku. Možete nas pozvati svakoga dana 24 sata tokom cele godine. Vodoinstalater pruža usluge na svim opštinama grada Beograda.

Vodoinstalater Beograd

Majstori servisa za sve vodoinstalaterske usluge su odgovorni, obučeni i imaju veliko iskustvo u vodoinstalaterskim poslovima. Svakom klijentu izlazimo u susret bilo da se radi o manjem kvaru ili o složenoj intrvenciji. Pozivom našeg servisa dobijate profesionalnu uslugu, rešavanje problema na najbolji način po klijenta i garanciju za pruženu uslugu. Za svaku vašu potrebu ili zahtev možete nas kontaktirati u bilo koje doba dana ili noći cele godine. Po pozivu našeg servisa dolzimo u najkraćem roku da dijagnostikujemo i otklonimo svaki kvar. Uvek nam je važno da klijent bude zadovoljan pruženom uslugom kao i da cena usluge bude povoljna. Izvodimo sve vrste popravke u kuhinji i kupatilu u svim stambenim i poslovnim jedinicama. Svaku adaptaciju ili postavljanje vodovodnih instalacija izvodimo u najkraćem roku. Takodje od naših majstora možete dobiti savet bilo koje vrste šta je najbolje i najisplativije za Vas. Svaki dogovor je moguć. Svakoga dana dobijamo sve veći broj zadovoljnih klijenata pruženom uslugom. Kvalitet rada i efikasnost su naša najveća preporuka.

Vodoinstalater Beograd

Hitne intervencije Vodoinstalater Beograd

Hitne itervencije radimo na svim opštinama u gradu. Čukarica, Novom Beogradu, Palilula, Savski Venac, Rakovica, Voždovac, Stari Grad, Vračar Zvezdara i svim ostalim beogradskim opštinama. Kada dodje do pucnja cevi, zagušenja vodovodnih i kanalizacionih cevi ili popusti neki ventil potrebna je hitna intervencija. Brzim dolaskom i efikasnom intervencijom smanjujemo mogućnost nastajanja veće štete u objektu. Osim hitnih intervencija pružamo uslugo otpušavnja kade, tuš, kabine, wc šolje, umivaonika, slivnika, horizontale i vertikale u zgradama i poslovnim objektima.

Odgušenje kanalizacije i cevi radimo pomoću ručnih čeličnih sajli i mašinskim putem. Kada zatreba radimo snimanje cevi pomoću specijalnih kamera. Radimo montažu i popravku slavina, ventila, tuš baterija, vodokotlića, mono blokova, sifona, vodovodnih i kanalizacionih cevi, sudopera…. Prilikom popravke i ugradnje koristimo kvalitetne delove koji se koriste kada se Vi složite sa tim. Kada imate na usluzi odgovornog i kvalifikovanog vodinstalatera sprečavate mogućnost nastanka havarija u vašem objektu. Za svaki vodovodni posao posedujemo neophodan alat i opremu.

Vodoinstalateri Beograd

Kako pronaći vodoinstalatera u Beogradu? Koji je najbolji vodoinstalaterski servis Beograd? Treba mi dobar vodoinstalater? Ova i sličan pitanje ne trebate više postavljati sebi. Kada se suočavate sa problemima u vezi sa vodovodnim instalacijama, kvalitetna, brza i pouzdana usluga vodoinstalatera je od suštinskog značaja. Naša firma, posvećena je rešavanju svih vaših vodovodnih problema na najefikasniji način, pružajući vrhunsku uslugu svakog radnog dana i subotom. Vodoinstalateri Beograd nude širok spektar usluga koje pokrivaju sve vaše potrebe za vodovodnim, kanalizacionim instalacijama kao i na sanitarijama. Bilo da je problem curenja vode, zapušene kanalizacije, skidanje starih i ugradnja novih sanitarnih elemenata ili druga vodoinstalaterska usluga, možete nas konataktirati. Imamo veliko iskustvo u održavanju vodovoda u stambenim i poslovnim objektima. Adaptacija kupatila po principu ključ u ruke je naša specijalnost. Angažovanjem majstora vodoinstalatera našeg servisa dobijate vodoinstalatersku uslugu po svim standardima struke. Svaki vodoinstalater je profesionalan i obučen da reši problem sa kojim se suočavate.

Vodoinstalater u Beogradu

Super Vodoinstalater Beograd nudi sledeće usluge

Vodokotlići i Mono Blokovi

Popravka i zamena zvona vodokotlića

Zamena i popravka plovka vodokotlića

Popravka i montaža mono bloka

Popravka i zamena ventila, gumica i cevi na vodokotliću

Montaža i popravka ugradnog mono bloka

Slavine i Baterije

Zamene i popravke

Zamena gumica

Zamena i popravka svih modela i vrsta  slavina i česmi

Zamena i montaža slavine na veš mašini

Zamena jednoručnih baterija svih modela i vrsta

Odgušenja

Odgušenje sajlom

Mašinsko odgušenje

Odgušenje lavaboa

Odgušenje horizontale

Odgušenje kuhinjske vertikale

Odgušenje kanalizacije

Odgušenje cevi

Odgušenje slivnika

Odglušenje kade

Odgušenje sudopere

Odgušenje wc šolje

Odgušenje tuš kabine

Odgušenje umivaonika

Bojleri

Servis bojlera

Zamena creva na bojleru

Montaža protočnog bojlera

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru

Zamena cevi na bojleru

Montaža bojlera svih vrsta i modela od 5l do 80l

Sanitarije

Zamena i montaža wc šolje

Zamena i montaža tuš kabine

Zamena i ugradnja sifona

Zmena i montaža kada

Zamena i montaža vodokotlića

Zamena i ugradnja sudopere

Montaža bidea

Zamena i postavljanje sudopere

Kanalizacione i Vodovodne Cevi

Snimanje kanalizacije

Postavljanje novih cevi

Otkrivanje pukotine u cevi

Snimanje cevi svih vrsta

Popravka pukotine u cevi

Kade

Izolacija zidova i poda pločica u tuš kabini

Uzidjivanje kada

Postavljanje hidro masažne kade ( đakuzi)

Izolacija svih dimenzija i vrasta kada

Vađenje i motaža dubokih i plitkih kada

Ventili

Zamena i popravka ventila svih vrsta i dimenzija

Zamena EK ventila

Zamena ventila u zidu

Usluge za sva fizička i pravna lica u Beogradu.

