Odgušenje Sudopere Beograd

/Odgušenje Sudopere Beograd

Odgušenje sudopere Beograd radimo sajlom, mašinskim putem ili vakum gumom. Povoljna cena za odgušenje sudopere Beograd. Najbolji vodoinstalater pruža sve vodoinstalaterske usluge kao i hitne inervencije na celoj teritoriji grada Beograda. Zagušenje sudopere i odvoda sudopere rešavamo brzo, kvalitetno i profesionalno. Za otpušavanje sudopere možete nas pozvati svakoga dana u toku cele sedmice.

Odgušenje sudopere. Čišćenje sifona. Cena od 3.000 dinara. Profesionalni vodoinstalateri sa iskustvom. Kvalitetni alati i savremene mašine na elektro pogon. Vaša sudopera u najkraćem roku biće dovedena u fukcionalno stanje. Problem zagušene sudopere rešavamo ODMAH BEZ ODLAGANJA. Pozovite 069-623-301. Kuhinju nakon završene intervencije ostavljamo UREDNOM I ČISTOM.

Otpušavanje sudopere jednodelne ili dvodelne u stambenim i poslovnim objektima radimo na celoj teritoriji Beograda. Vodoinstalater: Vračar, Crveni Krst, Voždovac, Dorćol, Zemun, Stari Grad, Novi Beograd, Savski Venac, Palilula, Zvezdara, Čukarica…

odgušenje sudopere beograd

Otpušavanje sudopere – Cena

Cena vodoinstalaterske usluge za otpušavanje sudopere iznosi od 3. ooo dinara. Kada vodoinstalater utvrdi kolikog je inteziteta zagušenje sudopere saopštiće cenu svoje usluge. U zavisnosti koja se metoda za otčepljenje sudopere koristi formira se cena usluge vodoinstalatera. Majstor neće započeti odgušenje cevi odvoda sudopere dok ne saopšti cenu. Tek kada se složite sa cenom radi se otpušavanje sudopere. Ukoliko živite u zgradi i ako je problem u sudoperi izazvalo zagušenje kuhinjske verikale ona se mora brzo otpušiti. Cena za odgušenje kuhinjske vertikale je dosta veća u odnosu na otpušavanje same sudopere. Na linku cena odgušenja kanalizacije Beograd pogledajte kompletan cenovnik naših usluga za otpušavanje odvoda.

Zašto nastaje zagušenje sudopere?

Upotreba sudopere je u domaćinstvu svakodnevna za pranje sudova i pripremanje hrane. Da se voda ne bi zadržavala u sudoperi i na taj način dolazilo do nehigijenskih uslova protok vode u odvod sudopere mora biti konstantan. Začepljenje sudopere se dešava usled bacanja ostataka hrane, prosipanja masnoće, soca od kafe. Kako bi se izbeglo formiranje čepa u odvodu sudopere koji onemogućava da voda normalno otiče potrebno je staviti na slivnik sudopere mrežicu.  Mrežica će sprečiti prolazak hrane kroz odvod i samim tim formiranje čepa koji stvara zagušenje i onemogućava normalan protok vode. Ulje i masnoće od hrane su najveći neprijatelji odvoda sudopere. Vremenom se ove materije lepe za zidove cevi odvoda koje na kraju rezultira totalnom blokadom odvodne cevi sudopere.

Kada treba uraditi odgušenje sudopere?

Sporo oticanje vode ili njeno dugo zadržavanje u sudoperi, zvuk klokotanja koji se čuje pri oticanju vode kao i neprijatni mirisi iz sudopere su znaci da je sudopera zagušena. Sve ove znakove ne treba ignoristi jer se zagušenje neće rešti samo od sebe. Ako se vodoinstalater ne pozove na vreme u nekom trenutku zagušenje može postati veliko i dovesti do izlivanja vode iz sudopere. Tada preti opasnost od poplave po podu kuhinje a u najgorem slučaju ukoliko živite u zgradi voda se može pojaviti na plafonu kod komšije. Čim primetite da voda iz sudopere sporo otiče u odvod savetujemo da pozovete stručno lice. Profesionalni vodoinstalater brzo će utvrditi nivo zaprljanosti odvoda sudopere i problem rešiti na adekvatan način.

