Odgušenje Tuš Kabine Beograd

/Odgušenje Tuš Kabine Beograd

Odgušenje tuš kabine Beograd i skidanje i zamenu tuš kabine radi kvalifikovani vodoinstalater. Povoljna cena vodoinstalaterske usluge za odgušenje tuš kabine. Hitne intervencije za odgušenje sudopere, kanalizacije, wc šolje, kade slivnika, lavaboa radimo u najkraćem vremenskom roku. Odgušenje cevi odvoda kanalizacije radimo ručnom sajlom i salom na elektro pogon na celoj teritoriji grada Beograda.

odgušenje tuš kabine beograd

Odgušenje tuš kabine Beograd – Cena

Otpušavanje tuš kabine i odvoda je vodoinstalaterska usluga koju obavljamo svakoga dana. Cena usluge za odgušenje sajlom iznosi od 2.000 dinara. Ukoliko je zagušenje tuš kabine većeg stepena i potrebno je odgušenje sajlom na elektro pogon majstor će saopštiti cenu kada sagleda ceo problem.

Otpušavanje tuš kabine Beograd

Tuš kabina zbog svoje praktičnosti zadnjih godina je zamenila kadu i sastavni je deo svakog kupatila. Kako je tempo života sve brži, tuš kabina je idealno rešenje kada želite brzo da se istuširate toplom vodom i na taj nači se osvežite. Kako se tuš kabina koristi svakdnevno više puta za održavanje higijene u nekom trenutku može doći do njenog zagušenja. Prljava sanitarna voda koja se zadržava na podu tuš kabine nakon kupanja je prvi znak da je odvod zagušen. Dlake, masnoća od sapuna i kupke vremenom se lepe za zidove odvodne cevi tuš kabine i formiraju čep. Blokada se vremenom uvećava i sprečava normalan protok vode iz slivnika tuš kabine. Kada pozovete majstora on će na licu mesta utvrditi intezitet zagušenja i na osnovu toga odrediti način na koji će se izvršiti otpušavanje tuš kabine.

Odgušenje tuš kabine sajlom

Zagušena tuš kabina remeti svakodnevnicu ukućana pa je zato potrebno što pre uraditi odčepljenje odvoda. U zavisnosti od mesta gde je nastalo začepljenje tuš kabine primenjuje se ručno odgušenje sajlom ili sajlom na elektro pogon. U nekim situacijam je dovoljo uraditi čišćenje slivnika ili njegovu zamenu kako bi se rešio problem zagušenja. Ako je blokada nastala izmedju slivnika i odvodne cevi zagušenje se rešava jednostavno. Ukoliko se čep koji pravi blokadu formirao u samoj odvodnoj cevi intervencija može biti složenija. Sajla na ručni ili elektro pogon se spušta u odvodnu cev tuš kabine i probija blokadu a voda pod pritiskom odnese sve naslage sa zidova cevi. Čim primetite da voda sporo otiče iz tuš kabine ili se vraća u sanitariju iz odvodne cevi odmah pozovite vodoinstalatera.

Kako sprečiti zagušenje tuš kabine?

Svi odvodi na sanitarijama su skloni zagušenju zbog našeg nemarnosti. Kako bi protok vode iz tuš kabine bio nesmetan savetujemo da redovno čistite dlake iz nje. Postavljanjem mrežice na slivnik sprečićete prodiranje prljavštine i dlaka u sifon i odvod tuš kabine. Najefikasniji metod da ne dodje do zagušenja sanitarije je prventivno čišćenje odvoda tuš kabine.

Odgušenje tuš kabine Beograd

Bez obzira kavog je inteziteta zagušenje naši majstori poseduju kompletnu opremu, sajle, specijalne kamere za snimanje cevi odvoda. Možete nas angažovati za bilo koji vid odgušenja. Odgušenje kanlizacije, wc šolje, sudopere, slivnika, fekalne i kuhinjske verikale, bidea, umivaonika za naše majstore su svakodnevni posao. Zahvaljujući stručnosti i dugogodišnjem iskustvu sposobni smo da svaki vid blokade odvoda vode rešimo kvalitetno i uspešno. Posle intervncije naših majstora garantujemo da će svi odvodi duži vremenski period funkcionistati besprekorno.

Pozovi 069 623 301