Otpušavanje Lavaboa Beograd

/Otpušavanje Lavaboa Beograd

Otpušavanje lavaboa Beograd radimo vakum gumom, odgušenje sajlom ručno i na elektro pogon. Povoljna cena za otpušavanje kanalizacije, wc šolje, sudopere, tuš kabine kao i za otpušavanje lavaboa Beograd. Stručan vodoinstalater pruža brzo i kvalitetno redovne vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije. Kada Vam je potrebno odgušenje umivaonika pozovi te nas.

otpušenje lavaboa beograd

Otpušavanje lavaboa Beograd cena

Otpušavanje lavaboa radimo rutinski i svakodnevno. Cena za odgušenje lavaboa i odvoda je od 2.000 do 2.500 dinara. Ukoliko je potrebno skidati sanitariju ili keramičko postolje umivaonika kako bi se rešilo zagušenje lavboa cena će biti saopštena na licu mesta. Cena vodoinstalaterske usluge zavisi od složenosti posla i stepena zagušenja sanitarije kao i metode koja će se primeniti za odgušenje.

Otpušavanje lavaboa Beograd

Koliko god se trudili da odvod lavaboa držite čistim vremenom se u odvodu skupljaju dlake, ostaci sapuna, pene za brijanje, paste za zube. Usled dužeg sakupljanja svih ovih nečistoća dolazi do smanjenog protoka vode iz lavaboa u kanlizaciju. Na prve znake začepljenja sanitarije pozovite majstora. U tom slučaju otpušavanje lavaboa će se uraditi brzo i efikasno ručnom sajlom. Veći intezitet zagušenja zahteva složeniju intervnciju. Odgušenje sajlom na elektro pogon je tada jedino rešenje. Roto glave i vibracija sajle ukloniće sve nečistoće koje se nalaze na zidovima cevi odvoda i efikasno probiti nastalu blokadu.

Odgušenje umivaonika Beograd

Formiranje čepa u odvodu umivaonika od ostataka dlaka, masnoće sapuna onemogućava normalno oticanje vode iz sanitarije. Kada se to dogodi morate odmah pozvati vodoinstalatera. U slučaju da ne rešite nastali problem može doći do većeg zagušenja koje će prouzrokovati varaćanje prljave vode iz odvoda u umivaonik. Izlivanjem vode iz odvoda u sanitariju i njeno prlivanje može izazvati poplavu u kupatilu. Takva situacija zahteva hitne intervencije vodoinstalatera. Posle dolaska na vašu adresu naši majstori detektuju kvar. Ukoliko se začepljenje sanitarije javlja često i nalazi se duboko u odvodnoj cevi umivaonika potrebno je snimanje cevi kamerom. Tačna lokacija blokade i uvid u stanje cevi olakšaće rešavanje začepljenja. Ako se utvrdi da je odvodna cev oštećena vrši se njena zamena kako bi protok vode iz umivaonika bio nesmetan.

Koliko traje otpušenje umivaonika?

Zapušenje umivaonika u blizini samog slivnika ili sifona rešava se za kratko vreme. Formirani čep nastao u duboko u odvodnoj cevi zahteva korišćenje specijalnih mehaničkih sajli kao i drugih alata za mašinsko odgušenje umivaonika. Samim tim i intervncija vodoinstalatera će trajati duže. Ako voda iz lavabo sporo otiče a razlog tome je zapušenje sifona, čišćenje sifona će rešti problem. Sifon se mora skinuti, detaljno očistiti od nakupljene prljavštine i dlaka isprati dobro vodom i vartiti na svoje mesto.

Kako da se spreči zagušenje lavaboa?

Postavljanjem mrežice na slivnik lavaboa i njeno redvno čišćenje doprineće da dlake i nečistoće sa sapuna odu u odvod. Najefikasnija metoda koja se može primenti da do zčepljenja lavaboa ne dodje je prventivno čišćenje odvoda. Ova intervncija nije hitna i možete je zakazati kada Vam to vremenski odgovara.

Otpušavanje lavaboa Beograd

Bilo da se nalazi u poslovnom ili stambenom kupatilu lavabo je jedna od snitarija koja se često koristi za prnaje ruku, umivanje, brijanje i uopšte za održavanje lične higijene. Češljanje i brijanje ispred ogledala koje se nalazi iznad lavaboa za posledivu ima skupljanje dlaka od kose i brade u umivaoniku. Puštanjem vode sa slavine lavaboa ostaci dlaka odlaze u odvod i vremnom u kombinaciji sa masnoćama formiraju čep u cevi. Sporije oticanje vode koje primetite je pokazatelj da je došlo do zapušenja. Ne čekjte da se lavabo savvim zapuši i postane ne funkcionalan već nas pozovite. Otpušavanje lavaboa u Beogradu radimo na opštinama: Zvezdara, Novi Beograd, Savski Venac, Stari Grad, Plailula, Voždovac. Uslugu odgušenje kade, lavaboa, tuš kabine, wc šolje,  fekalne horizontale i vertikale radimo za sva fizička i pravna lica. Vodoinstalater za odgušenje kanlizacije i odvoda sanitrija je dostupan svakoga dana u toku cele godine. Garnciju dajemo na sve pružene usluge.

Pozovi 069 623 301