Ručno Odgušenje Kanalizacije

/Ručno Odgušenje Kanalizacije

Ručno odgušenje kanalizacije primeljujemo kada je mali inetzitet zagušenja u odvodu sanitarija. Ručno odgušenje kanalizacije radimo gumenom sisaljkom ili čeličnom sajlom. Za odgušenje wc šolje, sudopere, lavaboa, slivnika ručnim putem nudimo povoljne cene vodoinstalaterske usluge. Profesionalni i dobar vodoinstalater je dostupan za ručno otpušavanje odvoda i kanalizacije svakoga dana u toku cele godine.

ručno odgušenje kanalizacije

Ručno odgušenje kanalizacije – Cena

Cena vodoinstalaterske usluge za ručno odgušenje kanalizacije iznosi od 2.500 dinara. Kada je zagušenje sudopere, wc šolje, umivaonika, slivnika manjeg inteziteta odgušenje ručnim putem radimo brzo i efikasno. Dajemo garanciju na pruženu uslugu za odgušenje kanalizacije vakum gumom ili ručnom sajlom.

Kada se radi ručno odgušenje kanalizacije?

Odgušenje kanalizacije ručnim putem se radi kada je mali stepnen zaprljanosti odvoda. Načešće se to odnosi na zagušenje wc šolje, lavaboa, sudopere i kada je mesto začepljenja na početku odvodne cevi kanalizacije. Ako je zagušenje u dubini cevi odvoda ručno odgušenje neće dati efekat već se mora primeniti mašinsko odgušenje kanalizacije.

Ručno otpušavanje kanalizacije

Svako zagušenje manjeg ili većeg obima predstavalja problem i remeti obavaljanje svakodnevnice. Bez obzira kakvog je inteziteta začepljenje svima je važno da se ono reši u što kraćem vremenskom roku. U svakom slučaju vodoinstalater mora doći na lice mesta kako bi ustanovio u čemu je problem. Ako je zagušenje nastalo bliže odvodu majstor će za otpušavanje koristiti sajlu ili vakum gumu to jest sisaljku. Ručno otpušavanje kanalizacije vremenski ne traje dugo a odvodi vode nakon završenog odgušenja ostaju dugo čisti i prohodni. Ukoliko primetite da voda iz snitarija sporije otiče u odvod nego uobičajeno odmah pozovite vodoinstalatera. Svako odlaganje odgušenja može na kraju dovesti do totalne blokade odvoda. Kada se nadjete u situaciji da imate problem sa normalnim funkcionisanjem kanalizacije ili odvoda možete nas pozvati. Za ručno odgušenje koristimo kvalitetne čelične sajle svih debljina i različitih dužina kao i profesionalne sisasljke renomiranih proizvodjača.

Ručno odgušenje kanalizacije

Zgušenje nastaje nakupljanjem dlaka, prljavštine i masnoća u odvodnim cevima kanalizacije. Neprijatan miris iz sanitarija, klokotanje vode u cevima ukazuje da će doći do začepljenja odvoda. Ako reagujete na prve znake zagušenja, odgušenje se lako rešava a cena vodoinstalaterske usluge neće biti velika.

Mi smo vodoinstalaterski servis koji je specijaliziovan za sve vrste odgušenja pa tako i za ručno otpušavanje kanalizacije. Uslugu pružamo na celoj teritoriji grada Beograda svakoga dana tokom cele godine. Čukarica, Rakovica, Voždovac, Stari Grad, Palilula, Savski Venac, Novi Beograd su neke od opština gde nas možete angažovati za odgušenje kanalizacije u stambenom ili poslovnom objektu. Ukazano poverenje u potpunosti opravdavamo. Dokaz za to je veliki broj zadovoljnih klijenata koji su nas anagažovali za odgušenje kade, vertikale, tuš kabine, glavne kanalizacione cevi i ostale usluge. Kada se suočavate sa zgušenjem i potreban Vam je pouzdan i dobar vodoinstalater mi smo paravo rešenje za vaše probleme.

Pozovi 069 623 301