Odgušenje Kanalizacije Pod Pritiskom Novi Sad

/Odgušenje Kanalizacije Pod Pritiskom Novi Sad

Odgušenje kanalizacije pod pritiskom Novi Sad sa najsavremenijim mašinama. Povoljna cena za čišćenje kanalizacije pod visokim pritiskom vode. Dolazimo na vašu adresu u najkraćem vremenskom roku. Profesionalna i kvalitetna vodoinstalaterska usluga. Kvalifikovan i dobar vodoinstalater Novi Sad dostupan je svakoga dana fizičkim i pravnim licima na celoj teritoriji grada i okolini.

Odgušenje kanalizacije pod pritiskom cena

Cena za otpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom vode iznosi od 8.000 dinara. Tačna cena usluge vodoinstalatera se formira na licu mesta kada majstor sagleda sve aspekte problema. Na cenu intervencije utiče dužina odvodne cevi kanalizacije koju treba otpušiti kao i lokacija gde je nastalo zagušenje. Majstor vodoinstalater neće započeti intervenciju dok klijentu ne saopšti cenu usluge. Kada se klijent složi sa cenom usluge za čišćenje kanalizacije pod visokim pritiskom i odobri posao pristupamo odgušenju.

Odgušenje kanalizacije pod pritiskom Novi Sad

Težak stepen zagušenja koji je nastao u glavnoj kanalizacionoj cevi ili fekalnoj vertikali u zgradi, kući, poslovnom objektu najbolje se može rešiti odgušenjem pod visokim pritiskom vode. U zapušeni kanalizacioni odvod se gura crevo na čijem se vrhu nalazi mlaznica koja izbacuje vodu pod visokim pritiskom u kontra smeru. Pritisak vode može biti od 140. do 250. bari sve u zavisnosti da li je cev kanalizacije napravljena od keramike ili plastike. Visok pritisak vode koji prozvodi kompresor u kamionu ukloniće i najteži oblik blokade koji se formirao u kanalizaciji. Dok se vrši odgušenje kanalizacije istovremeno se radi čišćenje sa zidova cevi sa kojih se uklanja natložena masnoća i kamenac. Nakon završene intervencije odvod kanalizacije je popuno čist i prohodan za oticanje fekalne i sanitarne vode duži vremenski period. Kada vam treba odgušenje kanalizacije pod pritiskom u Novom Sadu i okolini možete nas pozvati.

Čišćenje kanlizacije pod pritiskom vode

Kada se vremenom  u kanalizacionom odvodu natalože masnoće na zidovima cevi, kamenac a pri tom se u kanalizaciju bacaju velike količine toalet papira, ubrusa, pelena, vlažnih maramica nastaje težak oblik zagušenja. Voda koja se vraća u sanitarije ili kroz slivnik na pod kupatila jasno ukazuje da je nastalo veliko zagušenje. Prljava i fekalna voda ne samo da može stvoriti materijalnu štetu već može naškoditi zdravlju ljudi. U ovoj situaciji je jedino rešenje da se primeni mašinsko odgušenje kanalizacije. Efikasna metod za uklanjanje čepa koji je stvorio blokadu u odvodu jeste čišćenje kanlizacije pod visokim pritiskom vode. Osim što se uspešno rešava začepljenje ispiranjem kanalizacione cevi voda iz sanitarija će nesmetano odlaziti u glavnu gradsku knalaizacionu mrežu ili septičku jamu. Naši iskusni vodoinstalateri  dugi niz godina rade čišćenje kanalizacije pod pritiskom. Opremljeni smo najsavremenijom opremom. Brzo i kvalitetno rešvamo i najteži oblik zagušenja kanalizacije.

Otpušavanje kanalizacije pod pritiskom Novi Sad

Suočavanje sa zagušenjem kanalizacije nije ni malo prijatna situacija. Čim nastane problem se mora rešiti odmah bez odlaganja. Postoji više metoda kojima se ovaj problem rešava. Najefikasnija metoda za rešavanje težih oblika zagušenja je otpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom vode. Ovom metodom se može raditi odgušenje kanalizacionih cevi prečnika od fi 50 do fi 1000. Za adekvatno otpušavanje kanalizacije pod pritiskom u Novom Sadu i široj okolini posedujemo svu opremu. Majstor vodoinstalater mora prvo utvrditi tačnu lokaciju zagušenja. Snimanje kanalizacije kamerom pomaže da se locira mesto zagušenja kao i stanje odvodne kanalizacione cevi. Ukoliko je cev kanalizacije oštećena odgušenje pod pritiskom ne treba raditi. Veliki pritisak vode može još više oštetiti cevi i dovesti do njenog pucanja.

Otčepljenje kanalizacije pod visokim pritiskom vode

Za otčepljenje kanalizacije pod visokim pritiskom vode koristimo specijalna WOMA vozila. Za probijanje blokade i ispiranje kanalizacionih cevi koristimo odgovarajuće tipove mlaznica. Dužina creva koje koristimo za odgušenje pod pritiskom je 50. metara. Našim angažovanjem garantujemo da ćemo uspešno rešiti i najteži oblik začepljenja u vašoj kanalizaciji. Dugogodišnje iskustvo i odgovoran pristup poslu kao i povoljna cena odgušenja kanalizacije pod visokim pritiskom vode su razlozi da nas pozovete. Garanciju dajemo na pruženu uslugu.

Pozovi 069 623 301