Odgušenje sudopere – Čišćenje sifona

Često se dešava da zagušenje nastane izmedju slivnika sudopere i odvodne cevi kanalizacije to jest u sifonu. Zagušenje sudopere može nastati ukoliko je sifon previše zaprljan. Tokom korišćenja sudopere masnoće i prljavština se nakupljaju u sifonu. Ako se sifon ne čisti redovno može izazvati zagušenje sudopere. Naš majstor prilikom odgušenja sudopere prvo proverava da li je zagušenje nastalo u sifonu. Sifon se detaljno  čisti i nakon toga se ponovo uradi postavljanje sifona na sudoperu i odvodnu cev nakon čega se testira da li negde dolazi do curenja vode.

Odgušenjenje sudopere sajlom

Odgušenje sajlom ručnim putem je jedan od načina da se reši zagušenje sudopere. Čelična sajla se koristi kod zagušenja manjeg inteziteta i ukoliko začepljenje nije duboko u odvodnoj cevi sudopere. Sajla na elektro pogon se koristi kada je potrebno razbiti velike naslage masnoće koje su formirale čep i blokirale odvod vode. Sajla koja vibrira se spušta u odvod sudopere i kada dodje do čepa u odvodu vrši pritisak i probija ga. Ovaj postupak treba ponoviti nekoliko puta kako bi se sve masnoće uklonile sa zidova cevi i omogućio nesmetan protok vode u kanalizaciju.

Da li otpušenje sudopere treba da radite sami?

Da bi se održavanje lične higije odvijalo na zadovoljavajućem nivou potrebno je održavati sve sanitarije u kući. To podrazumeva čišćenje odvoda svih sanitarija s vremena na vreme. Čišćenje cevi odvoda vode se može uraditi pomoću specijalnog hemijskog sredstva za odpušavanje. Iako hemijska sredsva mogu da pomognu u održavanju njihovom preteranom upotrebom može doći do oštećenja cevi odvoda. Ukoliko je nivo zaprljanosti odvoda sudopere mali vakum gumom možete rešiti problem. Za složeniju intervenciju treba se obartiti majstoru. Savetujemo da odgušenje sudopere sajlom nikako ne radite sami jer nestručnim rukovanjem može doći do oštećenja cevi. Time se problem povećava i sam trošak intervencije može biti dosta skuplji jer će biti potrebna zamena odvodne cevi sudopere. Zaključak je da svaku vodoinstalatersku uslugu koja zahteva odgušenje kanlizacije, kade, sudopere, umivaonika, tuš kabine prepustite stručnom vodoinstalateru.

Otpušavanje sudopere brzo, profesionalno i kvalitetno

Kako bi se otpušavanje sudopere uradilo brzo, kvalitetno i profesionano poterban je odgovarjući alat i veliko iskustvo. Od nivoa zgušenja sudopere intervencija vodoinstalatera može trajati od 10. do 30. minuta. U slučaju da se već nekoliko puta vršilo otpušavanje sudopere i zagušenje se često vraća potrebno je uraditi snimanje cevi kamerom. Ova metoda se koristi kako bi se utvrdilo tačno mesto začepljenja i razlog zašto se ono često dešava. Ne čekajte da zaprljanost odvoda sudopere postane veliko, već problem začepljenja rešavajte odmah na početku. Svako odlaganje poziva vodoinstalateru može napraviti samo veći problem. Nijedan znak poput neprijatnog mirisa iz sudopere, klokotanja vode u odvodu, sporog ili nikakvog oticanja vode iz sudopere nemojte ignorisati.

Odgušenje sudopere – Hitne intervencije

Zagušenje sanitarje može nastati u bilo kom trenutku. Zapušena sudopera stvoriće poteškoće i način njenog korišćenja može biti nehigijenski. Bakterije i mikroorganizmi koji se nalaze u odvodu cevi mogu dospeti na sudove ukoliko se prljava voda vrati iz odvoda sudopere pa  je potrebno  što pre reagovati. Iz tog razloga imamo majstora koji hitne intervencije otpušavanja sudopere obavlja u najkraćem vremenskom roku. Kada vodoinstalater dodje na vašu adresu prvo će proceniti situaciju a nakon toga preduzeti sve što je potrebno kako bi se problem zgušenja otklonio. Od toga koliki je nivo zaprljanosti odvoda sudopere primeniće odgovarjući metod za njeno odgušenje. Ukoliko je zapušenost sudopere velika, proces otpušavanja može potrajati. Zbog neredovnog održavanja i zapuštenosti odvoda sudopere problem može biti veliki. Zato naglašavamo da je poželjno s vremena na vreme uraditi preventivno čišćenje odvoda ne samo sudopere već svih stanitarija u stambenom i poslovnom prostoru. Kada regujete na prve znakove zagušenja procedura otpušavanja je dosta lakša i jednostavnija a cena vodoinstalaterske usluge je manja.

