Odgušenje Vertikale Novi Sad

/Odgušenje Vertikale Novi Sad

Odgušenje vertikale Novi Sad, povoljna cena, brza, kvalitetna i profesionalna usluga vodoinstalatera. Otpušavanje vertikale radimo za fizička i pravna lica. Za odgušenje kanalizacije u zgradi, kući ili poslovnom prostoru dostupni smo na celoj teritoriji Novog Sada i okolini svakog dana tokom cele godine osim nedeljom. Profesionalni vodoinstalater sa velikim iskustvom.

Odgušenje vertikale Novi Sad cena

Cena za uslugu odgušenje vertikale Novi Sad iznosi od 6.000 dinara. U slučaju da je zagušenje vertikale većeg inteziteta i mora se raditi odgušenje kanalizacije pod visokim pritiskom vode cena usluge je od 8.500 dinara. Ako se začepljenje vertikale često javlja savetujemo da se pre intervencije obavi snimanje kanalizacije kamerom. Ubacivanjem kamere u kanalizacionu cev jasno se vidi stanje odvodne cevi i locira se tačno mesto gde je nastalo začepljenje. Nakon dobijenog snimka odredjuje se metoda odgušenja koja će najefikasnije rešiti nastali problem u vertikali. Cena za snimanje kanalizacije Novi Sad je 5.000 dinara.

Odušenje vertikale Novi Sad

Kad zaguši fekalna ili kuhinjska vertikala dolazi do vraćanja vode iz kanalizacije u sanitarije. Začepljenje vertikale može izazvati polavu i dovesti do curenja vode iz odvodne cevi kanalizacije. Osim štete stvaraju se nehigijenski uslovi za život koji mogu uticati na zdravlje ljudi. Čim primetite da se voda vraća u wc šolju, lavabo, kadu, sudoperu, osećate smrad iz kanalizacije, sporo otiče voda iz sanitarija bez odlaganja pozovite vodoinstalaterski servis. Ako živite u zgradi moramo napomenuti da se posledice zagušenja vertikale javljaju u onim stnovima koji se nalaze iznad mesta gde je nastalo začepljenje vertikale. Otpušavanje vertikale je složena intervencija koju mora obaviti profesionalni vodoinstalater. Dugi niz godina uspešno radimo odgušenje vertikale u Novom Sadu sa savremenim mašinama i alatima. Povoljna cena odgušenja kanalizacije, kvalitetna i profesionalna usluga, veliki broj zadovoljnih klijenta su razlozi da nam ukažete poverenje. Bez obzira da li je zagušenje vertikale manjeg ili većeg inteziteta naši majstori će otkloniti čep u kanalizaciji i rešiti problem.

Otpušavanje vertikale Novi Sad

Objekat na više spratova u sastavu kanalizacione mreže ima kuhinjsku i fekalnu vertikalu. Ukoliko se u sudoperu često bacaiju ostaci hrane, masti iz tiganja i šerpi, toz od kafe velika je verovatnoća da će nastati zagušenje kuhinjske vertikale. Ako se u wc šolju odlažu vlažne maramice, veće količine toalte papira, pelene, higijenski ulošci u odvodu će nastati čep koji dovodi do začepljenja fekalne vertikale. Navedene stvari se lepe za unutrašnjost cevi čime se smanjuje protok vode u kanalizaciju. U nekom trenutku dolazi do totalne blokade u vertikali pa se voda iz kanalizacije vraća u sudoperu ili wc šolju. Otpušavanje vertikale se vodimo kao hitne intervencije vodoinstalatera. Kada nas pozovete u najkraćem mogućem vremenskom roku smo na vašoj adresi u Novom Sadu ili njegovoj okolini. Garanciju dajemo na kvalitet pružene usluge za otpušavanje vertikale.

Pozovi 069 623 301