Popravka Bojlera Novi Sad

/Popravka Bojlera Novi Sad

Popravka bojlera Novi Sad se vrši isti dan za sve modele svih kapaciteta. Servis bojlera, zamena grejača na bojleru su neke od usluga koje Vam pruža profesionalni vodoinstalater. Povoljna cena, brza i kvalitetna usluga. Kada Vam treba popravka bojlera Novi Sad možete nas pozvati svakoga dana tokom cele godine. Hitne intervencije za popravke kvarova izvodimo u najkraćem roku.

Popravka bojlera Novi Sad – Cena

Popravka bojlera se obavlja za sledeće proizvodjače: BOSCH, ELIT, BEKO, METALAC, SAMSUNG, GORENJE, WHIRPOOL, ELIN ARISTON….

Popravka bojlera Novi SadCene su samo za rad i dolazak (ako je potreban deo za popravku, on se posebno naplacuje). Dolazak je uracunat u cenu i on je 1000 dinara. Ukoliko iz bilo koga razloga se ne uradi popravka, dolazak i utvrdjivanje kvara se naplacuje OBAVEZNO    1000 dinara.

CENA USLUGE ZA POPRAVKU BOJLERA VODOINSTALATER

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru                                1.500 dinara

Zamena grejača na bojleru i čišćenje kamenca                 3.000 dinara

Zamena termostata na bojleru                                             2.200 dinara

Zamena brinoks creva na bojleru                                         2.200 dinara

Montaža i demontaža bojlera od 5l-10l                               3.000 dinara

Montaža i demontaža bojlera od 30l-80l                            3.600 dinara

Zamena elektro instalacije bojlera                                          na upit

Da li se radi zamena sigurnosnog ventila na bojleru, termostata ili instalacija cena usluge je ista na celoj teritoriji grada Novog Sada i njegovoj okolini. Pokrivamo naselja Kać, Futog, Detelinara, Petrovaradin, Sremska Kamenica, Veternik, Liman.

Servis bojlera

Bilo da je potisni bojler, klasični ili protočni svakome od njih je u nekom trenutku potreban servis bojlera. Kako je ovaj uredjaj stalno u upotrebi, nepohodna su mu stalna održavanja kako bi ispravno funkcionisao. Ukoliko primetite da je došlo do curenja bojlera, ili da on ne greje dovoljno vodu potreban Vam je profesionalni majstor. Znamo svi da je bojler kombinacija vode i struje pa iz tog razloga naš savet je da svaki kvar ili servis prepustite stručnom licu. Kada govorimo o ovom uredjaju da bi mu se radni vek produžio neophodno je raditi servis barem jednom godišnje. Takodje kada dolazi do zamene pojedinih delova treba isključivo koristiti proverene i kvalitetne zamenske elemente. Ugradnja bojlera se radi za sve modele svih proizvodjača bili oni namenjeni za kuhinju ili kupatilo. U slučaju da Vam je potreban vodoinstalater a nemate ga i ne znate kome da se obratite pozovite nas.

Zamena grejača na bojleru- Kamenac

Kada nema dovoljno tople vode u bojleru a njegov rad je podešen kao i uobičajeno najverovatnije da će Vam trebati novi grejač za bojler. Kako se grejač nalazi unutar kazana izložen je stalnom uticaju vode. Loš kvalitet vode koja je puna kamenca ima veliki uticaj na rad grejača. Vremenom se kamenac nataloži na grejaču i onemogućava mu da obavlja punu funkciju. Slojevi kamenca na njemu ga sprečavaju da dovoljno zagreje vodu u kazanu.  Tada dolazi i do povećane potrošnje električne energije. Našim majstorima se dešavalo da pri zameni grejača očiste iz kazana i po nekoliko kilograma kamenca. Ako želite da sačuvate grejač kako bi on duže trajao radite sa vremena na vreme čišćenje kazana. Ukoliko ovaj postupak do sada niste radili možete nas pozvati svakoga dana tokom cele godine. Naši profesionalni vodoinstalateri za kratak vremenski rok rade zamenu grejača i čišćenje kamenca u bojleru.

Popravka bojlera Novi Sad- Usluga

Svaki bojler bio on predvidjen za kupatilo ili kuhinju ima odredjeni vek trajanja, pa samim tim dešavaju se veći ili manji kvarovi na njemu. Najbitnije je kada dodje do njegovog kvara da imate obučenog i odgovornog majstora koji će ga vratiti u ispravan rad. Kako se ovim poslom bavimo dugi niz godina svaki kvar na bojleru otklanjamo brzo i efikasno. Poznajemo rad bojlera svakog modela i proizvodjača bilo da se radi o protočnom ili klasičnom uredjaju. Za svaku popravku kvarova posedujemo neophodan alat kao i znanje. Kada dodje do  popuštanja sigurnosnog ventila na bojleru popravku označavamo kao uslugu hitne intervencije koju izvodimo u najkraćem roku. Usluge smo pružali mnogim fizičkim i pravnim licima koje su nam ukazali svoje poverenje a mi smo ga u potpunosti opravdali. Ukoliko Vam treba zamena instalacije u bojleru, termostata, cevi, montaža kuhinjskog bojlera ili bilo koja vodoinstalaterska usluga možete nas angažovati.

Kako popraviti bojler?

Najčešće što nam prvo kažu korisnici naših usluga kada se radi o bojleru je rečenica pokušao sam da ga popravim ali nisam uspeo. Naš savet je da ukoliko niste obučeni ne pokušavajte kvarove sami da otklonite. Nestručnim rukovanjem možete dovesti do veće štete na vašem uredjaju. Zato svaki kvar koji se desi na bojleru prepustite stručnim licima. Pogotovu kada je reč o uredjaju kakav je bojler, jer on može ugroziti vašu bezbednost kao i bezbednost ostalih ukućana. Kada dodje do kvara na grejaču, termostatu ili instalacijama isključite bojler preko osigurača i sačekajte da majstor dodje. Takodje ukoliko je problem na sigurnosnom ventilu, crevima ili dodje do curenja kazana zatvorite vodu na glavnom ventilu. Za svaku informaciju ili savet stojimo Vam na raspolaganju svakoga dana u toku cele godine. Ukoliko još niste pronašli profesionalnog vodoinstalatera koj će odgovorno i stručno rešiti svaki vaš problem pozovite servis Majstor Vodinstalater.

 

 

 

 

 

 

Pozovi 069 623 301