Odgušenje sudopere Beograd

Bilo da je vaše prebivalište u Beogradu Dorćol, Stari Grad, Vračar, Zvezdara, Karaburma, Voždovac, Palilula, Novi Beograd i potrebno Vam je odgušenje sudopere pozovite nas. Otpušavanje odvoda sudopere radimo uspešno i kvalitetno dugi niz godina. U poslu koristimo profesionalan alat i specijalne kamere koji nam pomažu da svako zagušenje sudopere rešimo efikasno. Uvek se trudimo da posao odgušenja obavimo u što kraćem vremenskom intervalu kako bi klijent mogao da nastaviti sa svojim svakodnevnim  obavezama. Osim odgušenja sudopere takodje efikasno radimo odgušenje wc šolje, kade, kuhinjske vertikale, kanalizacije, odvoda, slivnika. Prema stepenu zagušenja primenjuju se odredjene metode da se reši otpušavanje sudopere. Otpušavanje može biti čeličnom sajlom ručnim putem, sajlom na elektro pogon i u najtežem stepenu zagušenja se koristi mašinsko odgušenje pod pritiskom. Svaka nemogućnost korišćenja sudopere zbog njenog zagušenja zahteva u kratkom vremenskom roku njeno otpušavanje.

Otčepljenje sudopere – Usluga

Svakodnevnim korišćenjem sudopere za pranje prljavih tanjira, šerpi, čaša i ostalih sudova kao i pripremu hrane u nekom trenutku doći će do njenog začepljenja. Ne gubite vreme pokušavjući sami da rešite problem blokade odvoda sudopere već nas pozovite. Pobrinućemo se da profesionalno otklonimo nastali čep u odvodu cevi sudopere ili u sifonu. Brzo i efikasno ćemo otkloniti uzrok začepljenja i sprečiti ponovno pojavljivanje zagušenja sudopere u nekom dužem vremenskom periodu. Kada zaguši sudopera sada imate kome da se obratite. Pouzdani majstori svakodnevno Vam stoje na usluzi za otpušavanje sudopere ili bilo koje druge sanitarije u vašem poslovnom ili životnom prostoru. Zagušenje odvoda sanitarija pa i sudopere rešavamo sa sigurnošću na veoma efikasan način. Za vodoinstalaterske usluge odgušenja smo dostupni kako fizičkim tako i pravnim licima. Dovoljno je da nas pozovete. Ukaazno poverenje sa sigurnošću opravdavamo. Visokokvalitetna usluga i veliki broj zadovoljnih klijenata su pokazatelj da naš posao radimo profesionalno.

Otpušavanje sudopere Beograd

Kako ne bi nastalo zagušenje sudopere vodite računa šta odlažete u odvod. Sitni komadići hrane, talog od kafe, masnoća iz šerpi nakon spremljenog ručka se ne prosipa u sudoperu. Ako se pridržavate ovih saveta i postavite mrežicu na slivnik sudopere smanjićete mogućnost zpušenja sudopere. Ako ovo uradite nekoliko puta do zapušenja neće doći ali konstantnim zanemarivanjem odvoda sudopere doći će do formiranja čepa u odvodnoj cevi. Protok vode se polako smanjuje i na kraju rezultira totalnom blokadom odvodne cevi od sudopere. Znamo da mnogi ishitreno reguju i pokušavaju sami da reše začepljenje ali to nije pametno. Reagujte odmah kada dodje do zapušenja i pozovite vodoinstalatera. Otpušavanje sudopere u Beogradu radimo na celoj teritoriji grada. Kada nas pozovete trudimo se da na poziv odgovorimo što je brže moguće. Hitne intervencije vodoinstalater radi u najkraćem vremenskom roku kada preti opasnost da se voda iz sudopere prelije i dodje do poplave u kuhinji.

