Mašinsko Otpušavanje Kanalizacije Niš

/Mašinsko Otpušavanje Kanalizacije Niš

Mašinsko otpušavanje kanalizacije u Nišu radimo za odgušenje svih vrsta kanalizacionih cevi tehničke, fekalne i kišne kanalizacije. Profesionalni vodoinstalater nudi povoljne cene vodoinstalterskih usluga za odgušenje slivnika, kade, sudopere, wc šolje i svih drugih odvodnih cevi kanalizacije. Hitne intervencije za mašinsko otpušavanje kanalizacije Niš obavljamo u najkraće vremenskom roku.

mašinsko otpušavanje kanalizacije niš

Kolika je cena za mašinsko otpušavanje kanalizacije Niš?

Mašinsko odgušenje kanalizacije je naša vodoinstlaterska usluga koju pružamo kod najtežih oblika zagušenja. Cena usluge vodoinstalatera za odgušenje kanalizacije se formira na licu mesta. Majstor mora sagledati celokupan problem zagušenja kako bi utvrdio koju će metodu koristiti za odgušenje mašinskim putem. Postupak odgušenja se ne počinje sve dok se klijentu ne saopšti kolika je cena usluge za mašinsko odgušenje kanalizacije. Odgušenje kanalizacije mašinskim putem radimo na celoj teritoriji grada Niša.

Mašinsko otpušavanje kanalizacije Niš

Neprijatan miris iz kanalizacije u kuhinji ili kupatilu je znak koji ukazuje da će nastati zagušenje kanalizacije. Takodje sporo oticanje vode iz kade, tuš kabine, umivaonika, sudopere jasno ukazuje na mogućnost zagušenja. Ako se wc šolja puni vodom kad se pusti kazanče i voda ne može neometano da ode u odvod kanalizacije morate odmah pozvati majstora. Ukoliko zanemarite ove znake u nekom trenutku doći će do totalne blokade kanalizacije. Tada preti opasnost da dodje do povratka vode u sanitarije i na kraju izlivanja vode po podu prostorije. Visok stepen zaprljanosti kanalizacije se dešava usled bacanja ostataka hrane, masnoće uložaka, pelena, štapića za uši, i ostale higijenske galanterije u odvod kanalizacije. Isto tako dlake iz umivaonika, kade, tuš kabine mogu napraviti čep u kanalizaciji i sprečiti normalan protok sanitarne vode. Blokada kanalizacije može biti velikog inteziteta pa je tada potrebno mašinsko otpušavanje kanalizacije. Bez obzira da li živite na opštini Pantelej, Niška Banja, Crveni Krst, Palilula, Medijana u Nišu naše usluge za otpušavanje kanalizacije mašinskim putem su Vam dostupne.

Mašinsko otpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom vode

Naš vodoinstalaterski servis koristi savremene mašine i opremu kako bi se uradili mašinsko odgušenje kanalizacije pod visokim pritiskom vode. Ovu metodu primenjijemo kad se radi o najtežim oblicima zagušenja kanalizacije, fekalne vertikale u zgradi i glavne kanalizacione linije. Visok pritisak vode od 200. bari omogućava kompletno čišćenje i otpušavanje kanalizacije kao i skidanje naslaga kamenca i masnoće koji su se nakupili na zidovima kanalizacione cevi. Čep koji je napravio blokadu i talog sa zidova cevi kanalizacije mlaznica sa koncetnrisnim mlazom vode čisti i razbija i odvodi u glavu gradsku kanalizacionu mrežu. Sva začepljenja uklanjamo brzo i efikasno i dovodimo kanalizaciju u funkcionalno stanje. Kada Vam je potrebno odgušenje glavne kanalizacione linije ili otpušavanje vertikale u zgradi pod visokim pritskom možete nas pozvati. Brzom reakcijom našeg vodoinstaltera sprečićemo nastanak veće havarije u vidu izlivanja fekalija i fekalne vode koja može ugroziti zdravlje ljudi.

Mašinsko odgušenje kanalizacije Niš sajlom na elektro pogon

Odgušenje sajlom ručnim putem nekada je bila jedina metoda za otpušavanje cevi kanalizacije. Danas se zahvaljujući svremenoj opremi sajla za kanalizaciju postavlja na mašinu koja koristi struju. Sajla na elektro pogon efikasno uklanja sva zagušenja u kanalizaciji.  Za mašinsko otpušavanje kanalizacije u Nišu koristimo kvalitetne spiralne čeličene sajle na elektro pogon. U zavisnosti od prečnika cevi koristimo sajle debljine 16. i 22. mm. Zahavljujući dužini sajle od 25. metara možemo otkloniti začepljenje koje je nastalo duboko u kanalizacionoj cevi. Sajlom na elektro pogon radimo otpušavanje wc šolje, sudopere, kade i ostalih sanitarija kod zagušenja većeg stepena . Našim angažovanjem uspešno će biti rešeno zagušenje kanalizacije a sanitarna voda i fekalije će nesmetano oticati u glavnu kanalizaciju. Zapušena kanalizacija može da ima nesagledive posledice, a nepravilno i neprofesionalno odgušenje i čišćenje kanalizacione cevi može vas izložiti dodatnim troškovima. Iz tog razloga za mašinsko odgušenje kanalizacije u Nišu naš vodoinstalaterski servis je pravo rešenje za Vas.

Pozovi 069 623 301