Odgušenje Vertikale Beograd

/Odgušenje Vertikale Beograd

Odgušenje vertikale i otpušavanje kanalizacije u Beogradu radimo svakoga dana u toku cele godine. Kada Vam treba kvalitetno, brzo i profesionalno odgušenje vertikale Beograd pozovite nas. Povoljna cena vodoinstalaterske usluge za mašinsko odgušenje kanalizacije kao i za odgušenje sajlom. Profesionalan i kvalifikovan vodoinstalater Beograd usluge pruža fizičkim i pravnim licima.

odgušenje vertikale beograd

Odgušenje vertikale Beograd – Cena

Odgušenje kuhinjske vertikale manjeg inteziteta              od 5.500 dinara

Otpušavanje kuhinjske vertikale većeg inteziteta              od 7.ooo dinara

Odgušenje fekalne vertikale lakše                                         od 6.500 dinara

Otpušavanje fekalne vertikale teže                                       od 7.000 dinara

Odgušenje vertikale Beograd

Odgušenje vertikale može se svrstati u složenije intervencije. U zavisnosti od toga šta je uzrokovalo zagušenje ono može biti većeg ili manjeg inteziteta. Slabiji protok vode u sanitarijama, zvuk klokotanja u cevima su znaci da će doći do zagušenja. Zagušenje vertikale bilo da je reč o kupatilskoj ili kuhinjskoj vertikali može napraviti problem svima u zgradi koji su povezani na tu liniju kanalizacije. Vraćanje vode u sanitarije se dešava u stanovima koji se nalaze iznad mesta blokade koja se nalazi u vertikali. Ukoliko se ne reaguje pravovremeno dolazi do izlivanja vode iz sudopere, wc šolje, tuš kabine, umivaonika. Naši vodoinstalateri detektuju brzo kvar i efikasno otklanjaju nastalu blokadu u vertikali. Posedujemo savremenu opremu i alat koji je neophodan za uspešno odgušenje kuhinjske i fekalne vertikale. Za odgušenje vertikale koristimo čelične sajle i mašine za odgušenje. Odgušenje pod pritiskom vode radimo kada je u pitanju najteži oblik zagušenja vertikale. Naše usluge za otpušavanje vertikale su dostupne na celoj teritoriji grada Beograda.

Snimanje vertikale kamerom

Često zagušenje vertikale bilo da se radi o stambenom ili poslovnom objektu jasno ukazuje da je reč o ozbiljnom  problemu sa kanalizacijom. Da bi se utvrdio tačan uzrok čestog zagušenja vertikale mora se obaviti ispitivanje. Snimanje cevi vertikale kamerom pomaže da se otkriju oštećenja na kanlizacionim cevima i da se utvrdi da li su cevi kanalizacije u vertikali pravilno postavljene. Tek nakon snimanja kamerom naš vodoinstalater će doneti odluku na koji način je najbolje rešiti problem i predočiti ga stanarima zgrade ili vlasniku objekta.

Odgušenje kuhinjske vertikale

Svaki objekat na više spratova ima kuhinjsku vertikalu i ona je ključni deo vodovodne mreže. Do neprohodnosti vode u kuhinjskoj vertikali i formiranja blokade dolazi iz više razloga. Ukoliko se u odvod sudopere odlažu masnoće od prženja hrane, toz od kafe ili ostaci prilikom pripreme hrane u nekom trenutku će doći do začepljenja vertikale. Neprijatan miris koji se oseća iz sudopere, zvuk klokotanja, nemogućnost pranja sudova zbog sporog oticanja vode su simptomi koji ukazuju da se formira čep u vertikali. Ne dozvolite da dodjete u situaciju da se voda vraća u sudoperu i da sudopera preliva već na prve znake zagušenja nas pozovite. Odgušenje kuhinjske vertikale obavljamo sajlom na elektro pogon ili mašinski pod pritiskom vode. Naš vodoinstalaterski servis ima odgovorne i profesionalne majstore koji svojim znanjem i veštinom mogu ukloniti svaku blokadu iz kuhnjske vertikale. Kada završimo sa intervencijom kuhinjska vertikala postaje prohodna a sanitarna voda bez problema otiče u kanalizaciju.

Odgušenje fekalne vertikale

Zagušenje fekalne vertikale u objektima sa dva i više sprata se manifestuje podizanjem nivoa vode u wc šolji. Ponekad je otpušavanje wc šolje rešenje ali u većini slučajeva je potrebno uraditi odgušenje fekalne vertikale. Problem sa normalnim funkcionisanjem fekalne vertikale izazvan je bacanjem pelena, vlažnih maramica, vate i ostalih predmeta kojima nije mesto u wc šolji. Posledica nemara pojedinih stanara u zgradi dovodi da blokada vertikalne fekalne kanalizacije koja uzrokuje izlivanje vode iz wc šolje ili podnog slivnika u kupatilu. Fekalna voda osim neprijatnog mirisa koji se može proširiti na ceo stambeni prostor može ugroziti i zdravlje ljudi. Delimično ili totalno zagušenje fekalne vertikale zahteva brzu intervenciju vodoinstalatera. Angažovanjem našeg vodoinstalaterskog servisa dobićete brzu i kvalitetnu uslugu. Čep u fekalnoj vertikali koji je napravio blokadu rešavamo mašinskim putem. Ovaj metod za otpušavanje fekalne vertikale pokazao se kao najefikasniji i daje rezultate na duži vremenski period.

Odgušenje vertikale Beograd

Odgušenje cevi fekalne ili kuhinjske vertikale vodimo kao hitne intervencije vodoinstalatera. Na prve znake zagušenja vertikale treba reagovati odmah pre nego što se desi plavljenje stanova koji se nalaze iznad mesta gde je nastala blokada vertikale. Ukoliko se ovaj problem ne reši kvalitetno uz primenu odgovarajuće metode zagušenje vertikale se može ponoviti u skorije vreme. Mašinsko čišćenje cevi vertikale se radi uoptrebom čelične sajle na struju ili mašinom pod visokim pritiskom vode. Obe metode efikasno razbijaju i uklanjaju blokadu i čiste sve naslage masnoće i kamenac sa zidova cevi vertikalne kanalizacije. Kada Vam je potrebno odgušenje vertikale možete računati na naš vodoinstalaterski servis. Otpušavanje vertikale u Beogradu uradili smo do sada uspešno u velikom broju višespratnih stambenih i poslovnih objekata. Vodoinstalater u poslu koristi namoderniju opremu, alat i kameru za snimanje cevi kanalizacije kako bi se efikasno rešilo zagušenje vertikale. Dovoljno je da nas pozovete i u najkraćem vremenskom roku bićemo na vašoj adresi. Garanciju dajemo na sve pružene usluge za odgušenje vertikale.

Pozovi 069 623 301