Zamena Ventila Za Vodu Novi Sad

/Zamena Ventila Za Vodu Novi Sad

Zamena ventila za vodu Novi Sad i popravke kvarova na vodovodnim instalacijama radimo svakoga dana tokom cele godnine. Zamena ventila za vodu Novi Sad i kompletno renoviranje kupatila obavljaju profesionalni majstori. Povoljna cena usluge zamena virbli kao i za sve vodinstalaterske poslove. Brza i kvalitetna usluga. Dolazimo isti dan.  Hitne intervecije radimo u kratkom roku.

Zamena ventila za vodu Novi Sad

Zamena ventila za vodu Novi Sad – Cena

Pozovite nas. Dolazimo na adresu i u kratkom vremenskom roku rešavamo svaki problem koji je nastao na ventilu za vodu. Najbolji vodoinstalater je sada tu za Vas.

Cene su samo za rad i dolazak (ako je potreban deo za popravku, on se posebno naplaćuje). Dolazak je uracunat u cenu i on je 1000 dinara. Ukoliko iz bilo koga razloga se ne uradi popravka, dolazak i utvrdjivanje kvara se naplacuje OBAVEZNO    1000 dinara.

CENA USLUGA ZA ZAMENU VENTILA VODOINSTALATER NOVI SAD

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru                                            1.500 din

Zamena EK ventila                                                                                 1.500 din

Zamena virble na ventilu1/2 van zida i u zidu                                 2.000 din

Zamena virble na ventilu3/4 van zida i u zidu                                 2.000 din

Zamena virble na ventilu5/4 van zida i u zidu                                 4.000 din

Zamena virble na ventilu6/4 van zida i u zidu                                 4.500 din

Zamena virble na ventilu 2“ van zida i u zidu                                   5.000 din

Zamena kućišta ventila1/2 van zida i u zidu                                od 3.000 din

Zamena kućišta ventila3/4 van zida i u zidu                                od 3.500 din

Zamena kućišta ventila1“ van zida i u zidu                                   od 4.000 din

Zamena kućišta ventila 5/4 van zida i u zidu                                od 4.500 din

Zamena kućišta ventila 6/4 van zida i u zidu                                od 5.000 din

Zamena kućišta ventila 2 van zida i u zidu                                     od 5.500 din

Popravka ventila za vodu

Kada ventil za vodu počne da curi ili vlaži, potrebno je izvršiti popravku ventila. Bilo da se nalaze u kupatilu ili kuhinji naši majstori za kratko vreme otklanjaju svaki kvar koji je nasto na ventilu. Da bi se izbegao nastanak štete potrebno je sa vremena na vreme kontrolisati njihovo stanje. Prventivnim delovanjem štitite sebe od iznenadnih troškova i čuvate vaš prostor. Kako su jako bitni delovi vodovodnog sistema, jako je bitno da ventili budu dobrg kvaliteta. Takav deo retko kada procuri i ima potrebu da se popravlja. Jeftini kineski ventil Vam može napraviti veliku havariju u vašem domu ili poslovnom prostoru. Haus majstor to jest vodoinstalater može izvesti popravku samo ako je obučen i stručan. Ukoliko nemate proverenog i odgovornog vodoinstalatera a potrebna Vam je popravka ventila vreme je da nas pozovete.

Zamena ventila svi vrsta i dimenzija

Zamena ventila svih vrsta i dimenzija je jedna od mnogih usluga koje pružaju naši vodoinstalateri. Ventili se razlikuju prema veličini i obliku a namena je svima ista. Oni sprečavaju nastanak štete i čuvaju svaki prostor gde se nalaze. Kako se stalno nalaze pod velikim pritiskom vode desi se da ponekad procure ili jednostavno puknu. Svi naši majstori se dugo godina bave vodoinstalaterskim poslovima i do sad su uradili nebrojano puta zamenu ventila svih vrsta i dimenzija. Bilo da se nalaze na spoljnim vodovodnim instalacijama, podrumu, šahti, objektu ili je potrebna zamena ventila na vodomeru svaku popravku i zamenu rade brzo i efikasno. Zamena  se radi ukuliko on ne naleže dobro, korodira ili je dotrajao. Naš svavet je da zamenu ne radite nikako sami ukoliko niste obučeni za ovakvu vrstu posla. Ukoliko primetite da ventil gubi svoju funkciju ili posumljate u njegovu ispravnost reagujte na vreme kako bi sprečili nastanak hvarije.

Zamena virbli ventila

Zamena virbli ventila je rutinski posao za naše vodoinstalatere. Ovu vrstu posla možete i Vi uraditi ukoliko ste malo vični sa alatom. Kada primetite da vaš ventili curi ili kaplje može se desiti da je samo potrebno zameniti virblu a ne ceo ventil. Pogotovo se to odnosi na slavine. Dosadno kapljanje slavine može trajati danima i stvarati nervozu kod vas. Da ne biste gubili živce pozovite nas. Zamenu virble na slavini , tuš bateriji ili česmi ćemo uraditi za kratak vremenski rok. Imaju situacije gde virble ventila stoje uz same pločice i teško im je prići. Ukoliko neko nestručan pokuša da zameni virblu, u toj situaciji može napraviti štetu. Može doći  do razbijanja pločica kako bi se kvar popravio. Da bi ste izbegli razbijanje vaših pločica u kupatilu ili kuhinji promenu virble ili zamena ventila u zidu se mora izvesti na adekvatan način.

Zamena ventila za vodu Novi Sad- Usluga

Sigurno Vam se dešavalo da ste pozvali vodoinstalatera i da on posao za koji ste ga angažovali nije uradio kako treba. Kako bi vas uverili da postoji kvalitetan vodoinstalater za popravke pozovite nas. Po vašem pozivu šaljemo majstore na vašu adresu koji će svaki vodoinstalaterski posao obaviti na profesionalan način. Svakom poslu pristupamo odgovorno bilo da se radi o malom kvaru ili složenoj popravci. Ukoliko dodje do pucanja ventila uslugu vodimo kao hitne intervencije za koje dolazimo u nakraćem roku. Kada Vam je potrebna zamena ventila na spoljnim cevima i instalacijama, Ek ventila ili bilo kog drugog ventila za vodu možete nas pozvati. Vodoinstalaterske usluge pružamo svi pravnim i fizičkim licima svakoga dana tokom cele godine. Vodoinstalatera možete zakazati kad to odgovara vašem vremenu. Garanciju dajemo na sve pružene usluge. Prostor gde obavljamo intervenciju nakon završenog posla ostavljamo uvek čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301