Zagušenje sudopere

Vraćanje vode iz sudopere ukazuje da se na zidovima cevi odvoda formirao čep koji ne dozvoljava normalan protok vode. Zagušenje sudopere može dovesti do neprijatne situacije i ometanja normalnog funkcionisanja u kuhinji. Ovo je jedno od najčešćih zagušenja u domaćinstvima kao i ugostiteljskim objektima. Začepljenje sudopere predstavlja veliki problem u stanovima višespratnica. Nije retkost da ovaj problem nastane zbog začepljenja kuhinjske verikale. U svim stanovima koji se nalaze na istoj kuhinjskoj vertikali a koja je zapušena mogu imati problem zagušenja sudopere. Odgušenje kuhinjske vertikale je najbolje uraditi specijanim woma vozilima gde se masnoće i prljavština uklanjaju vodom pod velikim pritiskom. Ako se čišćenje vertikale nije radilo prventivno zagušenje može biti tako velikog obima da se ne može rešiti otpušavanjem. Tad se problem rešava zamenom dela cevi ili promenom kolena cevi. Za svako zagušenje sudopere bilo ono manjeg ili većeg inteziteta možete nas angažovati. Vodoinstalatersku uslugu za odgušenje svih sanitarija pružamo na profesionalan i visokokvalitetan način.

Odgušenje odvoda sudopere

Sanitarije bilo da se nalaze u stanbenom ili poslovnom prostoru usled svakodnevne upotrebe zbog velike količine nečistoće i otpadnih materija podložne su zagušenju. Iz tog razloga prohodnost odvoda na sanitarijama vrlo često je smanjena. To se dešava i sa sudoperom. Različite materije koje tokom korišćenja sudopere prolaze kroz odvod vremenom mogu da stvore čepove. Ti čepovi se ne mogu odstraniti upotrebom hemijskih sredstava ili vakum gumom već odgušenje odvoda sudopere mora uraditi profesonalni majstor. Majstor za odgušenja brzo i efikasno će odgušiti sudoperu i vratiti je u funkcionalno stanje. Čim čujete zvuk vode u cevima odvoda, zanajte da je došlo do delimičnog zapušenja odvodne cevi sudopere. Da ne bi došlo do većeg stepena zgušenja sudopere reagujte odmah i pozovite majstora. Ako nemate odgovornog i obučenog majstora za odgušenje odvoda sudopere možete nas kontaktirati. Po vašem pozivu dolazimo i otklanjamo  brzo i povoljno svako veće ili manje zagušenje sudopere.

Odgušenje sudopere Beograd

Vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom spremni su da u svakom trenutku izadju na teren na bilo koju lokaciju u gradu Beogradu i pruže uslugu odgušenja sudopera. Za odgušenje sudopere Beograd koristimo sav neophodan alat i opremu kako bi se usluga pružila kvalitetno. Zahvaljujući svom iskustvu i znanju majstor vodoinstalater će u najkraćem vremenu detektovati i locirati gde je nastao problem zagušenja sudopere. Na osnovu inteziteta zagušenja majstor će odlučiti kojom će se metodom problem najefikasnije rešiti. Neodgovorno ponašanje prema odvodima sanitarija za posledcu će imati česta zapušenja. Zato treba voditi računa šta odlažete u vaše odvodne cevi sanitarija. Ne dozvolite da vam pranje sudova postane otežano i nehigijenski zbog lošeg oticanja vode već odmah rešite i najmanje zagušenje sudopere. Rešavamo sva zagušenja bilo da su nastala u sifonu, odvodu sudopere ili u kuhinjskoj vertikali. Ukoliko nije potrebno da se obavi hitna intervencija  dolazak majstora na adresu možete dogovoriti u terminu kada vama odgovara. Prostor nakon odgušenja sudopere ostavljamo urednim i čistim. Garanciju dajemo na sve vrste odgušenja sanitarija.

Kako otpušiti sudoperu sodom bikarbonom i sirćetom

Neprijatan miris koji se oseća iz sudopere rešićete na vrlo jednostavan način. Dovoljno je da u jednu veću posudu stavite šolju sirćeta i sodu bikarbone. Izmešajte sodu i sirće i sačekajte da nastane reakcija i nakon toga tečnost sipajte u odvod sudopere. Ostavite 10. minuta da smesa deluje u odvodu a zatim sipajte veću količinu vrele vode koja će učiniti da nestane neprijatan miris i malo zagušenje. Kako ova dva sastojka uvek imate pri ruci ovaj postupak možete prventivno primeniti na svaka dva meseca.

Pozovi 069 623 301