Otpušavanje Lavaboa Niš

/Otpušavanje Lavaboa Niš

Otpušavanje lavaboa Niš je još jedna u nizu vodoinstalatrskih usluga koju pružamo za fizička i pravna lica. Nudimo povoljne cene za otpušavanje tuš kabine, kanalizacije, sudopere, wc šolje, vertikale, slivnika. Otpušavanje lavaboa radimo ručnom sajlom ili mašinama na elektro pogon. Kada Vam je potreban kvalifikovan i dobar vodoinstalater u Nišu pozovite nas.

otpušavanje lavaboa nišOtpušavanje lavaboa Niš cena

Usluga otpušavanja lavaboa u Nišu i okolini iznosi od 2.500 dinara. Ako je zagušenje lavaboa većeg stepena cena se formira na osnovu metode kojom se vrši odgušenje odvoda sanitarija. Vodoinstalater neće pristupiti inetrvenciji sve dok klijentu ne saopšti kolika je konačana cena za odgušenje lavaboa.

Zašto nastaje zagušenje lavaboa?

Nakupljanjem duži vremenski period dlaka, paste za zube i brijanja, komadića sapuna u slivnik lavaboa može se stvoriti blokada. Ove materije nisu razgradive pa se zato na zidovima odvodnih cevi formira se čep koji ne dozvoljava normalan protok vode u kanalizaciju.

Kako da prepoznam zapušenje lavaboa?

Sporo oticanje vode, klokot vode iz odvoda lavaboa, neprijatan miris su jasni znaci da će uslediti zagušenje. Ako odmah ne regujete može se stvoriti tolika blokada da voda neće uopšte oticati u kanalizaciju. Zagušenje može biti u samom sifonu lavaboa. Tada je potrebno skinuti sifon, očistiti ga i vratiti na svoje mesto. Ukoliko je začepljenje dublje u odvodu radi se odgušenje sajlom ručno ili sajlom na elektro pogon.

Otpušavanje lavaboa Niš

Svako zgušenje sanitarija u kupatilu bilo da je u pitanju lavabo, wc šolja, kada, tuš kabina nije prijatno. U tim situacijam ne treba paničti već pozvati majstora. Ako je zagušenje manjeg inteziteta problem možete sami otkloniti pomoću vakum gume. Začepljenje koje je nastalo duboko u odvodu lavaboa prepustite vodoinstalateru. Naš vodoinstalterski servis u Nišu brzo i efikasno rešava bilo koji oblik zagušenja. Osim velikog iskustva i stručnosti posedujemo kvalitetan alat i opremu kako bi uradili odgušenje lavaboa. Povoljna cena usluge vodoinstalatera je razlog više da nas angažujete. Kada nas pozovete u kratkom vremenskom roku dolazimo na vašu adresu. Bez obzira da li je zagušenje manjeg ili većeg stepena poslu prilazimo na odgovorno i profesionalno. Tek kada utvrdimo da voda ima normalan protok iz lavaboa u odvod smatramo da smo uspešno uradili intervenciju. Granciju dajemo na pruženu uslugu. Dostupni smo klijentima u Nišu i okolini svakoga dana tokom cele godine.

 

 

Pozovi 069 623 301