Odgušenje Odvoda Beograd

/Odgušenje Odvoda Beograd
Vodoinstalater Novi sad

Odgušenje odvoda Beograd radimo svakoga dana tokom cele godine. Za odgušenje odvoda wc šolje, kade, sudopere, tuš kabine, lavaboa, kao i za otpušavanje kanalizacije u Beogradu pozovite nas. Povoljna cena vodoinstalaterske usluge bilo da se radi odgušenje sajlom ručnim putem ili mašinsko odgušenje kanalizacije. Vodoinstalater našeg servisa pruža brzu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu.

odgušenje odvoda beograd

Odgušenje odvoda cena

Cena za otpušavanje cevi odvoda se razlikuje u zavisnosti od mesta i stepena zaprljanosti odvoda. Cena za lakše zgušenje koje se rešava sajlom ručnim putem iznosi 3.000 dinara. Kod začepljenja odvoda gde se problem rešava korišćenjem sajle na elektro pogon ili se vrši odgušenje pod visokim pritiskom vode cene su od 6.000 dinara.

Odgušenje odvoda Beograd

Wc šolja, kada, tuš kabina, lavabo, sudopera, bide su priključeni na odvod. Putem odavoda voda i fekalije iz sanitarija odlaze u kanalizaciju. Ako je odvod zagušen voda iz sanitarije sporo otiče. Blokada odvoda usled stavranja čepa u cevima kanalizacije može izazvati varćanje vode u sanitariju i dovesti do njenog izlivanja u kupatilu ili kuhinji. Ukoliko na prve znake zagušenja pozovete majstora sprečićete nastajanje veće štete. Simptom koji ukazuje da još nije kasno pozvati vodoinstalatera je neprijatan miris koji dopire iz odvoda sanitarija. Iz navedenih razloga veoma je važno da uputite poziv majstoru koji će u kratkom vremenskom roku doći na lice mesta i rešiti problem. U zavisnosti od inteziteta začepljenja odgušenje odvoda se rešava ručnom čeličnom sajlom ili mašinskim putem. Naš vodoinstalaterski servis ima iskusne i stručne majstore koji efikasno i uspešno rešavaju svaki vid zagušenja. Cene vodoinstalaterske usluge za odgušenje sudopere, kade, wc šolje i svih odvoda su pristupačne i bez skrivenih troškova. Uslugu odgušenje odvoda pružamo na celoj teritoriji Beograda.

Otpušavanje odvoda

Zagušenje odvoda nastaje našom nepažnjom. Prosipanjem masti u sudoperu, ostataka hrane, neuklanjanjem dlaka sa slivnika sanitarije, bacanjen vlažnih maramica, vate, uložaka u wc šolju računamo da će voda odneti sve u kanalizaciju. Sve navedeno vremenom se skuplja i taloži u cevima kanalizacije što dovodi do formiranja čepa. Kada nastne blokada sanitarije postaju nefunkcionalne i nemoguće je održavanje lične higijene. Prohodnost odvoda je bitna kako bi se otpadne vode u stambenom ili poslovnom objektu nesmetano odlazile u glavnu kanalizaciju. Rešenje za otklanjanje problema je profesionalni vodoinstalater. Za otpušavanje odvoda je najbitnije na vreme pozvati vodoinstalaterski servis. Naši majstori svako zagušenje odvoda na sanitarijama vode kao hitne intervencije. Posedujemo kvalitene sajle i mašine na struju kao i kamere za snimanje cevi. Kada nas anagžujete za otpušavanje odvoda sa sigurnošću tvrdimo da će prohodnost odvoda biti uradjena kvalietno i brzo.

Odgušenje odvoda

Odvodi sanitarija su povezani na kanalizacionu mrežu. Da bi voda neometano proticala odvodi moraju biti čisti. Masti, dlake, prljavština koje se vremenom lepe na zidove cevi odvoda u nekom trenutku stvaraju čep koji blokira slobodan protok vode. Ručna sajla i sajla na elektro pogon koja na vrhu imaja rotirajuću glavu su najefikasnije rešenje za uklanjanje blokade odvoda. Sajlna na struju sa rotirajućom glavom osim razbijanja blokade sa zidova cevi skida sve nataložene masnoće. Kada je stepen zaprljanosti odvoda preveliki radi se odgušenje pod visokim pritiskom vode. Posle sagledavnja celokupnog zagušenja vodointslater će doneti odluku koja je metoda odgušenja adekvatna za rešavanje problema. Nakon sagledavanja svih aspekata majstor će saopštiti kolika je cena odgušenja odvoda. Dugi niz godina vršimo odgušenje odvoda i kanalizacije svim metodama. Dostupni smo u svakom ternutku. Vodoinstalatersku uslugu odgušenja pružamo na opštinama Novi Beograd, Palilula, Savski Venac, Voždovac, Zvezdara, Čukarica i svim drugim.

Pozovi 069 623 301