Radno vreme servisa je svakoga dana u nedelji 00-24 sata vikendom i praznicima u toku cele godine. Vodinstalaterske usluge pružamo svim fizičkim i pravnim licima. Nakon završene intervencije prostorije za majstorima ostaju čiste i uredne.

Vodoinstalaterski servis Beograd

Vodoinstalaterski servis Beograd može brzo rešiti sledeće probleme:

Curenje vode: Bez obzira da li imate curenje vode u cevima, na slavini, tuš bateriji, wc šolji mi brzo pronalazimo uzrok kvara i popravljamo ga.

Začepljeni odvodi: Zapušen lavabo, sudopera, kada može biti frustrirajuća situacija, naši vodoinstalateri koriste svaremenu opremu za odgušenje kanalizacije kako bi voda oticala ponovo neometano.

Zamena i popravka sanitarija: U slučaju da vam treba zamena ili popravka sifona, vodokotlića, tuš kabine mi pružamo brzu i profesionalnu vodoinstalatersku uslugu.

Postavljanje vodovodinih sistema: Gradite novi ili renovirate postojeći objekat, uradićemo kompletnu instalaciju koja odgovara vašim potrebama. Ako je vaše prebivalište opština Voždovac, Zemun, Vračar, Stari Grad, Novi Beograd, Palilula ili drugi deo grada na usluzi vam je naš vodoinstalaterski servis u Beogradu. Naš tim majstora je posvećen vašim problemima i rešavanju sitnih ili najkompleksnijih kvarova. Pozovite vodoinstalater Beograd i dozvolite nam da na profesionalan, kvalitetan i brz način rešimo sve probleme na vodovodnim i kanalizacionim cevima.

Grad Beograd

Opštine Voždovac, Palilula, Barajevo, Zemun, Zvezdara, Lazarevac, Stari Grad, Novi Beograd, Savski Venac, Surčin, Mladenovac, Vračar, Obrenovac, Sopot, Rakovica, Čukarica, Grocka čine grad Beograd. U gradu živi blizu 1.900.000 stanovnika. Grad se prostire sa obe strane reka Save i Dunava. Prvi put su grad osnovali Kelti u 3.veku pre nove ere. Rimljani su ga zvali Singidunum. Sve od 1918-2003 bio je prestonica svih  oblika Jugoslovenskih država. Za vreme Prvog I drugog svetskog rata bio je razoren od stane Austrougara i Nemaca. Čak su ga i saveznici bombardovali tokom oslobodjenje 1944. God.  Nakon rata grad se razvijao velikom brzinom do dan danas. Od  osnivanja grad su obeležila mnoga istoriska dešavanja značajna za svet i Srbiju.

Turizam i kultura

Ono što će svi reći za Beograd da je evropska prestonica noćnog života. Tako da poslednjih godina sve veći broj mladih stranih turista ga posećuju. Taj osećaj provoda jako je teško opisati jednostavno mora se doživeti. Kad ste u Beogradu obavezno morete posetiti Hram Svetog Save, Kalemegdan, Skadarliju, Avakski toranj, Stari dvor. Svakog dana se posećuju Vojni muzej, Muzej Nikole Tesle, Vukov i Dositejev muzej, Etnografski i Muzej savremene umetnosti. Ono na šta su Beogradjani ponosni to je Narodni muzeje koji se nalazi  na  Trgu Republike. Tačnije kod spomenika knezu Mihailu. Preko puta se nalazi Beogradsko narodno pozorište. Nakon njega nastala su i druga pozorišta poput Ateljea 212, Jugoslovensko dramsko, Zvezdara teatar, Beogradsko narodno pozorište. Veliki broj pisaca je živeo i radio u Beogradu čineći duh grada. Branislav Nušić, Borislav Pekić, Ivo Andić, Miloš Crnjanski, Momo Kapor i mnogi drugi. U Beogradu se održavaju domaći i medjunarodni festivali svake godine. BITEF, FEST, BELEF, BEMUS, Bogradski sajam knjiga.

Sport i privreda

Grad je bio organizator svetskih i evropskih prvenstava u rukometu,fudbalu, košarci i odbojci, vaterpolu. Dva najveća  kluba u gradu su Crvena Zvezda I Parizan. Prvenstvena i medjunarodna dešavanja se odigravaju na stadionima Rajko Mitić i na stadionu JNA. Sportski objekti za ostale sportove su Beogradska arena, hala Pionir, hala Sportova, sportski centri Tašmajdan i Banjica. Najveći rekreativni centar na balkanu je Ada Ciganlija. Što se tiče privrede Bograd je najveći ekonomski centar regiona. Strane kompanije svoja predsavništva u Beogradu pozicioniraju kao evropski ili regionalni centar. Vodeće medju njima su Microsoft, Dell, Asus, Huawei, Intel, NCR corporation. Ekonomskom razvoju Beograda doprinose domaće kompanije Delta holding, Telekom Srbija i mnoge druge. Razvoju grada doprinosi i aerodrom Nikola Tesla koji iz godine u godinu ima sve više putnika koji dolaze u Beograd.

Pozovi 069 623 301