Odgušenje Wc Šolje Novi Sad

/Odgušenje Wc Šolje Novi Sad

Odgušenje wc šolje Novi Sad vršimo na teritoriji grada i njegovoj okolini svakoga dana tokom cele godine. Odgušenje wc šolje Novi Sad obavlja profesionalni vodoinstalater. Nudimo povoljne cene usluge za otpušavanje wc šolje i ostalih sanitarija. Za sve vrste zagušenja dolazimo isti dan. U slučaju hitne intervencije otčepljenje radimo u najkraćem vremenskom roku.

odgušenje wc solje novi sad

Cene su samo za rad i dolazak. Dolazak je uracunat u cenu i on je 1000 dinara. Ukoliko iz bilo koga razloga se ne uradi popravka, dolazak i utvrdjivanje kvara se naplacuje OBAVEZNO    1000 dinara.

Odgušenje wc šolje Novi Sad – Cena

Vodoinstalater cene:

Cena odgušenja wc šolje ručnim putem ( vakum pumpom)  od 2.o00 dinara

Cena odgušenja monobloka                                                          od  2.500 dinara

Cena odgušenja wc šolje mašinskim putem                               od 3.500 dinara

Cena odgušenja podne rešetke                                                      od 1.800 dinara

Zapušena wc šolja u zgradi, kući ili poslovnom prostoru može napraviti velike probleme. Kada primetite da je došlo i do najmanjeg zagušenja nemojte čekati da se problem sam od sebe reši već reagujte odmah. Začepljena wc šolja predstavlja opasnost po zdarvlje svih korisnika toaleta. Ukoliko dodje do izlivanja fekalne vode kroz šolju ili rešetku na podu može doći do kontaminiranja prostora. U fekelnoj vodi se nalazi veliki broj bakterija, gljivica i mikroorganizama. Izlivanjem fekalne vode u kupatilu može doći do ugrožavanja zdravlja korisnika tog prostora. U ovakvim situacijama se postupak otčepljenja vodi kao hitne intervencije. Kada se otkloni kvar na odvodu mora se obavezno uraditi dezinfekcija celog prostora. Na taj način ćete jedino biti sigurni da ste otklonili opasnost po vaše zdravlje i zdravlje vaših ukućana.

Odčepljenje wc šolje sajlom

Odgušenje sajlom je jedan od više načina kako se vrši otčepljenje wc šolje. Kada se desi začepljenje koje je manjeg inteziteta tada koristimo čelične sajle. Sajle su prečnika Ф16 i Ф 22 i posedujemo ih u različiti dužinama. Princip rada ručnim putem se ne razlikuje mogo od principa kad se radi mašinsko odgušenje wc šolje. Razlika je u tome da vodoinstalater ručno okreće sajlu i tako razbija blokadu odvoda koja je nastala. Kada se razbije začepljenje pritisak vode odnese ostatak naslaga iz cevi. Ovaj postupak se ponavlja više puta kako bi se sa sigurnošću uradilo kvalitetno odčepljenje. Sajlu i Vi možete kupiti u nekim specijalizovanim radnjama za kuću i sami  uraditi odgušenje ukoliko ste stručni. Ipak imajte na umu da nestručnim rukovanjem možete oštetiti odvod i tako izazvati veću havariju. Kada dodje do zagušenja wc šolje najbolje je posao prepustiti stručnim licima. Ukoliko Vam trebaju hitne intervencije vodoinstalatera pozovite nas.

Mašinsko otpušenje wc šolje

Mašinsko otpušenje je najefikasnija metoda odgušenja ne samo wc šolje već i kanalizacije, slivnika i vodovodnih cevi. Ova metoda se koristi u slučajevima kada je zagušenje velikog inteziteta i ne može se uraditi ručni putem. Sajle koriste elektro pogon i na taj način se stvarju vibracije koje deluju na sajlu. Kada sajla dodje do mesta gde je nastalo začepljenje počinje da ga probija i buši. Vibracija i okretanje sajle se odvijaju polako dok ne dodje do otčepljenja. U momentu kada se probuši blokada odvoda pritisak vode odnese sve naslage. Kao i kod metode ručnog otpušenja postupak se ponavalja više puta. Do ovako velikih začepljenja dolazi našim nemarom. Bacanjem pelena, vlažnih maramica, tufera, uložaka stvaraju se velika zagušenja. Da ne bi dolazilo do ovakvih problema naš savet je da sa vremena na vreme preventivno uradite ispiranje kanalizacionih cevi. Naš vodoinstalater je što bi se žargonski reklo top majstor za otpušavanja. Povoljna cena odgušenja kanalizacije Novi Sad.

Odgušenje wc šolje Novi Sad- Usluge

Odgušenje wc šolje je usluga koju pružamo na celoj teritoriji grada Novog Sada i široj okolini. Ako Vam trebaju naše usluge dolazimo u: Veternik, Kać, Liman, Petrovaradin, Detelinaru, Sremsku Kamenicu, Futog i ostala naselja.U bilo kom trenutku tokom dana i noći nas možete pozvati. Za vas imamo dežurne majstore koji mogu odgovoriti na svaku vrstu otpušavanja sanitarija. Osim wc šolje na brz i efikasan nači ćemo uraditi odgušenje tuš kabine, kade, sudopere, lavaboa, kanalizacije, slivnika. Garanciju dajemo na sve vrste otčepljenja da se zagušenje neće vratiti u nekom kratkom vremenskom periodu. Za izvodjenje intervencije posedujemo sav neophodan alat što nam omogućava da posao uradimo na najbolji način. Svakom poslu prilazimo odgovorno bilo da se radi o sitnom problemu ili nekoj zahtevnoj intervenciji. Svako vaše ukazano poverenje u potpunosti opravdavamo kvalitetom i efikašnoću.

Kako otpušiti wc šolju?

Uvek Vam se čini da do zapušenja wc šolje dodje kada ne treba. Nemojte paničiti jer to može prouzrokovati veći kvar. Nikako ne puštajte vodu nekoliko puta za redom ukoliko vidite da voda sporo otiče kad ste je pustili prvi pu,t jer može doći do prelivanja vode iz wc šolje. Postoje zagušenja koja i Vi možete otkloniti. Objasnićemo Vam nekoliko načina kako možete da uradite odgušenje cevi i wc šolje. Sipajte malo tečnosti za sudove u wc šolju i spipajte nakon toga pola kofe tople vode. Ukoliko niste uspeli da uradite odgušenje ponovite ovaj postupak još dva puta. Vakum guma može biti idealno rešenje za odčepljenje wc šolje. Postavite je tako da ona bude potopljena u vodi i polako potezima gore dole pravite vakum. Bitno je da povlačite vodu iz šolje a ne vazduh. Ukoliko niste uspeli da rešite problem najbolje rešenje je pozvati profesionalnog vodoinstalatera. Kada vidite da voda sporo otiče iz wc šolje ili se podiže nivo vode u šolji jasan je znaka da je došlo do začepljenja. Kada dodje do ove situacije možete računati na našu pomoć.

Pozovi 069 623 301