Montaža Ugradnog Monobloka

/Montaža Ugradnog Monobloka

Montaža ugradnog monobloka se radi za sve modele bilo kog proizvodjača. Ugradnja sanitarija, i montaža ugradnog monobloka spada u naše redovne usluge za koje dolazimo isti dan. Povoljne cene za popravku kvarova na vodokotlićima kao i za hitne intervencije. Za vodoinstalaterske usluge smo dostupni svakoga dana vikendom i praznicima tokom cele godine.

montaža ugradnog monobloka

Montaža ugradnog monobloka – Montaža sanitarija

Montaža ugradnog monobloka se može izvesti u svakom kupatilu. Sve više ljudi prilikom izgradnje stambenog ili poslovnog objekta se odlučuju za ugradni monoblok. Ugradnjom vodokotlića u zid dobjate malo više prostora u kupatilu. Takodje je esteski  puno lepše a kupatilo se lakše održava.Postoji  razlika izmedju klasičnog vodokotlića i ugradnog monobloka.  Vodokotlić zahteva bušenje rupa, postavljanje, sklapanje delova, povezivanje na ventil za vodu, povezivanje sa cevi do wc šolje. Ugradni monoblok se jednostavno postavi i poveže se samo voda. Mi Vam savetujemo da postavite ugradni monoblok jer su dosta kvalitetniji i duže traju u odnosu na klasičan vodokotlić. Ukoliko je potrebna neka popravka na ugradnom monobloku ona se lako izvodi. Svaka popravka se izvodi na mestu gde se pušta voda. Tako da ne morate brinuti da je potrebno rušiti pločice koje su postavljene gde se ugradni monoblok nalazi.

Popravka ugradnog monobloka- Vodinstalater

Ukoliko Vam je potrebna popravka ugradnog mono bloka a nemate pravog vodinstalatera možete pozvati naš servis Super Vodoinstalater. Naš servis vam nudi stručne i obučene  i odgovorne majstore za sve vodoinstalaterske usluge. Kad se odlučite za postavljanje ugradnog monobloka jedino što je potrebno da uradite je da izaberete model koji želite da Vam se nalazi u kupatilu. Sve drugo je naša briga. Ugradnja monobloka ne zahteva previše vremena našim obučenim majstorima. Svaki vodinstalaterski posao obavljamo brzo i kvalitetno. Montaža baterije, montaža wc šolje, ugradnja sudopere, odgušenje wc šolje, popravka vodokotlića su neke od usluga za koje nas možete angažovati. Sve vodoinstalaterske usluge pružamo svim pravnim i fizičkim licima. Dostupni smo svakoga dana u toku cele godine. Za sve izvedene intervencije kao i za zamenjene delove tokom rada dajemo garanciju. Prostorije u kojima se vrše radovi nakon završetka posla ostavljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301