Montaža Tuš Kabine

/Montaža Tuš Kabine

Montaža tuš kabine i ugradnja sanitarija je usluga koju pruža naš profesionalni vodoinstalater svakoga dana tokom cele godine. Nudimo povoljne cene za sve vodoinstalaterske usluge u koju spada i montaža tuš kabine. Kada nas pozovete vodoinstalater dolazi na vašu adresu isti dan. Kvlitetna i profesionalna usluga za fizička i pravna lica.

montaža tuš kabine

Montaža tuš kabine cena

Cena za ugradnju tuš kabine može da varira sve u zavisnosti od modela i tipa kabine koja se ugradjuje. Konačna cena usluge vodoinstalatera za montažu tuš kabine biće vam saopštena kada majstor na licu mesta utvrdi obim posla i sagleda sve aspekte. Okvirnu cenu vam majstor može saopštiti putem telefona.

Montaža tuš kabine

Montaža tuš kade sa parvanom se sve češće radi kako bi se uštedeo prostor u kupatilu. Veliki izbor modela i veličina tuš kabina omogućava njihovo postavljanje na svaku tuš kadu ili direktno na podne pločice. Montaža tuš kabine je složen posao i zahteva da to uradi iskusan vodoinstalater. Ako se montaža ne obavi pravilno dolazi do curenja vode iz tuš kabine po kupatilu. Angažovanjem naših majstora dobićete profesionalnu i kvalitetnu ugradnju tuš kabine koja će biti maksimalno funkcionalna. Osim pravilnog postavljanja paravna gde točkići moraju klizati po šinama potrebno je staviti silikon na sve ivice. Vodootporan silikon sprečiće da voda prodje izmedju kade i pločica na zidu i time sprečiti plavaljenje kupatila tokom tuširanja. Takodje ukoliko tuš kabina nije iznivelisana dolaziće do curenja vode kada se pusti voda na tuš. Skupljanje vode sa poda kupatila nakon tuširanja neće biti potrebno ukoliko se tuš kabina pravilno montira a tuš kada pravilno poveže na odvod vode. Iz svega navedenog zaključak je da ugradnju treba da radi stručno lice zato pozovite naš vodoinstalaterski servis.

Ugradnja tuš kabine

Kada se odlučite za ugradnju tuš kabine u vašem kupatilu najboljeje potražiti savet od vodoinstalatera. Majstor će nakon sagledavanja prostora i celokupne situacije preporučiti koja je tuš kabina najbolja za vas. Postoje razna rešenja za postavljanje paravana i sve u zavisnosti da li je u kabini samostojeću tuš, mlaznice sa masažerima, ili klasičan tuš sa crevom koji se povezuje na bateriju. Najbitnije je izabrati tuš kabinu koja je odgovarajućih dimenzija i oblika. Podrazumeva se da ugradnja tuš kabine nije jedina usluga koju možete dobiti od našeg vodoinstalatera. Montaža wc šolje, lavaboa, tuš baterije, bidea, kupatilske galanterije su takodje deo usluga našeg vodoinstlaterskog servisa. Na vaš zahtev za ugradnju sanitarija odgovorićemo u najkraćem vremenskom roku. Pružamo mogućnost da zakažete termin koji vama odgovara. Dovoljno je da nas pozovete i budite sigurni da će se usluga postavljanja sanitarija ili tuš kabine u kupatilu biti izvedena po svim pravilima struke.

Postavljanje tuš kabine

Tuš kabina se pokazala kao veoma praktična iz razloga što nedozvoljava izlivanje i prskanje vode po kupatilu dok se tuširate. Zbog prektičnosti tuš kabine imamo sve više zahteva klijenata za njenu ugradnju. Postavljanje tuš kabine radimo na kade ovalnog i četvrtastog oblika ili na pod kupatila. Nama ne predstavlja problem da li su elementi tuš kabine od stakla ili plastike kao i kolike je veličine. Najvažnije je da se vrata tuš kabine ne zaglavljuju prilikom otvranja i zatvaranja i da nepostoji curenje vode kada se kupate nakon montiranja kabine. Kako bi se pravilno postavili svi elementi i uradilo nivelisnje tuš kabine jasno je da to treba prepustiti stručnom vodoinstalateru. Višegodišnje iskustvo naših majstora u postavljanju tuš kabina je garancija kvalitetne i profesionalne usluge. Do sada nismo imali reklamacije na naš rad. Povoljna cena za montažu tuš kabine, odgovoran pristup poslu su razlozi da nam ukažete poverenje. Garanciju dajemo na sve pružene usluge.

Pozovi 069 623 301